Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:37 | augusti 9, 2010

Mellis och film

Hej vacker! Hoppas att allt är väl. Jag och Liv sitter just nu och äter mellis och myser. Det regnar ute och åskan mullrar. Skönt, för det ger mig goda anledningar till att bara vara inne och slappa 🙂
Mio kommer hem ikväll och William imorgon, så snart blir det fullt ös här hemma. Åh, jag längtar så efter mina älskade pojkar. Två veckor har gått fort men ändå känts som en evighet.
Snart ska Liv sova middag och då ska jag lägga mig på soffan och titta på ”Alice i underlandet” med Johnny Depp. Har du sett den?
All kärlek


11 kommentarer11 kommentarer om “Mellis och film”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Ni ser strålande fina ut som vanligt 😀 ha en fortsatt bra måndag.
  Kram lommo

  Svara
 • Jag hade en liten känsla av att det snart är dags för Mio och William att komma hem och kramas med dig 😉
  Kraaaaam

  Svara
 • Åh, glömde…har tänkt se den filmen, men det har inte blivit av ännu. Rapportera gärna om den var sevärd! 😉 Tim Burtons filmer brukar ju vara rena färgexplosionerna.

  Svara
 • Nä, jag har inte sett den filmen, men den är säkert bra!! Något att vila ögonen på iaf =).
  Kram

  Svara
 • ja har inte sett den.. men ungarna såg den på bio me sin pappa dom tyckte den va kanon å då e de tonårspojkar vi pratar om 😉
  ha en fin dag
  kram
  ps hannah… måste fråga dig…. sover liv en gång ell 2 ggr per dag..
  för min lilla savis sover ibland 2 ggr men oftast 1 gång…
  lite nyfiken bara..

  Svara
 • ja visst är det mysigt å sitta innte när det regnar, även om man helst skulle vilja ha lite sol nu innan sommaren är helt slut, den lilla färg man fick är det inte mycket kvar av:( Måste va underbart att få pojkarna hem, tänk de stackare som är utan barnen varannan vecka, skulle aldrig klara det, du måste va glad att du får ha dem mer än så. säg till om vad du tycker om filmen, är själv lite skeptisk till den, får för mig att jag ska få samma obehagliga känsla som jag får av cirkus med otäcka clowner å dvärgar…kram

  Svara
 • ja e en av dom stackare som har varannan vecka mina stora å ja kan lova att de e jobbigt å saknaden e stor efter dom när dom inte e här varannan vecka…
  när ja va gravid så va saknaden som värst grät nästan hela tiden efter mina tonårs pojkar.
  så va glad så länge ni har era på heltid 😉

  Svara
 • Finaste tjejerna.Kram på er.

  Svara
 • Åhhh, filmen är så bra. Köpte den för nån vecka sen så nu ska jag nog se den ikväll =)

  Svara
 • Hej Hanna.
  Såg din goda lunch smörgås och vill tipsa dig om ett ställe här i Sigtuna där du kan köpa dom godaste tomaterna. Innan bron vid Eriksund finns det en handelsträdgård och där säljer dom tomater, gurka och annat gott, själva stället är inget att hurra över men tro mig, gå in och handla. Dom är ljuvligt goda.
  /Nillan

  Svara
 • Med all respekt, men alla är inte stackare som har sin barn varannan vecka. Om det är en ömsesidig ”överenskommelse” så är det det som som fungerar, och då självklart bäst för barnen.
  För övrigt en super trevlig blogg att läsa!

  Svara