Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:04 | augusti 7, 2010

Bröllop

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Fy, vad det öser ner, men regn på bröllopsdagen betyder färre tårar under äktenskapet, om man ska tro på sådant. Det regnade i alla fall på min och Peters bröllopsdag och vi har det bäst 🙂
Vi är på väg till hotellet nu där vi ska bo och göra oss klara inför vigseln och festen. Jag sitter dock i bilen nu i Nacka och väntar på Peter som är uppe på ett lekland där han kompis Kevin är med sin dotter. Peter är där för att få hjälp med att knyta sin fluga till sin smoking! Nästa gång får han ha en färdigknuten så vi slipper fara över halva stan 🙂
Jag kommer ha på mig samma klänning som jag hade på det senaste bröllopet jag var på i Österlen. Den lila, långa från MALINA. Den är så vacker och perfekt och det är ingen förutom du och jag som vet att jag inte byter kläder 🙂
Vi hörs imorgon.
Var rädd om dig.
Stor kram!


5 kommentarer5 kommentarer om “Bröllop”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej söta du.Så trist med regn,i Skåne är det solsken och väldigt varmt.Du är så himla fin i den lila klänningen så det blir hur bra som helst.Stor kram och hoppas ni får en toppenkväll.

  Svara
 • Hej! så härligt med bröllop!Din klänning är så fin! Vi har det soligt och hett här i Tylösand, har just varit på after beachen, hej och hå vad folk, halva halmstad och hela stockholm…haha!Önskar er och brudparet en jättekul kväll i bröllopets tecken…kram

  Svara
 • Hej min fina vän!
  Hoppas att ni hade en härlig dag igår och att regnet avtog. Ett tips till Peter är att använda sig av youtube när han ska knyta fluga nästa gång. Där finns en film som visar exakt hur man knyter.
  Kram kram

  Svara
 • Bra val av klänning Hannah! Hoppas att det blev en romantisk härlig fest igår kväll och att ni fick sova ut ordentligt imorse. Här i Götet regnar det och jag känner mig lite nedstämd. Jag saknar de soliga dagarna och semestern. Ska strax ge mig ut på en promenad och hämta kraft från naturen.
  Må så gott härliga du, och STOR kram. 🙂

  Svara
 • Den var supersnygg på dig! Det var så himla roligt att träffa dig på bröllopet! Jag förstår inte varför jag känner mig så trött idag, vi dansade ju bara till 03.00??? Men visst var det en kul fest!!!
  Kram
  Nele

  Svara