Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:25 | december 2, 2010

Lurviga händer och strumpmobil.

Hej min vän. Vargavintern fortsätter. Kan inte sluta tjata om hur vackert jag tycker att det är. Har alltid älskat att vara uppe i Boden i norr för där är man bortskämd med den härligt snötäckta naturen. Men nu behöver jag inte fara hela vägen upp dit för att få mötas av snö, snö och åter snö 🙂

Imorse när jag körde Mi till skian stod Liv och farmor och vinkade. Slängkyssarna snålade Livis inte med heller.

Imorse när jag körde Mio till skolan stod Liv och farmor och vinkade genom köksfönstret.


När jag kom tillbaka hade Marianne bestämt att jag skulle öppna en julklapparna hon hade med sig till mig. Liv fik öppna en igår och skulle M få bestämma så skulle vi öppna alla nu. Inte mig emot.

När jag kom tillbaka hade Marianne bestämt att jag skulle öppna en julklapp hon hade med sig till mig. Liv fick ju öppna en igår och skulle Marianne få bestämma så skulle vi öppna alla nu. Inte mig emot.


Liv tittade på mitt paket ch önskade nog att det var hennes. Hon fick så klart hjälpa mig att öppna det.

Liv gav mitt paket blickar som tydde på att hon nog önskade att det var hennes.


Fick fantastiskt mjuka och varma handskar från UGG. Nu matchar jag Liv och behöver inte frysa om mina långa E.T-fingrar.

Fick fantastiskt mjuka och varma handskar från UGG. Nu matchar jag Liv och behöver inte frysa om mina långa E.T-fingrar.


Liv gillade dem också...

Liv gillade dem också...


...men kom fram till att hon gillade sina UGG-boots bättre och tog av sig sin mocakasin och ringde till en kompis. Skönt om det var så enkelt att ringa ett samtal.

...men kom fram till att hon gillade sina UGG-boots bättre. Hon tog av sig sin mockasin och ringde till en kompis. Skönt om det kunde vara så enkelt att ringa ett samtal.


Älskade William ska till Göteborg idag, och få träffa sin farmor och kusiner.

Älskade William ska till Göteborg idag, och få träffa sin farmor och kusiner.


Med morgonkaffet i högsta hugg sitter jag och skriver till dig innan det är dags för att göra mig klar och fara in till stan.

Med morgonkaffet i högsta hugg sitter jag och skriver till dig innan det är dags för att göra mig klar och fara in till stan.


Önskar dig en underbar dag!
All kärlek ♥


10 kommentarer10 kommentarer om “Lurviga händer och strumpmobil.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • kan vi få se din klocka?
  jag håller på att skriva önskelista till migsjälv, skulle vilja ha tips på en snygg klocka.
  Tack för en inspirerande blogg!

  Svara
 • Tack för att du skrev till mig! Blir så glad;) Framförallt när man ligger här nerbäddad och tycker synd om sig själv;) Gillar inte att vara dundersjuk..
  Angående min vinst på Tradera så mailade jag precis Peter. Jag kollade mitt kontoutdrag o pengarna är överförda 15 nov…undra om det blivit nåt tokigt? Hoppas pengarna har kommit in på rätt ställe…blir nästan lite nervös, men det löser sig väl!
  Stor kram i vinterkylan!
  Marika

  Svara
 • Det var verkligen inga dåliga julklappar, så himla gosiga och fina både vantarna och Livs små ”tossor”.
  Så otroligt GLAD du gjorde mig med dina röster.
  Nu ligger jag på plats nummer 6 av över 2000 bidrag så det är bara att fortsätta rösta och hålla tummarna så att jag kan få ta med familjen till solen, man behöver det att se fram emot i alla minusgrader;)
  Stor KRAM!

  Svara
 • Jag känner igen det där med att ringa från mockasinen.. Jag har en dotter som är 17 månader och hon har fått dille på att ringa med allt. Ellerja, sätta det vid örat och säga ”lå! lå!”, haha! De är så söta i den här åldern! För Liv är väl också där i krokarna nånstans?
  kram!

  Svara
 • Ååååh, lyllos dig!! Vilka underbara handskar!! Vill också ha! Men de är ju alldeles galet dyra. Är dock ganska säker på att de är värda varenda krona. Skorna är ju helt fantastiskt varma och goa!
  Må så gott!

  Svara
 • Hej vackra Hannah! Vill börja att tacka dig för all glädje du delar med dig i ditt bloggande 🙂 Du har vart en stor förebild för mig enda sen jag var liten och med kusinen mimade till era låtar och lekte att vi var er. Jag tänkte höra hur du håller dig i så bra form? Efter en knäskada har 5 kg satt sig på helt fel ställen för mig och jag längtar verkligen tillbaka till min gamla form då jag kännde mig nöjd över min kropp och inte försökte gömma den.
  Massor av julhälsningar och krya på er kramar/Madelene

  Svara
 • Gokväll! vilka goa varma handskar, de kommer värma gott! Hoppas du hämtat dig efter gårdagskvällens bak…din man är för härligt rolig när han ska beskriva vad som hände.
  Du är värdefull!
  kram

  Svara
 • Hej Hannah! Vilka fina klappar ni fick! handskarna och de små Uggsen till Liv är så fiiina 😀
  Bilden på Liv där hon tittar på handskarna är ju bara för härlig, ha ha ha!
  kram på er!

  Svara
 • Oj vilka fina presenter! Å nu längtar jag sååå till jul!!! Ska pynta o fixa i helgen. 😀 Stor kram

  Svara
 • Känns konstigt att ni där nere har mycket mer snö än vi har här :O Är gode längesen de snöade här uppe och temperaturen här i Piteå ligger på ca -6, typ omvända världen? 😉
  Fast jag är tacksam, ni kan få ha lite kyla också! 😉

  Svara