Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:05 | augusti 6, 2010

Inköp

Hej min vän. Hoppas att du är glad 🙂 Det är ju fredag!
Vi kom hem igår kväll. Jag, mamma och Liv tog flyget hem från Båstad och blev hämtade på Arlanda. Det är verkligen smidigt att flyga, som tar knappt en timme, och slippa sitta i bil i sex timmar.
Jag och Livis for in till stan när vi vaknade imorse och hjälper Peter med inköp till Saydada.se. Jag och Liv vältrar oss i så fina kläder så jag håller på att tappa förståndet. Jag tycker Peter ska köpa in allt! Jag kanske inte är den bästa att ha som hjälp 🙂
Nu är det lunchdags.
Puss och kram.


3 kommentarer3 kommentarer om “Inköp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej finaste Hannah.Så himla snygg och BRUN du är på fotot.Kan förstå att du vill vara med och köpa in,spännande.Idag blir det grill och mycket mys med min syster och hennes familj som är hemma på besök från Las Vegas och hela fam.Holm.Som tur är så vädret fint.Stor kram.

  Svara
 • Hej!
  Vad roligt! Minns en gång i tiden när jag jobbade i skoaffär och man skulle beställa hem skor. Jag fick vara med på ett hörn och välja jag med och det var precis som du säger, man ville ha nästan allt 🙂
  Skönt att flygresan gick så fort. Just nu så övar jag på ”jag kan flyga, jag är inte rädd….” haha :)Nä men det kommer säkert att gå jättebra och jag längtar sååå mycket! Tack tack igen 🙂
  Kram Vanja!

  Svara
 • Stort grattis till dig Vanja.Kram från Marita.

  Svara