Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:53 | juni 18, 2010

Tyst och lugnt

Hej min vän. Det är fredag! Bästa dagen 🙂
Jag ligger i sängen och det är alldeles tyst. Alla barnen sover fortfarande. Liv ligger bredvid mig och kramar sin snuttefilt och från pojkarnas rum är det knäpptyst. Måste nog väcka sjusovarna snart.
William har haft jätteont i sitt öra inatt så jag förstår att han sover länge. Satt uppe med honom inatt och väntade tills Iprenen började värka så han kunde somna om, stackarn.
Han har känsliga öron och har dykt under vattnet mycket när de badat de senaste dagarna. Inte bra 🙁
Har ringt till vårdcentralen och väntar på att de ska ringa upp med en tid.
Hör av mig snart igen.
Önskar dig en underbar början på helgen.
Puss och kram.


6 kommentarer6 kommentarer om “Tyst och lugnt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejsan;=)
  Jag tycker också att Fredag är den allra Bästa dagen på veckan;=) Då är veckohandlingen fixad å helgen ligger framför å bara väntar;=)Kanon Sköönt…
  Lider med William,vet hur ONT det gör när man har ont i örat…Har själv varit ett sk. Öronbarn som liten…Då fick man inte lika bra med hjälp som idag,så detta har för min del inneburit en massa plaströr å kraftigt nedsatt hörsel;( Har som vuxen genomgått 4 stora OP. för att få ”friska” öron,men detta har gått sisådär…Idag måste jag ha hörapparater på bägge öronen,inge kul alls;=/
  Så var noga men sonens öron så han slipper nåt sånt här;=)Hoppas Ni får tid på sjukan…Håller mina tummar…Krya på Er…
  Många varma Kramar från Norr;=)
  Mvh;Maria…

  Svara
 • Hej vacker!
  Här har du en till som suttit uppe med min 2-åring inatt som har feber och ögoninflammation 🙁 men vi fickoss ett gott skratt inatt när han sa ”kolla mamma” istället för titta.. 😉 ()han har snappat upp ordet kolla från sina syskon) och pekade på sitt öga som inte gick att öppna…det var rätt kul!
  Hoppas ni går en skön helg!
  kram Lommo

  Svara
 • Istället för VC så boka en tid hos en Öronläkaree på en gång, särskilt om han har känsliga öron…. Säger jag som jobbar med öron 😉

  Svara
 • Stackars William hoppas han snart blir bättre! <3

  Svara
 • Stackarn! Hoppas det inte är öroninflammation utan bara ngt tillfälligt!

  Svara
 • Hej underbara du.Stackars William.Ge honom en STOR kram att han ska krya på sig.Ni får också ha en bra början på helgen.Puss o Kram.

  Svara