Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:03 | augusti 11, 2010

Ordningen är återställd

Hej igen. Nu är ”ordningen” äntligen återställd, fast ordningen innebär egentligen det dagliga kaoset 🙂 Ljudnivån har höjts, stoj och stim fyllt huset (nu är huset även fyllt av sågspån, saltstenar och en råtta), mina vallningar har blivit värre men det är också extra mycket kärlek och glädje.
Det känns skönt att vi är fem här hemma igen och barnen är så glada. Liv blev som galen av glädje, så hon somnade helt utmattad en kvart efter att vi hämtat William.
William blev så glad att han skrek rakt ut när han såg Leffe (som han dessvärre inte fick heta, utan är numera döpt till Rocky. Men jag ska kalla honom Leffe i alla fall när ingen annan än du hör), trodde nästan råttan skulle dö av en hjärtattack innan de han hälsa på varandra. Nu har de bekantat sig och Leffe har kurat ihop sig i Williams hand och sover sött.

Liv skrattat hysteriskt när jag säger att vi ska hämta William.

Liv skrattade hysteriskt när jag sa att vi skulle hämta William.


Mio väntar spänt på sin bror som han inte har träffat på två och en halv vecka.

Mio väntar spänt på sin bror som han inte har träffat på över två och en halv vecka.


KÄRLEK!

KÄRLEK!


Glädje!

Känner en innerlig Glädje!


a51
Leffe, förlåt Rocky, ligger och sover i sitt kryprör och William väntar på tt han ska vakna. Jag måste försöka vända på båda dessa killars dygnsrytm de närmsta dagarna.

Leffe, förlåt Rocky, ligger och sover i sitt kryprör och William väntar på att han ska vakna. Jag måste försöka vända på båda dessa killars dygnsrytm de närmsta dagarna.


Det gäller att jag lyckas hålla William vaken till sent ikväll, men han hade sovit större delen av flygresan så det ska nog gå bra. Det skiljer ju nio timmar för honom, LA-tid.
Verkar som om William också har svårt för vad hamstern heter, för nu hör jag ”Hej Roffe”, från hans rum 🙂
Må gott!
Önskar dig en trevlig kväll.
All kärlek.


8 kommentarer8 kommentarer om “Ordningen är återställd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sååå härligt meden stor familj!!! NJUT!!!!
  KRAM!!!

  Svara
 • Din familj är verkligen fantastisk!!! Jag blir väldigt avundsjuk när jag läser om kärleken ni har! Så underbart att läsa om.. Jag tycker Leffe är ett mycket roligare namn, så jag tycker du gör helt rätt i att smygsäga det då och då! 🙂 Kanske kan sitta och lära hamstern att han heter det också! 🙂
  Ska du ha en frågostund snart igen?
  Ha det super vackra Hannah!

  Svara
 • Hej fina familjen.Härligt se er alla samlade igen ja,ja förutom Peter då.Hoppas han snart återvänder till oss här på Bloggen saknar hans inlägg.Kram till alla även Leffe eller var det Rocky.Kärt barn har många namn.

  Svara
 • Så underbart 🙂

  Svara
 • Småler !! Mina barns söta dvärghamster heter just Roffe men det är nog en hona Så ibland kallas den för Roffelina. Det är ett perfekt husdjur kräver knappt någon mat o motionen fixar den ju själv. Trevlig blogg en av mina favvo. Kramen

  Svara
 • Hej Hannah. Skönt att se att (o)ordningen är återställd. 🙂 Tänkte be dig att sparka igång din man…Jag saknar hans satiriska, underbara inlägg på bloggen. (funkade inte att kommentera på en pappas dagbok). Vet att han har fullt upp m Saydada…men…vi saknar hans humor. Kram o ha en underbar dag.

  Svara
 • Åh Hanna, jag är världens mest ”oböliga” person, men det fantastiska fiiiina kortet på dina tre vackra barn vid flygplatsen fick mina ögon att tåras..Så himla gulligt!!!!!!!!!

  Svara
 • förstår att han blev glad, alla ungars dröm är ju ett husdjur. wilma tjatar om en hund så öronen blöder. men vi har allergi i familjen å lilltjejen har en släng astma, så va gör man:(

  Svara