Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:13 | december 5, 2010

Andra advent, längtan och väntan

God kväll min vän. Har du haft en skön söndag? Jag, Peter och Liv började vår dag med att strosa runt på Sigtuna Julmarknad. Jag gjorde självklart några pyntfynd 🙂 Tycker att jag har varit alldeles för sansad och normal i mitt val av vitt och silvrigt pynt till granen och nedanvåningen, så jag kom hem med rosa grodor med glittriga vingar och färgglada ”cupcakes”, á la Hannah, att hänga i granen. Kitschigt! Du ska få se så snart jag klätt granen. Väntar fortfarande på att Peter ska hämta ”foten” för han säger att han vet vart den ligger. Verkar inte som han förstår mina gliringar att han ska gå ut i förrådet och leta, när jag pratar om min längtan att pynta granen och maniskt sitter och pillar med mina rosa grodor och vita pumlor. Vill inte vänta en dag till 🙂

Efter markanaden for vi in till stan. Min vän Bobby var snäll och tog sig tiden att färga min utväxt trots ledig dag. Han lade även en guldig toning på hela håret. Vill ha en varmare och guldigare ton och bort med mitt solblekta garn.

Efter marknaden for vi in till stan. Min vän Bobby var snäll och tog sig tiden att färga min utväxt, trots ledig dag. Han lade även en guldig toning på hela håret. Vill ha en varmare och guldigare ton och få bort mitt solblekta barr.


Liv satt och läste lite skvaller och funderade på ny frisyr.

Liv satt och läste lite skvaller och funderade på ny frisyr.


Svårt att få till en bild på färgen men en aningens guldiagre och varmare blev det. Vid nästa frisörbesök ska jag göra det aningens "mörkare".

Svårt att få till en bild på färgen. Men en aningens guldigare och varmare blev det. Vid nästa frisörbesök ska jag göra det ytterligare lite "mörkare".


När vi kom hem tände jag ljus och värmde glögg. Min första glögg för i år och mer lär det bli. När jag tog bilden så dök det upp en liten mini-hand och började röra om.

När vi kom hem tände jag ljus och värmde glögg. Min första glögg för i år, och mer lär det bli. När jag tog bilden så dök det upp en liten Livan-hand och började röra om.


Jag och Liv har underhållit oss med att klistra små hjärtan i ansiktet på varandra.

Under kvällen har jag och Liv underhållit oss själva med att klistra små hjärtan i ansiktet på varandra.


Hjärter, stjärter. Här ser du hårfärgen lite bättre. Inte så stor skillnad kanske, men det ska bli mer.

Hjärter, stjärter. Här ser du hårfärgen lite bättre. Inte så stor skillnad kanske, men det ska bli mer.


Blir det gransmyckning ikväll så hörs vi lite senare, om inte, så säger jag god natt.
All kärlek ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Andra advent, längtan och väntan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Jag och äldsta sonen såg dig, Peter och Liv idag på julmarknaden. Det lustiga är att jag tänkte på er just precis innan…tänkte på det du skrev igår att ni skulle dit eventuellt idag…och så ”springer vi på er” på Stora Gatan. Jag tror att ni just då höll på att få Liv att somna i vagnen. 🙂 Så fin du blev i håret! Vi kom också hem med saker…fast inte med julpynt utan färsk nougat, marsipan, nappar, chokladdroppade pepparkakor och några leksaker fr Rost & Russin.
  Kram!

  Svara
 • Hej fina Hannah.Så fin du blev i håret.Liv som sitter och läser skvaller jaja det ska börjas i tid.Ser fram emot och se julgranen.Peter:Bums ut i förrådet nu och hämta julgransfoten.Kram till bästa Hannah.

  Svara
 • Men Hanna, bra kvinna reder sig själv. Gå och hämta julgransfoten, så att det blir gjort. Ingen ide att vänta på att någon annan ska fixa det. 🙂

  Svara
 • Evica, om du skulle se vårt förråd, där han säger sig veta vart den ligger, så skulle du ha full förståelse för varför jag inte hämtar den själv 🙂
  Han hade en egen skrotgömma där den låg, så nu har jag äntligen fått pynta granen 🙂
  Kram, God natt.

  Svara
 • Så söt hon är Liv,underbar 🙂
  Färgen är så fin och du passar som sagt även i mörkare färger som är så snyggt nu under vintern när man känner sig grå och blek!

  Svara
 • Vad fin du blev i håret! STOR kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag blir så full i skratt när jag läser din blogg:) Jag är nämligen också helt galen i julpynt och allt som hör julen till….
  Ditt hår blev jätte fint, tycker du är så fin i ditt ljusa hår – tycker inte du ska göra det mörkare.
  STOR BAMSE KRAM!

  Svara