Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:59 | oktober 24, 2010

Vilopuls

Hej min vän. Jag har helt anammat det där med att söndag är en vilodag. Har inte gjort någonting sedan jag gick upp vid tio 🙂 Har i och för sig massor som jag måste ta tag i men det kan vänta.
”Det finaste man har det sätter man på bordet”

Livis!

Livis!


Hoppas att Du har en skön söndag.
Hörs om en stund.
All kärlek


4 kommentarer4 kommentarer om “Vilopuls”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Me like!!

  Svara
 • Så sött, hon är så fin lilla Liv 🙂 Hoppas ni får en härlig söndag! Här hemma har precis min lille Tristan bakat sockerkaka som ska avnjutas lite senare 🙂
  Kram//Linda

  Svara
 • Hej Hannah! Håller fullständigt med, söndagar är till för att slappa och bara ha det gött:-) Här i Skåneland regnar det:-( så det passar bra att bara vara inne i värmen och mysa!! Självklart skall ju lilla Liv vara på bordet:-) hon är ju bedårande söt!
  Ha en fortsatt mysig söndag,
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Hej fina.Här har inte heller hänt för mycket idag.Känner mig fortfarande lite låg och har en fruktansvärd huvudvärk.Det gör väl inte saken bättre att sitta vid datorn?Nu ska jag ta mig en promenad i det trista vädret och hoppas på det bästa.Bilden på lilla Livis som är så go gör ju att man blir lite gladare.Puss o Kram.

  Svara