Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:00 | oktober 23, 2010

En alternativ middag

God kväll min vän. Har du hittat på något kul i helgen? Jag hade det jättekul hos Jessica igår. Lill-Magnus och hans vän Andreas kom också dit. Vi satt och pratade och tappade helt bort tiden så när vi väl kom på att vi skulle handla så vi kunde laga en god middag så hade allt stängt. Det slutade med att vår middag blev det som vi hittade i skafferiet, vilket var chips och ostbågar 🙂
Vi satt och lyssnade på musik hela kvällen och sjöng med till allt. Försökte överrösta varandra och vi körde bara på gamla godingar, nästan som hemma-karaoke. Har ont i halsen idag av all sång eller kanske snarare skrän.
Var kvar ute i Kungsängen nästan hela dagen men fick sådan Liv-och-Peter-abstinens att jag for hem med gasen i botten.
Liv har somnat och jag och Peter har parkerat oss framför tv:n med massor av godsaker. Men efter kvällens middag så får jag knappt ner något mer.

Nu förstår du kanske varför?

Nu förstår du kanske varför?


Min taco-pizza gick även hem hos Livan.

Min taco-pizza gick även hem hos Livan.


Önskar dig en fin kväll.
Puss och kram


5 kommentarer5 kommentarer om “En alternativ middag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God kväll söta du.Precis som ni så har vi här också ätit pizza fast hemmagjord sådan.Jag blev alldeles för mätt och varje gång säger jag att det är sista gången.Till nästa gång haha.Jag har inte gjort någonting alls idag bara slappat med lite goa tidningar.Ha en fortsatt underbar kväll min vän.Puss o Kram.

  Svara
 • God kväll. Gott det såg ut 🙂 Jag och min sambo var iväg på en hotel natt 🙂 så skönt och behövligt med lite egen tid. Mormor hade minstingen och killarna är ju hos sin pappa. Ha en fortsatt bra kväll Kram

  Svara
 • Man vill bara pussa på henne -sötnosen Liv 🙂

  Svara
 • Chips och ostbågar är gott det me;)
  Livan är söt som alltid!!
  Vår helg skulle gå i ”fira att vi sålt lägenheten” och mysa med god mat…kl 15 på lördag börjar avloppet låta konstigt i köket…min sambo låg under diskhon till halv 8 och var helt hysterisk!!! Fick inte ordning på det, vi kan inte laga mat, inget vatten!!! Hujadamig!! Jag blir helt matt, why!!;)
  Kram Marika

  Svara
 • I love pizza, jag brukar oxå äta en liknande pizza! MUMS!

  Svara