Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:35 | januari 9, 2011

Längtan och glädje

God söndag min vän. Hoppas att din helg har varit skön och att du är vid gott mod. Jag är så glad idag! Imorgon får jag pussa, krama och lukta på mina barn igen och för att inte tala om alla pussar jag ska överösa Peter med. Ska hoppa upp på honom 🙂
Längtar ♥
Är klar med dagens träning och ska alldeles strax möta upp syster för en sen lunch. Jag smet iväg tidigt imorse, tröttare än någonsin. Vi låg och pratade till halv tre inatt. Hon hasar fortfarande runt i pyjamas så nu ska jag fara dit och sätta lite eld i baken på henne.
Nu har jag och Calle även börjat blogga lite smått på TV4.se. Du hittar våran blogg HÄR.


Finn ett fel.

Finn ett fel.


Idag har vi visat upp vår quickstep-koreografi för David Watson. det går fort i svängarna. På lördagen efter frdagenprgarm får man låten för nästa veckas dans. Då ska Calle sätta koreografin för att vi sedna ska visa den för David på söndagen. Så under veckan måste man träna på två danser. Puh! Det gäller att ha huvudet på skaft.

Idag har vi visat upp vår quickstep-koreografi för härliga David Watson. Det går fort i svängarna här på Let´s Dance. På lördagen efter fredagsprogrammet får man låten för nästa veckas dans. På lördagmorgon är det dags för Calle att sätta koreografin för att vi sedan ska visa den för David på söndagen. Så under veckan måste man träna på två danser. Puh! Det gäller att ha huvudet på skaft.Jag älskar quickstep och känner att jag kan vara mer mig själv i den dansen. Glad och sprallig 🙂
ChaChan i fredags skulle vara mer ”sexig”. I koreografin skulle Calle flirta med mig och i slutet skulle jag dissa honom och gå ifrån honom. Dance on my own. I quickstep-koreografin är det mer glädje och spex.
Vilostund kan verkligen behövas. Flåset kommer garanterat närma sig en femtioåring på migefter den här dansen. Mitt flås som åttioåring börjar bli et minne blott.

En vilostund kan verkligen behövas. Flåset kommer garanterat närma sig en femtioårings när det gäller mig, efter den här dansen. Mitt flås som åttioåring börjar bli ett minne blott.


jag och Calle körde kråkdansen.

Jag och Calle körde kråkdansen...


...och småfolksdansen.

...och småfolksdansen.


Var rädd om dig. Vi hörs ikväll igen.
All kärlek


15 kommentarer15 kommentarer om “Längtan och glädje”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fel strumpa på fel fot 😉
  Såå söta ni är! 😉 Älskade er låt dock som ni dansade till – Robyns!
  Stort lycka till och hoppas ni får en hääärlig dag imorgon hela familjen 😛

  Svara
 • Hej Hannah!
  Var bara dig själv och skit i alla dumma kommentarer som kommer. Du verkar vara en härlig tjej och jag älskar din och Peters bloggar allrahelst Peters lite vassa inlägg ibland som man bara skrattar åt.
  Jag skulle aldrig lyckas med dessa danser allrahelst inte eftersom de genomförs i högklackat vilket jag knappt kan gå i.. Så ett stort lycka till.
  Kram
  Lotta

  Svara
 • hej fina hannah!
  säger som föregående talare… SKIT I ALLA DUMMA 😉
  huvudsaken e att du gör ditt bästa å de vet vi att du gör men framför allt HA SKOJ 🙂
  hahaha maggan i pyjamas ff visst e de skönt att gå runt hela dan i en..
  ja har ff min flanell pyjams på mig trots att de e em 😉
  ha en fin em/ kväll
  kram

  Svara
 • Att ni bara orkar vara storkar. Vad avis jag blir, trött på att vara förslappad. All respekt också, vilket slit det måste vara. Lycka till!

  Svara
 • Vilka häftiga strumpor -vart har du hittat dom??? *vill ha!!* 🙂 Vad härligt att du är glad igen..och snaaaart kommer din fina familj hem igen! 🙂 Tack för att du sprider sån glädje via din blogg, man blir genast på bra humör när man vart härinne och läst! Kram Malin 🙂

  Svara
 • Vackra hannah!!! Ni kommer ta hem det här, du har flera trogna läsare och vänner som röstar på er!
  Måste fråga, du har en otrolig snygg kropp, hur lång är du och hur mycket väger du? Kul om du svarade, vilket du alltid gör:-) jur håller du dig i sådan god form? Önskar dig en fortsatt bra dag och jag är sååå glad för din skull att dina älskade kmr hem till dig!! Kram finaste

  Svara
 • Hej!
  Det är så kul att du är med i Let´s dance, tycker att du var super duktig i fredags, jag håller på dig =) Du är stark och kommer att klara det här som en dans.
  Ta hand om dig massor med kramar från Jessica och magen (det är 48 dagar kvar till beräknad ankomst )

  Svara
 • Åh förstår att du längtar!
  Kul att se dig gladare =)
  Kramar!

  Svara
 • Hej Hanna..Blev så besviken när man läser elaka kommentarer här i vår mysiga och trevliga blogg!!!Tyckte du var superduktig och fin!!Ha det bra och pussas nu ordentligt på din fina familj!Kram kram

  Svara
 • Godkväll. Duktig du är 🙂 Kul att se dig gladare igen och förstår att du längtar tills din familj kommer hem 🙂 Härligt. Kram

  Svara
 • Hannah, jag blir lite nyfiken på vad du menade med…
  ”Ikväll har det hänt mycket som jag eller mina nära inte kan berätta, men som jag skrev så ska Du får veta vilka typer det finns” +
  ”Många ulvar i fårakläder. Det är något som gör mig besviken!”

  Svara
 • Hej Hannah! Förstår att du ser fram emot imorgon, det bästa med att vara ifrån sina kära är återföreningen! =) Hoppas ni får en toppen måndag tillsammans! kram

  Svara
 • Hey Hannah! Såg nyss din dans på tv4 play, så duktig & modig du är! Har själv dansat i flera år och vet hur svårt det är! Jag hejar på dig!
  Vill också säga att jag är väldigt tackam för din & Peters (o de andra i famniljens) bloggar. Jag läser dem varje dag och skrattar och gråter med er, ni berör och visar att ni är vanliga människor ( dock i rampljuset) precis som alla andra. TACK! Kör hårt på dredag!! Kärlek & kramar 🙂

  Svara
 • Hej fina Hannah! så kul ni verkar ha det! det verkligen strålar om dig & Calle lärare! Ladda nu med många pussar inför morgondagen.
  Kraaam

  Svara
 • Det verkar jättekul med quickstep, men det ser väldigt svårt ut om man ser till tidigare säsonger av Let’s Dance! Det går ju så himla fort!! Det ska bli så kul att se er koreografi på fredag. Vad ska ni dansa till för låt? KRAM

  Svara