Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:43 | januari 23, 2011

Kaskader och apsöta ungar

God kväll min fina vän. Tack för att du tittar in hos mig 🙂
Liv och Mio sover sedan länge. Peter kör sin syster, och världens bästa svägerska, till Arlanda. Hon har varit hos oss sedan i fredags. Jag sitter med en påse ”Cheeze Balls” och tar det lugnt i soffan, som för övrigt stinker kräk. Hur mycket jag än har skrubbat och sprayat så luktar det 🙁
Älskade William har kräkts ett par gånger till men har nu inte ont i magen längre och ligger på en madrass nära mig tittar på film. När man är sjuk så får man alltid lite extra lyx. Imorgon har jag lovat att hyra två filmer till honom så han kan ligga och slappa och friskna till i sängen. Tror han tycker det är lite mysigt, så länge han slipper spy såklart. Nu står jag bara i tro för att vi andra ska klara oss från denna vidriga kräksjuka. Mitt förråd med handsprit kommer väl till pass nu, om du kommer ihåg bilden 🙂

Imorgon är det jag som köper träningskort. Har slappat hela helgen. Ska verkligen försöka hålla igång min kropp nu. Mår så mycket bätter av fysisk aktivitet. Zumba, afrikansdans, pilates, ja, allt ska jag prova på tills jag hittar något jag gillar. Hemma kan jag köra mina övningar från min tränigs DVD.

Imorgon är det jag som köper träningskort. Har slappat hela helgen. Ska verkligen försöka hålla igång min kropp nu. Känner hur mycket bättre jag mår av alla dans och träning. Zumba, afrikansk dans, pilates, ja, allt ska jag prova på tills jag hittar något jag gillar. Hemma kan jag köra mina övningar från min tränings-DVD.


Faster Pernilla försökte sätta upp Livs långa lugg i en tofs.

Faster Pernilla satte upp Livs långa lugg i en tofs.


Så här tycket hon om det.

Så här tyckte hon om det.


Inte ens när hon visade att hon också hade tofs pch även jag blev hon gladare. Sur som ett bi drog hon ur snodden och kastade den alla världens väg. Hon som är så söt i spänne och tofs.

Inte ens när hon visade att hon också hade tofs och även jag blev hon gladare. Sur som ett bi drog hon ur snodden och kastade den alla världens väg. Hon som är så söt i spänne och tofs.


Mio och Liv med sina apor.

Mio har fått Liv att tycka om sina två apor som hon fick i julklapp. Tidigare var hon rädd för dem. Kan det ha något med denna person att göra...


;-)

😉


Monkeys.
Monkeys.

Imorgon ska jag börja inreda kontoret. Som jag har längtat. Ska fara till IKEA och köpa allt som behövs till mitt skrivbord, blommor, mattor och massor av annat som behövs för att det ska bli riktigt fint och trivsamt.
Kan behöva lite smakråd, så du får gärna hjälpa mig imorgon.
Var rädd om dig och hoppas att din vecka börjar på bästa sätt.
All kärlek ♥


13 kommentarer



13 kommentarer om “Kaskader och apsöta ungar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hoppas fina William inte behöver spy mer, nu på kvällen blev min lilla tjej magsjuk så jag håller också tummarna att vi klarar oss. Vi andra är snoriga och hostiga 🙁 min son ska göra lite koller på sjukhuset om någon vecka så nu måste vi se till att bli friska. Tycker också att det är viktigt att göra lite extra när man är sjuk. Vill bara säga igen att det är så tråkigt att inte få se dig i tv på fredagarn 🙁 Jag måste också se till att röra mig mera man blir så mycket piggare då och sen måste jag gymma lite så jag får lite mer muskler när jag måste bära min handikappade son dagligen. Vi får peppa varandra 🙂 STOR kram till dig!

    Svara
  • hälsa william att vi tänker på honom o hoppas han kryar på sig snart!
    zumba är jättekul, brukar köra det hemma framför tv:n, o visst får man upp flåset, dansar även linedance som är superkul!!
    önskar dig en skön start på ny vecka o hoppas du hittar mycket kul på ikea. kram

    Svara
  • Godkväll. Äntligen klar med min tenta 🙂 puh är helt slut.
    Hoppas att William blir frisk nu. Och att ni andra klarar er. Handsprit är jättebra 🙂 jag har det alltid hemma 🙂
    Jag ska också pröva zumba, det verkar helkul 🙂 Sov gott kram

    Svara
  • Hej underbara Hannah.Skrattar gott här åt Livs min när faster sätter tofs på henne.Inte alls populärt.Förstår hon varit rädd för aporna,Maggan är en riktig tokmoster hon.Stackars lille William hoppas han snart är frisk igen.Det brukar gå fort över som tur är.Hoppas också att ni slipper skiten.Imorgon är det fullt upp här.Först lite jobb och sen passa sjuka barnbarn ett par timmar.Vad gör man inte för dom små liven?Ha en fortsatt skön Söndag.Tack för att du är du Hannah.Kram på dig.

    Svara
  • Hua det är inga nådiga kommentarer i Aftonbladets kommentarsfält efter uttalandet om ”janteland”. Varför? Hade inte sett det. VARFÖR framstå som en bimbo istället för att låta besvikelsen lägga sig innan man uttalar sig. Det blev så knasigt och pinsamt. Du framstår som så ödmjuk och timid, men i det uttalandet blev det platt fall och för stort självhävdelse-behov. Kom ner på jorden lite grann. Avundsjuka, nja…snarare hålla händerna för ögonen av pinsamhet;) Vad hände egentligen med dig?

    Svara
  • Hej Hannah!
    Jag är urkass på att kommentera fast jag är inne här varje dag. Min lilla dotter som är några veckor yngre än Liv, sover inte bra på nätterna. Jag har inte sovit en hel natt på över ett år och det tär lite, men jag vill inte klaga! ;D
    Vill bara säga att jag tycker du är ett föredöme som ”skakar manteln” och går vidare. Se framåt, det är framtiden vi kan förändra – och din dag kommer! 😀 Stor KRAM och måste tillägga att min lilla dotter som oxå är ursöt i tofs och spännen BARA river av sig dem, hela tiden!

    Svara
  • Ville bara skicka en liten kram…

    Svara
  • Hej Hannah!
    Synd att du åkte ut ur lets dance. Höll tummarna! =)
    Dessa söta apor du köpt till Liv, var har du/ni inhandlat dem?
    Stor Kram!

    Svara
  • Hej fina Hannah! Jag hoppas ni andra slipper kräksjukan och att William blir bättre. min dotter åkte på det förra veckan.
    Jag vill bara säga att du är INGEN bimbo och i stundens hetta kan man säga och göra saker, inget mer med det. Hade jag gjort el sagt samma sak så hade ingen brytt sig 😉 men så e det ju alltid. Jag hoppas du slipper flera dumma kommentarer nu efters. du tom har förklarat dig. Sist men inte minst har varit väldigt sugen på att köpa zumba, verkar faktiskt riktigt bra. Ha det bäst må gott.

    Svara
  • Hoppas ni får vara friska nu 🙂

    Svara
  • Stackars lilla William det är inte kul att vara sjuk ! Tycker att det är så tråkigt att du åkte ut i let´s dance =( Åh vad kul att inreda nya kontoret älskar inredning =) Nu är det snart nere på 30 dagar tills min bebis kommer om den kommer i tid =) Ha en underbar dag kramis Jessica

    Svara
  • Ha ha, lilla Livan är ju för go, en bestämd liten dam lär det bli av henne. Hoppas ni slipper kräksjukan, tyvärr är det ju luftburet med, när vi var i fjällen förra året så insjuknade 9 av oss 15 personer även att vi spritat som galningar. De som klarade sig hade tagit en morgonhutt av starkare slag för att slippa. Men men, det känns ju bra att sprita iallafall. Vad kul att inreda kontoret. Vilka superfina barnvagnar, gogglade på märket ni ska sälja.
    Ha det så bra idag Hannah!
    kram

    Svara
  • Tråkigt att du åkte ur Let´s dance tycker jag! Liv är för skön med tofsen 😉
    Hoppas W kryar på sig snarast…. håller med handsprit är toppen! Har själv en magsjuk dotter hemma just nu….
    Kram

    Svara