Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:41 | september 9, 2010

Tre amigos


2 kommentarer2 kommentarer om “Tre amigos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • va söta de är!! jadu, vart kommer detta kax ifrån??? Wilma har blivit hur kaxig som helst. Intressant artikel där i förra Mama-tidningen om ”pre-teens” . Det är verkligen så det känns, som tidiga tonåringar. -Men åhhh, skit i det!! kan wilma säga ibland, å man bara gapar…-ursäkta vad sa du?? Tyvärr e jag sån att jag börjar skratta, jättedumt men kan inte rå för det. Så får jag anstränga mig gärnet för å se sur ut å låta allvarlig…. Ja än så länge är det inga svordomar med iallafall, tur det. Men man blir ju lite chockad av attityden å vill ju bara att de ska va så där sockersöta som de kan va annars, eller hur:)

    Svara
  • Så söt bild! de är ju för goa!
    kram

    Svara