Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:38 | juli 2, 2010

Tjejkväll och fnitter

Hej min vän. Äntligen fredag, och vilket fantastiskt väder! Jipii! Tror i och för sig att jag kommer gå runt och svettas och flåsa så snart jag varit ute mer än fem minuter, men tänkte sätta på vattenspridaren så jag och barnen kan svalka oss. Älskar sommaren och har längtat efter denna värme, men så fort den kommer så tycker jag att det är för varmt.
Jag hade en supermysig kväll igår. Vi åt en god italiensk middag och såg ”Eclipse” som var romantisk och spännande. Gillade den! Kunde inte låta bli att gå in på SAND och titta på en klänning som jag tänkt på sedan jag och mamma hade vår mysdag. Det fanns en kvar på rean, 50%, och den var i min storkel. En tecken att jag skulle ha den, eller hur?

Marinblå, enkel klänning, perfekt till fest och vardag, beroendes på accsecoarer.

Marinblå, enkel klänning, perfekt till fest och vardag, beroendes på accessoarer.


Jessica...

Jessica...


...och jag på Restaurang Serwito (tror jag att den hette).

...och jag på Restaurang Serwito (tror jag att den hette).


Åt en fräsch pasta.

Åt en fräsch pasta.


Vi var nog äldst av alla på hela biografen men fnittrade som två tonårstjejer.

Vi var nog äldst av alla på hela biografen men fnittrade som två tonårstjejer.


q5
Vi är ju som du vet riktiga sjusovare så nu är det dags för oss att äta frukost 🙂
Hej på en stund.
Önskar dig en underbar början på helgen.
All kärlek.


3 kommentarer3 kommentarer om “Tjejkväll och fnitter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fin klänning!
  Tjejkvällar är så mysiga, snart ska jag iväg på en tjejhelg 😀
  Trevlig helg!

  Svara
 • Var på tjejkväll igår och blev skrattad åt då jag istället för sy och handarbeta som dom andra hade med ellos katalogen 🙂
  Blir avis på frukost vid den tiden. Fick faktiskt sovmorgon till nästan 7 i morse istället för kvart i 6…

  Svara
 • Ursnygg klänning.. så kul när man fyndar på rean.. 🙂

  Svara