Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:48 | september 16, 2010

Anna, jag och Benjamin

Hej min vän. Barnen sover efter en myskväll med förrätt, varmrätt och massor av efterrätt. Vi har bara legat i puffarna och fläskat oss 🙂 Men innan matorgien så har jag haft fullt upp. Gjorde som du vet en intervju idag för tidningen JagKvinna på förmiddagen sedan har jag farit runt och fixat med allt möjligt. Har nog aldrig kört så mycket bil som idag.

Fick fina blommor.

Fick fina blommor...


...av Anna som är grundaren av tidningen. Hon åkte ut hit kommunalt från Ekerö som tog drygt två timmar, och efter en timmes lång intervju som hon spelade in råkade hon trycka på en knapp så hela intervjun raderades! Stackars Anna :-( Vi hade dock ett par trevliga timmar med bullätande och skratt.

...av Anna som är grundaren av tidningen. Hon åkte ut hit kommunalt från Ekerö som tog drygt två timmar, och efter en timmes lång intervju som hon spelade in så råkade hon trycka på en knapp så hela intervjun raderades! Stackars Anna 🙁 Vi hade dock ett par trevliga timmar med bullätande och skratt utöver den misslyckade intervjun.


det är en gartistidning som du bl a hittar på sjukhus, vårdcentarelr, BVC, MVC och kvinnojourer. Nästa nr ser du mitt nylle på farmsida, men kanske ingen text. Jo då, vi löser intervjun på annat sätt.

Det är en gratistidning som du bl a hittar på sjukhus, vårdcentraler, BVC, MVC och kvinnojourer. I nästa nr som kommer ut i november ser du mitt nylle på framsida, men ingen text kanske. Jo då, vi löser intervjun på något annat sätt annars får vi hoppas att Anna kommer ihåg allt.


benjamin syrsa kom på besök. Usch, det kryper i kroppen och kliar överallt bara jag titar på bilden.

Benjamin syrsas muterade kusin kom på besök. Usch, det kryper i kroppen och kliar överallt bara jag tittar på bilden. Jättestor och äcklig var han. Inte alls lika söt som Benjamin.


Visst är min nya H&M-tröaj rätt söt. Musse Pigg-öron i svarta paljetter.

Visst är min nya H&M-tröja rätt söt? Musse Pigg-öron i svarta paljetter på bröstet.


Gjorde kanatarelltoast à la Victoria Matplasten till förrätt.

Gjorde kantarelltoast à la Victoria Matplasten till förrätt.


Tänket göra dig sugen och visa en bild på den färdiga taosten, men kom på mig själv att vara så glupsk att jag helt enkelt glömde bort att det. Slickade tallriken ren.

Tänket göra dig sugen och visa en bild på den färdiga taosten, men kom på mig själv att vara så glupsk att jag helt enkelt glömde bort att det. Slickade tallriken ren.


Liv satt på golvet och åt riskakor och gapskrattade för sig själv.

Liv satt på golvet, åt riskakor och gapskrattade för sig själv.


Myskväll.

Myskväll framför tv:n. Ironiskt nog tittade vi på "Biggest Loser".


Var rädd om dig.
Sov så gott.
Puss och kram


9 kommentarer9 kommentarer om “Anna, jag och Benjamin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Önskar att jag kunde vara som Liv och sitta på golvet med en riskaka i munnen och gapskratta. 😉
  Vilka söta målade tånaglar hon har! 🙂

  Svara
 • Haha ja den tiden är förbi för länge sedan när man kunde sitta som lilla Livan.

  Svara
 • Men tänk vad härligt det vore att känna den där oskuldsfulla rena glädjen som ett litet barn kan känna, Marita. 🙂

  Svara
 • Visst är tröjan söt Hannah och den som bär den är lika söt.Vilka härliga bilder på barnen.Livans tånaglar gud va gulligt.Kram o godnatt söta fina du.

  Svara
 • Så söt hon är det lilla busfröet. Snygg tröja med.
  Pst.. vill bara skvallra att det gick så bra idag i Uppsala.. skulle dit på gentestet. Jag är så super duper glad. Och en sak är så sann.. Jag kommer få den bästa födelsedagen någonsin när jag fyller 39. För nu ska här levas..tjohoooo… så glad.
  Stor kram och massa kärlek till er.
  Kram från Viveka

  Svara
 • Hade en sån där grön varelse inne på vardagsrumsväggen förra sommaren. Vet inte hur den hade tagit sig dit – vi bor på 4:e våningen… Kan säga att den inte kände sig speciellt välkommen.
  Köpte den där mascaran du tipsade om, förresten. Funkade alldeles utmärkt och jag gillar den skarpt, så tack för tipset!
  Kram
  Anna

  Svara
 • Men åh så söt hon är lilla Liv med målade tånaglar i rött 😀

  Svara
 • Sötaste dansbabyn..;)
  http://www.youtube.com/watch?v=hxeW9lDU0cw&feature=related
  kram

  Svara
 • Visst är blommorna fina, Gladiolus. Sådana står även hemma hos mig idag!

  Svara