Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:43 | september 22, 2010

Änglar och busfrön

Hej igen min vän. Har vilat hela dagen. Ingen ångestrensning av garderober eller någon tur till soptippen med ruttna skaldjur har gjorts. Mår fortfarande prutt men känner mig lite bättre efter en dusch. Var tvungen att fräscha upp mig en aning, annars hade nog Peter vänt i dörren och åkt för att köpa den där mjölken som gör att man aldrig mer kommer hem, och barnen hade nog undrat var det var för slusk som påminde om deras mamma men luktade värre.

Låg i sängen och väntade på att huset skulle fyllas av röster och någon att prata med.

Låg i sängen och väntade på att huset skulle fyllas av röster och någon att prata med.


Sällskap har jag nu fått och det är allt annat än tyst.

Sällskap har jag nu fått och det är allt annat än tyst.


När hon inte kastar klossarna i huvudet på någon familjemedlem så försöker hon förgäves trycka ner dem i fel hål. smart som hon är kom hon på att det bara var att lyfta på locket och stoppa i klossarna istället.

När hon inte kastar klossarna i huvudet på någon familjemedlem så försöker hon förgäves trycka ner dem i fel hål. Smart som hon är kom hon på att det bara var att lyfta på locket och stoppa i klossarna så istället.


Liv har lärt sig klättra upp för pojkarnas våningsängar. Tur att William är snabb och hjälper henne. Nu är det med andra ord dags att sälja deras våningsängar för mitt psyke klarar inte av att vi någon gång glömmer att stänga deras dörrarr och hon klättara upp och ramlar ner.

Liv har lärt sig klättra upp för pojkarnas våningsängar. Tur att William är snabb och hjälper henne. Nu är det med andra ord dags att sälja deras våningsängar för mitt psyke klarar inte av att vi någon gång glömmer att stänga deras dörrar och hon klättara upp och ramlar ner.


Du vet ju min kärlek till skyddsänglar. Måste visa dig dessa gamla, vackra tavlor som följt med sedan min mor var barn. De har hängt över hennes säng, min och nu hänger de över pojkarnas. Visst är de vackra?
Den här är säkert över hundra år gammal. T.o.m. min mammas farmor hade den som barn.

Den här är säkert över hundra år gammal. Min mammas farmor fick den som barn.


Den här hängde ovanför min säng som barn och nu hänger den över Mios.

Den här hängde ovanför min säng som barn och nu hänger den över Mios.


Nu ska vi laga ugnsstekt falukorv med potatismos. Har inte kunnat äta på hela dagen så jag hoppas innerligt att jag får i mig något. Älskar den rätten 🙂
Stor kram


8 kommentarer8 kommentarer om “Änglar och busfrön”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej där sjukling. Fy för ont i halsen, det finns knappt nå värre. Har också haft mycket halsbekymmer,halsfluss. Var på öron, näsa,hals mottagningen idag.
  Jättefina tavlor, verkligen.
  Hoppas att du kryar på dig nu. Kramiz

  Svara
 • Hej söta du.Nu ser du lite piggare ut.Underbara tavlor tänk att dom gått i arv till dig.Det är något visst med änglar.Igår åt vi också ugnsbakad falukorv och hemmalagad potatismos med en stor klick smör mums.Önskar dig en skön kväll.Kram.

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Hoppas du mår bättre nu!
  Jag blev så nyfiken vad du brukar göra för ugnsbakad falukorv. Kan du berätta/skriva receptet? Tack på förhand!!! Ha en härlig kväll med dina fina barn!
  KRAMAR Malin

  Svara
 • Hej fina Malin. Jag gör den väldigt enkelt. Skär skåror i falukorven som jag fyller med ost, ketchup och senap (stark på vuxensidan) häller en röra gjord på två burkar med krossade tomater, en hackad gullök och salt och peppar över falukorven som ligger i en ugnsform. River massor av ost över och kör in den i ugnen i ca 30 min på 225 grader.
  Kram kram

  Svara
 • Gokväll!en dusch är alltid skönt och man piggnar till lite. Du kommer få mindre halsinfektioner när du tagit bort dina mandlar, så vänta inte för länge. Krya på dig! så fina tavlor.
  kram

  Svara
 • Livan är en smart tös 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!!!
  Tack så så mycket fina du för Ditt recept. Jag ska testa det framöver. Verkar ju super gott. Jag har aldrig tidigare haft något vidare recept på just detta. Jag ska kalla den för ”Graafs falukorv i ugn”. Tack igen!
  KRAMAR Malin

  Svara
 • Åhhh, krya på dig finaste Hannah! Hoppas du blir frisk fort.
  Vilka vackra änglatavlor du har. Jag är också väldigt förtjust i änglar och tror starkt på att de finns runtomkring oss, just för att skydda och ge kärlek.
  Kram och puss till dig! 🙂

  Svara