Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:37 | november 27, 2010

Sliten och liten

God kväll min vän. Hoppas att du mår bra. Förlåt för att jag inte har skrivit på nästan två hela dagar. Det har aldrig hänt sedan jag började blogga för över två år sedan! Har helt enkelt haft det fullt upp de senaste dagarna. Begravning i fredags och imorse kom en taxi och hämtade mig 7.30 för att köra mig till långt på andra sidan stan. Där har jag plåtat hela dagen och när jag kom hem på eftermiddagen, trött som aldrig förr, var det dags att köra Mio på disco och sedan ställa mig och fixa med det som ska säljas på julmarkanden imorgon.
Är så fruktansvärt trött men jag lovar att imorgon ska du få massor av bilder och höra allt som har hänt sedan i fredags.
Jag är inte bara trött och sliten utan känner mig även liten. Usch, jag känner mig så tragisk. Skulle göra julgodis till markanden. Sådana Bounty-godisar som Victoria (Matplatsen) tipsade om här om dagen. Det slutade med att jag började gråta (PMS). Imorgon kommer jag skratta åt det, lika mycket som Peter skrattade ikväll, så då ska du få se bilder och höra om mina BAK-verk. Men nu vill jag tycka synd om mig själv och vara ynklig 🙂
Minns du den gången då jag var gravid med Liv och gjorde köttbullar med gammalt ströbröd? Mios kommentar var då ”Mamma, det är det godaste jag någonsin ätit. Godare är Jesus!” Lite så var det ikväll.

Två tröttisar.

Två tröttisar.


Tack och god natt.
All kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Sliten och liten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, flaskan som du håller i, är den från yoomi? Funderar på att köpa en sådan med självuppvärmare så det skulle vara kul om du kunde berätta vad du tycker om den, ifall det r en sådan du har.

  Svara
 • Hoppas det blir en bättre dag imorgon! Jag sitter också här med tårar och sliter mig själv i håret! Håller på att bygga ihop IKEAskåp med dvs luckor och lådor!

  Svara
 • Finaste Hannah allt blir ju värre när man är trött också. Det är bra att känna sig liten ibland. Hoppas du sover en tiktigt god ängelsömn inatt.
  PS: Mios ”Jesus-köttbulle-kommentar” minns jag mycket klart och tydligt. 😀 😀 Det är ärligt talat det roligaste jag vet, som ett barn har sagt. Helt underbart.
  Kärlek till dig ♥

  Svara
 • tiktigt vad är det? riktigt ska det förstås stå. En till som behöver sova…

  Svara
 • Fina du… vi mår alla upp och ner ibland och du ska inte ursäkta dig för att behöva skriva. Alla behöver lite paus då och då.
  Det är skönt att höra att vi är fler som är lite känsliga då och då;)och har lätt till gråten.
  Ta hand om dig!
  Många kramar!!/Annika

  Svara
 • Hahaha vad gullig du är 🙂
  Minns en gång när jag var gravid med vårt första barn och jag skulle överraska S med en god middag lagom tills han kom hem från jobbet. Det slutade med att han möttes av en rödgråten tjej med blodiga fingrar (jag lyckades skära mig två ggr)och en totalt misslyckad potatisgratäng 🙂
  Hoppas du får en bättre dag idag och jag är säker på att din godisar kommer att vara uppskattade!
  Kram Vanja!

  Svara
 • Hoppas vi syns på marknaden idag 🙂

  Svara
 • Ville bara önska dig och din underbara familj en trevlig första avdvent.
  Kram på dig Hannah

  Svara