Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:09 | november 7, 2010

Knattebio

Hej igen. Nu har Peter farit in till stan. Han och några vänner ska äta mat och titta på MFF-matchen på tv. Jag och Liv är rätt uttråkade för tillfället och ska nog också hitta på något.

jag skulle vilja gå på bio och se Shrek, men det vill nog inte Livis.

Jag skulle vilja gå på bio, men det vill nog inte Livis.


det dröjer nog ett par år till innan det här lilla yrvädret kan se en film på bio.

Det dröjer nog ett par år innan det här lilla yrvädret kan se en film på bio.


Söndag är en typisk biodag tycker jag. Jag älskar att sitta i biomörkret, med en stor popcorn och se en riktigt bra film. Det var så längesen jag gjorde det. Minns du när jag var gravid med Liv och under en period gick på bio två, tre gånger i veckan? Jag passade på då 🙂
Puss och kram


7 kommentarer7 kommentarer om “Knattebio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejsan Hannah. ja vi brukar också åka runt och titta på fina hus ibland på helgerna 🙂 det är rätt kul faktiskt 🙂 wow vad snygga ni var i maskerad kläderna 🙂 Håller helt med dig ang bio. Ha en fin kväll kram Katja

  Svara
 • Nu är Peter lycklig och jag med.2-0 till MFF.Jippiiii.Kram på dig Hannah.

  Svara
 • Hej Hannah! Nu har jag kört första passet med din DVD och det känns kanon. Skönt att komma igång med träningen igen nu när man vet att den är gravidanpassad. Stor kram från Kikan

  Svara
 • Kan inte annat än hålla med, var faktiskt på bio igår med mina två äldsta barn. Mina tre barn är födda samma år som dina och min lilltjej bara några dagar före Liv. Vill passa på att tacka för en genomsympatisk blogg. Gillar speciellt att du delar med dig när du är nere och deppig, tycker annars att bloggvärlden kan bli lite väl mycket yra annars. (Observera bloggvärlden i allmänhet, inte din blogg!) Ha det gott!

  Svara
 • …ska ju självklart vara YTA, inte yra. Behöver nog mitt förmiddagskaffe nu! 😀

  Svara
 • …vill bara…måste bara…rekommendera en bio(?) film som passar en sådan där liten sötnos som Du har! 😉 Den heter ”Vem” och den är baserad på Stina Wirsén’s böcker! Helt, helt underbar! Filmen varar i ca. 25 min. Precis lagom för en liten. Och den tar upp VIKTIGA(!!) ämnen som Vänskap, Kärlek, Avundsjuka mm..
  Se den…om Ni har möjlighet!:-)
  Ha det gott! /A

  Svara
 • hahaha är det en Gekås- vagn som är på bilden med Liv?

  Svara