Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:28 | januari 11, 2011

Apkul

God kväll min vän. Vill skriva till dig innan jag går och lägger mig. Imorgon har jag fullt upp. Kör pojkarna till skolan sedan direkt in till stan för tidningsintervju, dansträning, klädprovning och frisörbesök. Sedan bär det av hemåt igen i rusningstrafiken, vilket brukar ta drygt en timme och fyrtio minuter, för mys och kvalitetstid med familjen.
Idag har Lance varit hemma med Min Peter. De har varit på grillen och ätit hamburgare, pratat och spelat Fifa (fotbollsspel på PS3 som killar verkar vara helt besatta av). Syster kom och hämtade ikväll. Det slutade i skratt och en bebis som satt i en Ullaredspåse.

Maggan busade med Liv. Vilket hon till en början inte gillade.

Maggan busade med Liv. Vilket hon till en början inte gillade.


Hon ville ändå att hon skulle fortsätta. Så länge hon fick krypa upp i Williams famn så skrattade hon så blöjan fylldes.

Hon ville ändå att hon skulle fortsätta. Så länge hon fick krypa upp i Williams famn så skrattade hon så blöjan fylldes.


Trazan och Banarnes släkting på crack.

Vem skulle inte bli rädd för Trazan och Banarnes släkting på crack.


Allt bus slutade med att Livis satt hos Maggan hela tiden...

Allt bus slutade med att Livis satt hos Maggan hela tiden...


...och syster satte Livan i en av mina Ullapåsar för att ta med henne hem :-)

...och syster satte Livan i en av mina Ullapåsar för att ta med henne hem 🙂


Drack en dubbeldos C-vitamin. Jag har det dubbelt så svårt för Maggan kunde ju inte vara kavr i Let´s Dance så hon jag tävlar även för henne.

Drack en dubbeldos C-vitamin. Jag har det dubbelt så svårt på fredag, för Maggan kunde ju inte vara kvar i Let´s Dance så jag tävlar ju även för henne.


Le en extra gång till någon du möter imorgon. Ett leende gör inte bara dig själv gladare utan glädjer även andra 🙂
Tack för att Du är min vän.
All kärlek ♥


28 kommentarer28 kommentarer om “Apkul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • tack fina hannah för jA får vara din vän 🙂
  åhhh va ni e härliga du å din syster me familjer
  önskar dig en riktgt god natt
  kram

  Svara
 • Hejhej fina du!
  Så då kommer jag ju helt enkelt rösta dubbelt så många gånger på fredag, så Maggan oxå får sitt, lite i efterhand 🙂
  Det tycker jag faktiskt att alla bloggvänner oxå ska göra, det ni röstar på Hannah dubblar ni!!!
  Kram o sov gott!

  Svara
 • Klart vi röstar på våran goa Hannah.Jag är med.

  Svara
 • Hehe tack för att jag får ta del av ditt liv. Helt underbara bilder på din familj! =) Fick mig att le stort vill jag lova! Sov gott och ha en fin dag imorgon! Kram

  Svara
 • Så härligt att se Maggan bjuda på sig själv! Ni verkar vara underbara människor med mycket syskonkärlek. 🙂
  Jag håller tummrna för dig/er på fredag!! 🙂

  Svara
 • Härliga busbilder, klart det är roligt för Liv att moster Maggan busar till det. Håller tummarna på fredag och röstar såklart. Sant det du skriver om ett leende och jag tänker så lite man behöver göra för att glädja någon annan och vad glad man själv blir ibland av något någon säger, kan vara ack så litet men det kan värma länge i hjärtat!! Kram Lina

  Svara
 • Skrattade så åt Williams min på bilden med honom, Maggan & Liv. Det ser ut som han tänker: ”herregud, min moster är helt galen, ska jag behöva ha det såhär?”. 🙂 Tack för att du delar med dig så mycket av ditt mysiga liv, Hannah. Och du är så himla duktig som övar så mycket inför fredagen. Jag ska hålla både tummar och tår för dig och Magdalena på fredag.

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Härligt för dig att familjen är hemma igen =)
  Dina barn verkar vara lika underbara som sin mamma 😉 Så söta så!
  Roligt att följa din vardag med glädje och kärlek!
  Hoppas på dig på fredag! Du är så bra!
  Kramar

  Svara
 • Gonatt! 🙂 Tack för all kärlek du sprider! Massa kärlek tillbax till dig! 🙂 Kram

  Svara
 • Lycka till med träningen och allt annat idag. Tack för alla fina bilder och ord du ger oss här inne.
  Ha en härlig dag.
  (En fantastisk man du har Hannah).
  Kram Rosa

  Svara
 • Jag har sagt det förut och jag säger det igen: koppel.

  Svara
 • Massor med kärlek.Puss O Kram.

  Svara
 • HEJ Hannah
  Är helt ny här men har följt din blogg ett tag nu o tycker den är helt fantastisk ett måste varje dag. Lycka till med dansen o träningen, jag hejar på dig o bry dig inte om alla elaka kommentarer det är säkert lätt att klaga när man sitter hemma i soffan. Skicka även en hälsning till Maggan, kram till er båda

  Svara
 • Hej Hannah. Haha hon e busig din syster 🙂 Tack för att vi får vara en del av din familj här på bloggsidan 🙂 Du delar med dig av så mycket härligt frn ditt liv. TACK. Ha en bra dansdag. Kram

  Svara
 • Åh vad jag längtar till fredag, ska bli så kul att se dig dansa igen! Som vi ska rösta här hemma!!!

  Svara
 • Hej hej!!
  Håller på dig på fredag.. Du är bäst!!
  Kram och lycka till 🙂

  Svara
 • Hanna!
  Tack för din härliga blogg och dina fina ord. Det är helt fantastiskt hur dina ord kan få motiga dagar till något bättre! Jag önskar dig all lycka och jag kommer att hålla tummarna hårt för dig på fredag.
  kram

  Svara
 • Tack för att du delar med dig av ditt liv och för alla underbara bilder. Längtar till varje nytt inlägg! Jag kommer att rösta på dig på fredag, lycka till! Peter får snart skriva igen!

  Svara
 • vilka härliga bilder 🙂 Jag har inte fått något svar än från tv4 om det finns några biljetter kvar till lets dance men jag håller tummarna så jag får åka och se dig 🙂 Ha en fin dag! Kramis S

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du har världens bästa blogg, läser den varje dag. Så roligt att du delar med dig av ditt liv. Håller alla tummar och tår för dig på fredag! Kram

  Svara
 • Hej hannah 🙂
  snälla har du några tips om Miami?? 🙂
  Ska dit snart, vart låg hotellet ni bodde på? South beach?
  Tack för svar
  Mvh Sara

  Svara
 • Hej Hanna!
  Tänkte peppa dig lite inför fredag med följande info från aftonbladet: vem som är favvo i lets dance, 3300 pers har röstat och titta vart du ligger. Kör hårt på fredag! Nervositet botar man bäst med att överdriva! =)=)
  Bagge: 14,9
  Rybak: 13,6
  Björn: 12,1
  Hanna: 11,2!!!
  Figge: 9,9
  Weise: 9,8
  Tina: 8,9
  Jessica: 5,5
  Alexandra: 5,3
  Frank: 4,2
  Helena: 3,1
  Kram

  Svara
 • Gaaaah! Kom på att jag och maken har vår romantiska weekend på Loka Brunn på fredag när du ska dansa…Äsch, han får helt enkelt finna sig i att frun vill titta på Let´s Dance så han får väl ta några extra turer i bassängen eller nått medan jag tittar på dig och dom andra! Hoppas det finns täckning därute så jag kan ringa och rösta ;o)
  Kraaaaam

  Svara
 • Klart vi röstar på dig!Flera gånger…Kram

  Svara
 • Om Du möter någon som tappat sitt leende – ge henne Ditt!

  Svara
 • Hej härliga du!
  Nu var det ett tag sen jag skrev, men jag har minsann följt dig. Jag har fått börja jobba deltid och det är så skönt!!! 🙂
  Vad underbart det måste vara att ha en syster, och hellst en sådan härlig stolla som Maggan.
  Jag såg dig i Lets dance och du är så underbart vacker. Håller tummarna för dig och självklart röstar jag på att du får vara kvar.
  Härliga bilder från semestern, dom såg ut att ha det så härligt.
  Stor kram med både kärlek, styrka och mod till dig från mig.
  Kram Viveka

  Svara
 • Vad underbart skojjigt ni verkar haft det ! 😀 Ösnkar verkligen att jag fått chansen att vara och hejja på dig imorgon men är tyvärr bara 14 ännu..-.- Typiskt! Men jag looovar att jag kommer sitta och hejja så mkt jag kan hemma i soffan! 🙂 Kraaam Bästa Hannah (L)

  Svara
 • Så dygtige I var i aften… du får alle mine röster :O) KRAM

  Svara