Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:16 | november 17, 2010

Frost i skägget

God morgon min vän. Vilken kall och härlig morgon. Allt är täckt av frost, inklusive min mustasch, vackert. Jag brukar vanligtvis frysa men har sådana vidriga vallningar, som får mig att vilja gå i T-shirt 🙂 Så kylan gör mig bara sval och på bättre humör.
I vanlig ordning var jag stressad imorse så jag fick ta med mig min skål med fil och äta i bilen. Förstår inte varför jag aldrig lär mig?!

Är på väg till kontoret för att kolla att det rör på sig, måtta för vårt lilla köket mm för att sedan fara till IKEA och beställa köksluckor och skåp. Känner jag mig själv rätt så fastnar jag nog vid deras enorma julpyntsavdelning istället.
Allt gott!
Stor kram


8 kommentarer8 kommentarer om “Frost i skägget”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon Hannah!
  Har du kollat sköldkörteln eftersom du får vallningar och blir varm?
  Kram och ha en fortsatt bra dag 😀

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hur går man tillväga om man vill skicka ett mail till dig? Har skickat ett mail till [email protected] men har inte fått något svar. Så jag tänkte att det kanske fanns någon annan mail jag kunde nå dig på=)
  Kram och ha en underbar dag!

  Svara
 • Haha du påminner om mig… Nu har jag i och för sig blivit mycket bättre på frukost efter att jag började med GI. Men för några år sen då jag bodde i Skottland, så var jag så lat så jag hann aldrig med frukost.. Hade jag en frukt eller färdig macka, så åt jag den medan jag sprang till bussen.. En morgon hade jag inget med mig och då gav busschauffören mig ett äpple… 😉 Det var alltid samma busschaufför och han tyckte det var viktigt jag fick i mig nåt så jag skulle orka jobba… 🙂

  Svara
 • Hej Hanna! Berätta mer om företaget! Låter spännande. Tack för en finfin blogg (har själv bilfrukost ibland!) Kram Anna 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!! Frost och vallningar här med 🙂 Tände en brasa och drack varm choklad och nu känner jag mest för att springa runt i bikini.. Lagom är bäst.
  Vilket underbart inlägg här under av Peter!!!
  Ha en bra dag och lycka till med alla bestyr nu!!
  kram Victoria

  Svara
 • Blir svårare å svårare å stiga ur sängen nu när det är kallt och mörkt ute 🙂

  Svara
 • Hwj Hannah!!!
  Tänkte bara fråga när vinsten kommer,,,det kanske tar ett tag… Men tror du det kommer innan jul??? Kram Jennie

  Svara
 • Dina vallningar är säkert din sjukdom som går ur kroppen, när jag varit förkyld så blir jag sådär : ))Kanske det bor en lite tidsoptimist i dig oxå hehe…jag är den värsta av alla tidsoptimister och det går inte att ändra på har försökt men lönlöst, även om jag har tre timmar på mig så stressar jag i sista minuten : )…kramis*

  Svara