Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:48 | oktober 5, 2010

Familjemys

God kväll vacker. Alla barnen sover och jag har äntligen kunnat sätta mig tillrätta i sängen med datorn på magen och skriva till dig. Än en gång blir det ett inlägg som kommer ta mig lång tid att skriva för klockan är just nu fem i nio och om fem minuter är det säsongspremiär av ”Desperate Housewifes”. Jag har så många serier som jag följer nu att jag måste skriva påminnelser i mobilen för att inte missa något avsnitt. Bl a ”The Event”, ”Modern Family” (som är så fruktansvärt roligt), Medium och imorgon har min favoritserie ”Grey´s Anatomy” säsongspremiär. Sedan har jag alla olika dokumentärer som jag gillar och ”Barnsjukhuset” som jag gråter mig svullen till varje gång jag ser det. Gaahh, det blir en intensiv tv-höst 🙂
Har du någon serie som du följer slaviskt?
Ikväll har vi myst hela familjen.

det blev korvstroganoff till middag. jag her två, tre paradrätter som jag kan tillaga och alla är nöjda.

Det blev korvstroganoff till middag. Jag har två, tre paradrätter som jag kan tillaga så alla blir nöjda och mätta.


Älskade William.

Älskade William.


Liv är som gladast när hon får prutta oss på magarna med munnen.

Liv är som gladast när hon får prutta oss på magarna med munnen.


Och där dök sötis-Mio upp som gubben i lådan.

Och där dök sötis-Mio upp som gubben i lådan.


Rubberface.

Rubberface.


Nu till gårdagen. Jag och syster har alltid ”kissa-på-oss-kul” när vi har tjejkvällar. Igår var inget undantag.
Måste tillägga att vi bokade vår taxi i namnet Ann Al. Förstår du nu på vilken nivå vår humor ligger 🙂
Vi åkte pendeltåget in till stan. Snabbt och smidigt.

Vi åkte pendeltåget in till stan. Snabbt och smidigt.


Syster Yster.

Syster Yster.


Vi åt på restaurang Paus på Rörstrandsgatan (du hade rätt Melinda). Vi var alltid där förut, när Maggan bodde på den gatan. Det var på Paus jag träffade Peter första gången och där vi hade vår första date.

Vi åt på restaurang Paus på Rörstrandsgatan (du hade rätt Melinda). Vi var alltid där förut när Maggan bodde på den gatan. Det var på Paus jag träffade Peter första gången och där vi hade vår första date. Härliga minnen.


Vi år ribs, en stor köttbit (näst in till en hel ko), pommes och annat onyttigt gott.

Vi år ribs, en stor köttbit (näst intill en hel ko), pommes och annat onyttigt gott.


I väntan på taxin so skulle ta oss till

I väntan på taxin som skulle ta oss till nästa anhalt gjorde syster lite yoga...


...ställningar.

...ställningar.


Varje måndag kör livebandet

Varje måndag kör livebandet "Hallå hela pressen" schlagers. Jätteduktiga!


Vår fina vän Gregor

Vår fina vän Gregor som håller i måndagarna på Vickan. Han var med i schlagerfestivalen samma år som jag tävlade.


Vi bestämde att försöka få till våra tjejkvällar lite oftare 🙂
God natt min kära vän, dröm fina drömmar.
All kärlek.


17 kommentarer17 kommentarer om “Familjemys”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • The Event är super bra! och det allra bästa att min sambo ser den ihop med mig, han har annars så svårt att sitta å se på tv. Desperate & Greys är oxå favoriter.
  Maten och dtycken ser jätte goood ut som Ni åt igår! Kram & go natt! PS. Saknar Hannahs fem 😉

  Svara
 • Hej fina.Vilken kväll ni haft igår.Saknar min egen syster yster något helt enormt.Vi ses tyvärr alldeles för sällan pga.att hon bor i Las Vegas.Men men sånt är livet.Desto roligare har vi när vi väl ses.Visst har jag program som jag följer slaviskt bla.Ensam Mamma söker,Hollywoodfruar,Desperate H.och på Torsdag börjar Robinson så visst det blir en hel del.Kram och godnatt till bästa Hannah.

  Svara
 • Godkväll Hannah! Jag följde Grey’s Anatomy slaviskt förut, men jag tycker den har blivit sämre nu, och flera av mina favoriter i den serien är ju inte med längre…Desperate Housewives har jag också tröttnat på…och Lost, min absoluta favorit är ju slut 🙁 . Vet inte vad som hänt med mig, men jag tittar mindre och mindre på TV nu och läser desto mer böcker. Fast jag älskar att se på film, det tröttnar jag aldrig på förhoppningsvis. Kom förresten på nu att jag längtar efter nästa säsong av ”Mad Men”.
  Vad roligt att få se bilder från ”Paus” och Rörstrandsgatan. Blir nostalgisk och längtar dit litegrann. Ni ser ut att ha haft en höjdarkväll. Skrattade gott åt Magdalenas variant av yogaställningen ”hunden”. 😀
  Sov så gott!

  Svara
 • Hej på dig goa Hanna! 🙂 Måste säga att du är jättefin i dina glasögon! Måste vara underbart att ha Maggan som syster! Följer båda era bloggar, alltid rolig och mysig läsning!
  Dock har jag en fråga till dig: Barnsjukhuset, vilket kanal går det på? Jag är en dokumentärtjej själv, och låter som att det var en serie som jag absolut skulle vilja se, men det har jag totalt missat. Och i morgon: GREYS ANATOMY ;D Som jag har lääängtat! Hur tror du det gick för Derek? Kram!

  Svara
 • Jag följer Modern Family, DHW, Grays, Arga Snickaren (som min ena son som är född -02 frågade ”varför heter det arga snippan”?? 😉
  Vi åt också korvstroganoff till middag idag. Min pappa/barnens morfar fyllde år och det är hans favvorätt.
  Kramar

  Svara
 • Vi har sedan flera år ingen TV, tycker den förstör så mycket för oss som familj. Risken är att man blir sittandes utan att anstränga sig att göra något vettigare och att umgås och prata. När man har tonåringar som är ute mycket och man inte får veta så mycket om dem är det så viktigt att ha en kommunikation och att hinna se saker så då är det så skönt att inte hamna i koma framför TV:n och att inte slaviskt ha tider att följa. Sitter mycket på dagarna med och varför sitta hela kvällen då? det är det bästa vi har gjort faktiskt! har börjat träna mer, umgås, träffa vänner även en vardagskväll och förgylla tillvaron och framförallt att bara njuta av tystnad eller skön musik.
  Jag vill slå ett slag för att ta bort TV:n åtminstone en tid, blir jag ensam någon gång i framtiden kanske den kommer tillbaka men inte nu, livet är för kort att slösa bort på andras (ofta i dokussåpor) liv och koncentrera sig på sitt eget känns mycket viktigare!

  Svara
 • Jag följer Grey´s (har sett de 2 första avsnitten och det verkar bli en riktigt bra säsong!) The Gates, True Blood, Sons of Anarchy, Vampire Diaries mfl. 🙂
  Så kul ni verkar ha haft det du och Maggan! Inget slår en galen utekväll med sin syrra!
  Ha en bra Onsdag!
  Kramar

  Svara
 • Har ju verkligen fått problem ikväll, Greys börjar och samtidigt är det Berg flyttar in… Ilandsproblem på höög nivå 😉

  Svara
 • Hejsan. 🙂 Jag följer betydligt färre serier nu jämfört när jag var gravid och var tvungen att ligga o vila mycket sista tiden . Men kollar ”desperate house wifes, olika sjukhus program, ensam mamma söker” Kul ni verkar ha haft, det är så det ska vara 🙂 Ann Al hahaha sån humor är bäst 🙂 Ha en bra dag Kram

  Svara
 • God onsdag fina Hannah!
  Jag kilade in på Maggans blogg och som jag skrattade åt den sista
  bilden från er utekväll!!!! Ni är så sköna.
  Hoppas du får en härlig dag, själv ska jag packa upp nya varor. Jiippii!!!
  Kram kram

  Svara
 • Hej du och alla ni andra 🙂
  Jag älskar älskar älskar desperate housewifes! Modern family är underbar och så rolig, såg hela säsong 1 när vi fölvakade i maj, jag satt och skratta hela tiden och glömde bort att kolla till hästen… men det gick bra som tur var men min sambo och syster som var med gav mig lite sura blickar då och då för jag störde dom.
  Så ni som inte sett modern family måste se den, ni kommer inte bli besvikna!
  Svenska Hollywood fruar, Maria Montazami behöver jag säga mer….?
  CSI (end, las vegas) och criminal minds. Är stora favoriter!
  så jag längtar till alla premiärer då är min tv-höst räddad 🙂
  fina och roliga bilder från er tjejkväll!
  Hej och kram så länge till er ALLA 🙂

  Svara
 • Hahahaha Ann Al jag dör av garv, det hade vi som favoritsysselsättning att ringa till lokala pizzerian för att fråga efter en gäst vid just namnet Ann Al. Pizzabagarn gick snällt ut och hörde bland gästerna om det fanns en Ann Al bland dem! Hahaha vi kikna av skratt varje gång! Btw Vad stor william har blivit 🙂

  Svara
 • Å vad avis jag blir nu!! Älskar Vickan på Måndagar. När jag bodde i STHLm blev det endel Måndagar där.. Å Gregor.. Hälsa honom från mig nästa gång ni ska slå klackarna i taket!!
  Ni ser ut att haft en underbar kväll!! Sådana behöver man, speciellt en Måndag 🙂
  Kram

  Svara
 • Va superfin du var i håret när ni satt pendeln!!

  Svara
 • Ni är för härliga systrarna Graaf hehe, jag har haft äran att träffa Maggan nåra ggr och hon måste vara det vackraste och goaste jag träffat, hennes humor är sååå skön, kan tänka mig att du är en supertjej med lika stort hjärta <3…wow jag har det trassligt när alla serier börjar dyka upp haha, jag är en Tvholic, tyvärr : ) Mina desperata husfruar är ett måste, det är fest varje Tisdag lite xtra mys..,Cougar T och christine(som jag saknar massor)…älskar Maria Montazami så kollar in Hollywood fruarna i L.A, medium, Ghostwhisperer..skulle kunna forsätta men du förstår, plenty of Tv blir det…svårt med mina tre barn att pleasa dem alla med en maträtt haha, fiskpinnar, tacos och köttbullar om alla ska äta, så tyvärr ingår bläää rop runt vårat matbord en del : )…ha en bra dag *

  Svara
 • Du och Peter verkar vara så genuint härliga människor och det sätt ni uppfostrar barnen på tycker jag verkar vara kärleksfullt både mot barnen och deras omgivning.
  Är själv mamma till en liten Emma som är 7 månader och jag hoppas att jag kan uppfostra henne så att hon repsekterar både sig själv, andra barn och vuxna. Att hon vågar ta för sig av livet men inte på bekostnad av andra och att hon är ödmjuk och kärleksfull mot andra för då hoppas jag att hon blir likadant bemött.
  Jag har följt din blogg sedan mama-tiden och jag är så imponerad av dig. Du verkar vara så fantastisk. Hoppas du har en härlig dag

  Svara
 • Hej Hanna.
  Jag blir så glad när jag ser dina och Maggans bilder och era relation till varandra!
  Det är precis som att se mig och min syster, lika tokiga och glada. Alltid bästa vänner och man vet att man alltid har varandra, kärleken till sitt syskon (i mitt fall syster) är det finaste som finns! <3

  Svara