Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:50 | november 9, 2010

Snöstorm

Åh, vilken perfekt tajming med snö nu när jag har så mycket jullängtan 🙂
Tur att jag hunnit byta till vinterdäck, för det är kaos i trafiken. Har varit och handlat och kört Mio till sin pianolektion. William och hans klass är inne i stan. De ska sjunga i tv-programmet ”Flygandemattan” på SVT. Hoppas de kom fram i tid med tanke på vädret, de åkte nämligen pendeltåget in.
Nu har vi kommit in från stormen och tänt massor av ljus. Tror nästan att jag ska fira snön med en skönsjungande Elvis i jultappning 🙂

Varma kramar


7 kommentarer7 kommentarer om “Snöstorm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ÅÅÅÅ vad mysigt!! Här i Göteborg stormar det mest, liite snö har vi, men jag vill ha meeeer! 🙂
  Kraaaaaaam

  Svara
 • Hej Hannah! Det är första gången jag kommenterar men jag har läst din blogg ganska länge, vill bara säga att jag tycker du är fantastisk:), tycker så mycket om att läsa om ditt liv och de dina. Läser även din mans blogg med stor förtjusning.
  Kramizar på er alla!!

  Svara
 • Har en sån otrolig jullängtan med:)

  Svara
 • Du ville höra något skoj?!Nu ska du få en uppdatering från mitt för närvarande tragikomiska liv:)Helgen skulle bli en avkopplande verklighetsflykt på hotell med dusch,inomhus wc och någon annan som bäddar ens säng samt serverar frukost.I min enfald trodde jag också att jag skulle få sova skönt bland lena hotell lakan…vad hotellet glömde/valde att inte nämna för den utbrända småbarnsfamiljen var att de på lördagar har nattklubb med usel tecnho. Just som man somnat som skönast väcktes vi av denna vedervärdiga form som påstås vara musik. När de äntligen stänger discot vid 3 börjar en skitunge böla i rummet intill vilket den gör en gång i halvtimmen fram till halv 8.Behöver jag nämna att jag hade svår dödsångest som en följd av en längre tids stress och sömnbrist som får vem som helst att överväga mord i någon form.Förstår att ”väckas-stup-i-kvarten” är en väl beprövad och framgångsrik tortyr form i vissa diktaturer.Nåväl till slut gav ”mistluren” upp men då ville vår egen lilla gaphals inte sova längre så då var det bara att gå upp…eh!Halloween i all ära men gissa om jag blev redigt chockad när jag möttes av liket som tittade tillbaka på mig i spegeln (trodde seriöst inte att någon levande kan vara så vit som jag var i söndags…)
  Som jag sa till dig,Hannah det vilar någon form av förbannelse över mig och trevliga utflykter.
  Ha det överdrivet trevligt i snöyran!
  Trötter

  Svara
 • Tack för lyckoönsningarna Hannah! Att du hittar tiden att bry dig om alla människor omkring dig som du gör hela tiden. Det är otroligt fint. Hoppas du ser till att ta riktigt bra hand om dig själv också 🙂
  Det gick bra. Till slut. Lilla Pontus är här hos oss nu och jag är uppe i ett sådant lyckorus att jag inte kan sova och knappt äta. Jag vilar ögonen på honom hela tiden, och är nästan rädd för att han ska försvinna,om jag tittar bort. Det känns som att hela mitt liv,hur kliché det än må låta,har fått en helt ny dimension. Om allt annat går åt fanders,så gör det ingenting,för vi har Pontus här.    
  Men du jösses vilken pärs det var! Jag trodde verkligen inte att det skulle göra SÅ ont. Ont,ja givetvis,men SÅ ont.   
  Jag ringde min mamma direkt efter och lovordade för att hon gjort detta TRE gånger. Så,samma sak till dig fina Hannah. Tre gånger! Du är en hjältinna. 
  Tack för ditt stöd!  Hoppas jag kan återgälda det någon gång.

  Svara
 • Här var vi som vanligt för sent ute med att byta däck, så nu sitter jag här insnöad och kommer ingen vart 🙂 Har laddat upp med julmusik och glögg och passar på att gå igenom julpyntet och se vad som behöver uppdateras 🙂 gissa om jag kommer vara redo 1a advent, kliar i fingrarna!
  kram och ha en mysig dag fina du!
  Victoria (matplatsen)

  Svara
 • Finaste töserna.Krm på er

  Svara