Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:25 | september 5, 2010

Pyjamaskalas

Hej min vän. Här hemma i Sigtuna skiner solen utanför fönstret. Jag, Mio och Liv har precis stigit upp. William har fotbollsturnering så han och Peter åkte hemifrån redan vid åtta imorse. Trots att Peter var ute på galej igår och kom hem sent, sent inatt så var han en hjälte och steg upp. Själv hade jag hellre ätit bajs än att stå och passa bollar så tidigt 🙂
Vaknade imorse av Livs fot i ansiktet och någon av de små herrarna som fes väldigt illa. Vi sov  tillsammans i min och Peters säng. När inte Peter är hemma så blir vi så mörkrädda och vill inte sova ensamma i våra egna sängar. Ångrade det ett par gånger i natt när jag fick sova på en centimeter av madrassen och alla tre barnen låg tvärs över sängen. Den ena snarkade, den andra gnisslade tänder och den tredje pratade i sömnen. Men lite mysigt var det ändå 🙂

Igaår var det pyjamaskalas hemma hos Alva-leigh. Mio och William var de enda killarna och tyckte till en början att det var pinsamt. Efter en stund förstod det dock vilken tur de hade.

Igår var det pyjamaskalas hemma hos Alva-leigh. Mio och William var de enda killarna och tyckte till en början att det var pinsamt. Efter en stund förstod det dock vilken tur de hade.


a22
jag och Liv skulle åkt till mamma och Gunnar men Liv tyckte det var så roligt med kalas och pannkaksbuffé att vi stannade kvar.

Jag och Liv skulle åkt till mamma och Gunnar men Liv tyckte det var så roligt med kalas och pannkaksbuffé att vi stannade kvar.


Teaterapan var i sitt esse på kalaset.

Teaterapan var i sitt esse på kalaset.


Nu är det frukostdags sedan ska vi nog ta en cykeltur. Får passa på nu när det är så vackert väder, och så måste jag överbevisa Peter som tror att när jag cyklade här om dagen så var det den första och sista gången för i år. Vadå, skulle jag vara lat?!
Hoppas att allt är väl med dig och att du har haft en underbar helg.
All kärlek


1 kommentarerEn kommentar om “Pyjamaskalas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej fina Hannah.Här skiner solen också härligt.Idag är det kalas för barnbarnet som fyller hela 12 år.Tiden springer iväg,bara jag som inte blir äldre haha.Kul med pyjamas party längesen man hörde om det.Ha en fin o härlig Söndag.Var rädda om er och varandra.Kram.

    Svara