Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:52 | september 20, 2010

Morgonstund har taggtråd i mund

God morgon min vän. Har du haft en bra helg? Här hemma har vi haft det jättebra. I lördags sov syster över med barnen. Jag, hon, hennes pojkvän (vad tonårs det lät med pojkvän, mansvän får det vara istället 🙂 ) och Peter satt vakna halva natten och löste världsproblem efter en riktigt flottig och god middag.
Nu myser Jag och Liv i soffan och tittar på Nyhetsmorgon. Ska göra mig en stor kopp med varm mjölk och honung, känns som jag har taggtråd i halsen 🙁

Är rätt pigg ändå. Vaknade vid fem imorse och kunde inte somna om. Låg vaken och tänkte på allt mellan himmel och jord.

Morgonruffset hälsar 🙂
Önskar dig en fin start på veckan.
All kärlek


9 kommentarer9 kommentarer om “Morgonstund har taggtråd i mund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Jag vill minnas att du hade en locktång som gav fantastiskt fina lockar, tror du lånat den utav Peters syster. Visst var det en liknade den här http://eleven.se/babyliss-pro-tourmaline-pulse-attitude-5569.html Kram

  Svara
 • Hej Jojo, hoppas allt är väl. Ja, den såg nästan exakt likadan ut. Den jag lånade kunde man dock byta storlek på själva ”locktången” så man kunde göra minilockar eller stora. Den här ska jag beställa. Tack snälla för tipset 🙂
  Stor kram och puss

  Svara
 • Hej Hannah!
  jag tror att många hade svårt att somna inatt efter gårdagens val….när jag steg upp 06.30 imorse så kändes det som att vakna upp till ett nytt grått och hårt Sverige! vad var det som hände egentligen..och då syftar jag på att SD kom in i riksdagen…..
  Hoppas du får en bra fortsatt måndag.
  kram L

  Svara
 • jotack, helgen har varit bra!! Hade en helmysig dag på kolmården igår med familj å vänner. Bra väder tom. Lägger upp bilder ikväll om jag orkar, helt död när jag kommer hem om kvällarna. Lite jobbig avslutning på dan bara, när vi är tillbaka till Märsta å redan är lite sena å barnen behöver komma i säng, ska vi bara tanka bilen (som är min pappas) på statoil….å får inte igång bilen!! Pinsamt å ringa…”Pappa jag har kanske pajat din bil:( ” Så stackars barnen som borde legat i säng fryser å gråter, bilen måste puttas en bit så den inte står i vägen, å pappa får komma å hämta oss allihopa…..Tänk att man är över 30 å inte klarar sig utan sina föräldrar:) Jaja, annars va det en bra dag! Trevlig vecka alla!!!

  Svara
 • Hej fina Jennie. Vad härligt med en heldag på Kolmården. Barnen måste älskat det. Men fy vilket trist avslut på dagen. Typiskt att sådant alltid ska hända när det absolut inte får hända. Skönt att kunna ringa sina föräldrar. Ja, vad skulle man göra utan dem. Jag skulle gå under! Nu har jag läst ”Historien om Wilma” på din blogg och tårarna har sprutat. Vilken kämpe hon är fina, fina Wilma. Ni finns i mina tankar och böner.
  Stor kram
  /H

  Svara
 • Hej!
  Jag har haft en bra helg, bort bjudna på middag, mys kväll med ljus och meze men söndagskvällen blev inte rolig 🙁 syftar på SD. Skäms att vara svensk idag. Snart blir det lunch sen ska jag och lilltjejen ta en tur till IKEA och handla på oss massa ljus. Ha en mysig dag, KRAM

  Svara
 • God middag fina Hannah.Jag vaknade också kl. 5 i morse men låg kvar tills klockan ringde kl 6.Jobbat ett par timmar och nu sitter jag här och skriver ett par rader till dig.Här regnar det men rätt mysigt faktiskt.Hoppas din hals snart blir bra igen.Kram på dig.

  Svara
 • Monday monday so good to me…ska försöka gilla måndagar nu.Skåne är blött & grått och jag har efter en dryg månad blivit totalt GI frälst-det FUNKAR!Men hur slutar man amma sin 1 åring?
  Ha en överdrivet trevlig dag,kära du.
  Kramar

  Svara
 • Helgen har varit lugn, vi klarade oss ifrån regnet precis på lillemans fotbollsträning. Det kom senare men tyvärr blev det då ingen långpromenad med hunden som jag hade planerat, han hatar regn och jag ja jag är väl inte direkt förtjust i det men med rätta kläder spelar det mindre roll.
  Hoppas du mår bättre snart i halsen, inte kul att bli sjuk.
  Måste fråga dig igen, vad har du för mascara? Jag letar efter en som är bra och ger så där jättefina fransar som du får. Nu har du säkert längre än mig naturligt men man måste testa sig fram iaf. 🙂
  Kram och krya på dig.

  Svara