Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:16 | augusti 8, 2010

Hemma efter fest och dans

Hej min vän. Har din helg varit bra? Jag har haft det super! Camilla och Martins bröllop igår var så vackert och roligt. Brudparet i sig var vackra och det var kärlek i luften och regn också för den delen. Maten var god, fantastisk dekoration och generositet och sedan blev det party utan dess like 🙂
Vi dansade till sent in på natten. Idag var det brunch och alla var lika finklädda som dagen innan. Efter det så har jag, Peter och Livan bara slappat och ätit hela kvällen. Har kommit fram till att jag nästan aldrig skrivit ett inlägg utan att det handlat om mat, men jag har insett att större delen av mtt liv går ut på att äta och svulla 🙂 Härligt!
Snart ska gurk-och morottsticks fram med en god dip och sedan blir det mang0sorbet från Ben & Jerry, men först lite bilder. Pga önskan från brudparet så får ni vänta med att se bilder på dem.

Kolla in den här söta prinsessan. En orgie i rosa.

Kolla in den här söta prinsessan. En orgie i rosa.


För första gången någonsin bleb det inte stressigt. Vi gjorde oss iordning i lugn och ro inna vigseln. Regnet öste ner så lockarna i håret blev dessvärre till ett fågelbotrassel.

För första gången någonsin blev det inte stressig när jag och Peter ska göra något. Vi gjorde oss iordning i lugn och ro innan vigseln. Regnet öste ner så lockarna i håret blev dessvärre till ett fågelbotrassel så fort jag klivit utanför dörren.


Stiligare man får man leta efter. Gillar smoking, det ser så manligt ut. Eller hur?

Stiligare man får man leta efter. Gillar smoking, det ser så manligt ut. Eller hur?


Bingo och Katrin var några av gästerna. de hade för första gången lämnat sin lilla Ringo. Minns när jag och Peter hade vår första barnfria kväll efter Liv föds. Första timmen gick åt till att sakna och resten av kvällen till att stå på toaletten och pumpa sprängfyllda bröst.

Bingo och Katrin var några av gästerna. De hade för första gången lämnat sin lilla Ringo. Minns när jag och Peter hade vår första barnfria kväll efter Livs födelse. Första timmen gick åt till att sakna och resten av kvällen till att stå på toaletten och pumpa sprängfyllda bröst.


Brölloet ägde rum på Häringe Slott utanför stan och vi bodde även där över natten.

Bröllopet ägde rum på Häringe Slott utanför stan och vi bodde även där på natten.


Sexgurun Katerina Janouch och Aftonbladets Mats Strandberg.

Sexgurun Katerina Janouch och Aftonbladets Mats Strandberg.


Mittemot mig till vid middagen satt varma, vackra Lotta Gray och Gert Fylking. Jag och Lotta hade likadana klänningar på oss från MALINA. Som tur var i olika färger. Bra smak hon har :-)

Mittemot mig vid middagen satt varma, vackra Lotta Gray och Gert Fylking. Jag och Lotta hade likadana klänningar på oss från MALINA. Som tur var i olika färger. Bra smak hon har 🙂


På min ena sida hade jag Frank, en rolig man från Hamburgersund.

På min ena sida hade jag Frank, en rolig man från Hamburgersund.


Mia med sin lilla hatt är en otroligt duktig make up-artist och det vra hom som såg till att Camillas smink satt på plats mellan glädjetårarna.

Mia, med sin lilla hatt, är en otroligt duktig make up-artist och det var hon som såg till att Camillas smink satt på plats mellan glädjetårarna.


w10
Grattis än en gång Camilla och Martin och tack för att vi fick vara med och uppleva er stora dag.

Grattis än en gång Camilla och Martin och tack för att vi fick vara med och uppleva er stora dag.


I förmiddags på väg upp till slotten för att äta brunch. Idag hade jag på mig min andra fina klänning från MALINA. Det var finklädsel som gällde även idag.

I förmiddags på väg upp till slotten för att äta brunch. Idag hade jag på mig min andra fina klänning från MALINA. Det var finklädsel som gällde även idag.


Camillas snygga glittriga Louboutin-skor stod prydligt uppställda vid Champagnebordet.

Camillas snygga glittriga Louboutin-skor stod prydligt uppställda vid Champagnebordet.


Alla rätterna på brunchbuffé-bordet kom från Camillas kokbok. Gott! Jag älskar ju bufféer. Jag är lite som en hund som inte känner när det räcker och äter tills den dör.

Alla rätterna på brunchbuffé-bordet kom från Camillas kokbok. Gott! Jag älskar ju bufféer. Jag är lite som en hund som inte känner när det räcker och äter tills den dör.


Önskar dig en fin början på veckan och all kärlek.
Puss och kram.


16 kommentarer16 kommentarer om “Hemma efter fest och dans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • åhhh vilka härliga bilder… ser ut å va jätteskoj på bröllopet..
  va fina ni va du å peter..
  måste fråga lite nyfikna.. hade ni med er livan på bröllopet?
  ha en fin fortsatt kväll
  kram

  Svara
 • Hej Hannah! Vilka fina bilder!
  Jag måste bara få fråga hur du gör dina lockar?!
  Jag står och ”svär” varje gång jag ska fixa med håret. Jag har en ”vanlig” locktång, och ibland mellan blöjbytena vill man känna sig lite extra fin när man får göra lockar i sitt halvlånga hår….
  Må så gott!

  Svara
 • Emellan åt är du så skrämmande lik din syster att jag inte vet var jag ska bli av! Haha! Man kan ju verkligen inte missta er för att vara systrar om man säger så.
  Kram

  Svara
 • Som vanligt är ni bedårande vackra på fotona!Det är alltid så roligt att få ta del av era inlägg och foton.För mig har det blivit en rutin att gå in här sent på kvällen,när barnen gått o lagt sig och ”titta vad fina Hannah haft för sig under dagen”.Känner mig vid gott mod när jag läser ditt inlägg.God natt kära du!

  Svara
 • Härligt att ni haft så kul, Hannah! Och tack för att du bjuder på så många vackra bilder. 🙂 Livan är ju helt bedårande.
  Jag önskar att jag kunde svulla i mig lika mycket mat som du, och ändå ha en så snygg figur. 😉
  Kanske händer det i mitt nästa liv?
  Puss&kram

  Svara
 • Hej vännen.Vacker som alltid Hannah och Peter han är en riktig snygging.Ni klär varandra riktigt bra.Tack för jättefina bilder.Vem skulle inte vilja kunna äta som du?Men tyvärr så går inte det så bra.Söta Livan.Man blir lika glad varje gång man ser henne.Puss O kram.

  Svara
 • Härliga bilder 🙂 Vad heter hennes kokbok?

  Svara
 • Hej fina! så härligt att gå på bröllop, och på ett slott..! Ni är så fina tillsammans du och Peter. Här i city-land öser regnet ner..suck! har haft en fin vecka i Tylösand och så kommer man hem till denna höst! dags att tända ljus på kvällarna nu, det är mysigt iallafall!
  kram kram

  Svara
 • Åh så fina ni var. Du passar verkligen i den lila klänningen. Jätte vacker !

  Svara
 • Du och Peter är verkligen ett vacker par 🙂

  Svara
 • Hannah, den där klänningen passar fantastiskt bra på dig! Verkligen! Och håret var perfekt till.
  Vill tacka dig för din fina blogg, jag läser den ofta, och tycker det är riktigt kul.
  Ha en fortsatt fin dag, och fortsätt hemskt gärna med det fina bloggandet du gör 🙂
  MVH /Sara L

  Svara
 • Mmm så hungrig man blev nu 🙂

  Svara
 • Vilka härliga bilder!
  Ni är supersnygga & Livan är nog den sötaste lilla tjej som finns.
  Bröllopet ser ut att ha varit fantastiskt fint också. Ser fram emot fler bilder därifrån, då jag är ett litet bröllopsfreak. 😉
  Tack för att du delar med dig!
  Och jag håller med ’Melinda’, tänk om man kunde svulla & ha din kropp. 🙂
  Kram!

  Svara
 • Vilken jättefin klänning!
  Du strålar!
  M.v.h
  Alexandra, småland

  Svara
 • Alltid lika härligt att gå på bröllop och att få dela denna fina lyckliga dag med sina vänner…
  Du var så fin i din klänning och hade en sådan fin naturlig makeup!! Önskar sååå att du delade med dig om vilka produkter du använde, ditt läppglans/läppstift var så sommarfint, vad var det för märke/färg?
  Tack för din alltid lika härliga blogg!!

  Svara
 • Va fin du va=) hur gör du lockarna? Vad använder du?

  Svara