Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:35 | januari 19, 2011

Sega senor och saknad

God kväll min vän. Sitter med en kopp te och njuter av lugnet och tystnaden. Barnen sover och Peter är iväg och spelar tennis. Ingen som drar mig i byxbenen eller smaskar så det värker i öronen 🙂
Sträckte en sena eller något i ljumsken idag, så jag kan knappt gå. Ska ta ett varmt bad och massera med muskelavslappnande olja. Måtte det hjälpa.
Har varit en riktig lekmamma ikväll och spelat LEGO-spel med Mio och så har jag och Liv varit domare i matcherna som William och Mio har haft. Har även sprungit runt i hela huset och ”shoppat” med Liv. Hon älskar att dra runt sin Ullared-kundvagn, prata i sin leksaksmobil och lägga varor i sin vagn. Jag är så klart den bästa shopping-kompisen att ha med sig 🙂

Lego-battle.

Lego-battle.


Livan är en sann shoppare. Hon kommer nog gilla att förlja med mig på mina favorit-utflykter ner till Ullared när hon blir större.

Livan är en sann shoppare. Hon kommer nog gilla att följa med mig på mina efterlängtade utflykter ner till Ullared när hon blir större.


Imorse hade jag ett möte innan dansträningen. Vis kulle träffas på ett fik men det enda vi hittade var en pizzeria. Hur snubbig är inte kunde låta bli att äta en pizza till frukost?!

Imorse hade jag ett möte innan dansträningen. Vi skulle träffas på ett fik men det enda vi hittade var en pizzeria. Hur snubbigt är det egentligen att jag inte kunde låta bli att äta en pizza... till frukost?!


Sigrid, som dansar med Andreas Weise, gav Calle en behövlig massage.

Sigrid, som dansar med Andreas Weise, gav Calle en behövlig massage.


Kristijan, som dansar med underbara Jessica Andersson, vilade sina Tango-ben.

Kristijan, som dansar med underbara Jessica Andersson, vilade sina Tango-ben.


Efter några timmars träning gjorde Jessica, jag, Calle och Kristijan varandra sällskap till Stefan för att prova våra kläder inför fredagens Let´s Dance.

Efter några timmars träning gjorde Jessica, jag, Calle och Kristijan varandra sällskap till Stefan för att prova våra kläder inför fredagens Let´s Dance.


Hittade en manlig torso bland tygerna och symaskinerna.

Hittade en manlig torso bland tygerna och symaskinerna.


Tina Thörner och Tobias Karlsson var också där och provade sina vackra kläder.

Tina Thörner och Tobias Karlsson var också där och provade sina vackra kläder.


Calle och jag var sist på tur med att prova kläder så vi fördrev tiden med att prova andra snygga skaer. Calle poserar här med Laila Bagges KISS-klänning.

Calle och jag var sist på tur med att prova kläder så vi fördrev tiden med att prova andra snygga ting. Calle poserar här med Laila Bagges KISS-klänning.


Hattmakarna. Om vi blir kvar i tävlingen skulle jag vilja göra ett dansnummer i Alice i Underlandet-tema. Lite galet. Älskade den nya versionen som inte är tecknad med Johnny Depp som hattmakaren.

Hattmakarna. Om vi blir kvar i tävlingen skulle jag vilja göra ett dansnummer med "Alice i Underlandet-tema". Lite galet. Älskade den nya versionen, som inte är tecknad, med Johnny Depp som hattmakaren.


Ett smakprov på våra kläder. Glitter och lila.

Ett smakprov på våra kläder. Glitter och lila.


Såg den här bilden på toaletten där och jag vet inte varför, men dessa två vulgära tanterna från "Helt Hysteriskt" fick mig att tänka på mig och syrran :-)

Såg den här bilden hos Stefan. Jag vet inte varför, men dessa två vulgära tanter från "Helt Hysteriskt" fick mig att tänka på mig och syster 🙂


På vägen for jag förbi den här restaurnagen. William är så glad för att en frisörsalong i stan heter hans namn. Mio nöjer sig inte med möbeljätten som har samma namn, så den här skylten gjorde honom så glad.

På vägen hem for jag förbi den här restaurangen. William är så glad för att en frisörsalong i stan heter hans namn. Mio nöjer sig inte med möbeljätten som bär samma namn, så den här skylten gjorde honom så glad.


När jag hämtade pojkarna på skolan idag så var de på biblioteket. tycket det var så gulligt med deras bok-nyheter! Var Kulla-Gulla ens en nyhet när jag var barn? :-)

När jag hämtade pojkarna på skolan så var de på biblioteket. Tyckte det var så gulligt med deras bok-nyheter! Var Kulla Gulla ens en nyhet när jag var barn? 🙂


Nu ska jag dricka lite mer te och bläddra i de nya post-order katalogerna från H&M och La Redoute. det kommer bli många kryss och öron, men jag ska inte beställa bara behandla mitt shoppingsug :-)

Nu ska jag dricka lite mer te och bläddra i de nya postorderkatalogerna från H&M och La Redoute. Det kommer bli många kryss och öron på sidorna, men jag ska inte beställa något, bara terapishoppa 🙂


Idag har jag ringt en vän som jag inte har talat med på fyra år, bara för att säga att jag tänker på henne och saknar henne. Gör det du också 🙂 Berätta för någon i din närhet hur mycket denne betyder för dig. Det är härligt för er båda!
Var rädd om dig!
All kärlek ♥


14 kommentarer14 kommentarer om “Sega senor och saknad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gokväll Hannah! hoppas ditt bad hjälper mot smärtan, inte behagligt med en sträckning. Mysigt med en leka kväll med barnen. Nu är det snart fredag och då ska jag som vanligt rösta på dig o Calle.
  sov så gott!
  kram

  Svara
 • Tack för det mustiga inlägget!! Får rysningar över hela baksidan när jag hör om din sträckning. Fy satana.

  Svara
 • Haha! Min första Bibel ligger ju där också =) ”Barnens Bibel”. Fick den väl i ettan eller nåt. Har kvar den fortfarande nånstans, tror jag!
  Hoppas bad och massage hjälper musklerna! Prova att ta en Ipren eller nåt också så brukar musklerna slappna av lättare.
  Kram
  Anna

  Svara
 • Åh duktiga du. Vart får du all energi ifrån?? Jag är då helt slut efter en dags arbete 🙂 så gnugga av dig lite. Hoppas att sträckningen ger med sig. Jag brukar smörja in mig med Heat Lotion ahhhh den är så skön. Temat Alice låter helt kanon, med en sådan där snygg klänning med bred kort kjol och lite kort på… du vet hjärter dam och sånt. Såg den bara framförmig..
  Nä nu är det dax att sova lite, ska vara på jobbet till kl:7. Känns lite trist att lämna den sovande sonen själv hemma. Men ibland måste man. Tur han är duktig och fixar det själv. Fast nog ringer jag både en och två ggr innan han går till skolan.
  Ska du på inrednings mässan i helgen?? Jag och mannen har planer på att åka ner. Skulle vara så roligt att få kolla runt på allt snyggt.
  Massa kärlek och styrka och du vet att tummarna och telefonen håller på dig och Calle på fredag.. Hejja The GRAAFS sisters 🙂

  Svara
 • Jag ringde också en vän jag inte pratat med på länge idag! För att berätta om den lilla bebis som växer i min mage. Spännande värre att berätta om något man hållt hemligt under ganska lång tid! 🙂
  Hoppas din muskelvärk går över och lycka till på fredag! Kram till dig!

  Svara
 • Gokväll fina du.Här är en till med sträckning både i nacke och axlar.Har så jäkla ont.Känns som det går enda upp i huvudet.Jag tänkte pröva och gå till en kiropraktor och hoppas på det bästa.Lilla Livan med ullard kundvagn.Hon är väl bara för go.Ser så mycket fram emot Fredag.Du kommer fixa jiven galant.Sov gott för det ska jag göra men först ska jag läsa lite i Amelia.Puss o kram hela dan.

  Svara
 • hallå fina hannah!! hoppas sträckningen ger med sig snarast så du är piggelin på fredag till jiven… blev alldeles varm vid tanken på att du ringde din vän efter fyra år… o talar om att du tänker på henne o saknar…… fint gjort, kanske skulle göra det själv till vissa men känner att jag blivit alltför sårad och besviken… avbruten vänskap(från vännen) utan förklaring… då undrar man… men men….
  må så gott! kram

  Svara
 • Brukar skoja med mina kollegor att de ska göra ett ”studiebesök” i mitt liv en
  dag. Med lämningar, hämtningar, jobb, hushållssysslor, en man som veckovis jobbar utomlands och allt som tillkommer utöver detta.
  Känns som det skulle vara aningens roligare att göra detta besök i din vardag! Du verkar vara inne i en sådan spännande och händelserik period just nu 🙂
  Hoppas du har kul och känner att du hinner med allt du vill.
  Tack för i fredags, i övermorgon blir hejandet hemma i TV soffan.

  Svara
 • Åh vilken bra tanke. Att ringa någon du inte pratat på länge med. Jag har blivit bättre på att höra av mig via mail, sms och FB men det gamla hederliga telefonsamtalet slår nog allt ändå. Ska göra som du idag…
  Hoppas du är bättre i sträckningen. Lycka till imorgon!
  Kram

  Svara
 • Är Ninjago bra? Jag har beställt de till min 6åring…han älskar Lego 🙂

  Svara
 • Inte fick du i dig hela pizzan……hahahaha =D (Den ser asgod ut!!!) Kram och jag håller tummarna för dig fast jag inte sett ett enda let´s dance!!! 🙂

  Svara
 • Jag blev varm i hjärtat när jag såg dig förra fredagen när du dansade, vilken elegans du hade och vilken revansch! Har själv tävlingsdansat och vet hur jobbigt det kan vara när allt bara går åt skogen och det känns som man bara vill lägga sig ner och ge upp. Men du visade verkligen att det är inget att gnälla för utan bara ta nya tag och göra det tusen ggr bättre nästa gång 🙂 Du var verkligen jätteduktig Hannah!! Håller med Alex Schulman om att du är väldigt lätt att tycka om i teverutan, hoppas du blir kvar länge till! En annan fråga, Calle som du dansar med verkar så himla charmig och verkar vara en riktigt rar kille. Han känns så äkta fast jag bara ser honom på dina bilder och på tv 🙂 Vet du om han är singel? Många lyckokramar till dig!

  Svara
 • Hej hej! Ville bara lämna ett litet avtryck från en ny läsare! Och även berätta att min 4 åring har tittat på förra veckans Lets dance varje dag sedan dess och berättade att hon tyckte bäst om dig och när ni gör det ni gjorde med huvudena! Vi hejjar skarpt på dig här hemma och kommer rösta varje fredag!!!

  Svara
 • Måste bara säga din hårfärg är super snygg nu =)

  Svara