Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:58 | januari 25, 2011

Trasselkärlek

Hej igen. Här i Sigtuna är det disigt och grått. Byggarna mittöver gatan har tagit sig en kaffepaus så det är i alla fall lugnt och tyst. William har inte kräkts något mer men känner sig lite yr och trött. Det verkar som om vi andra har klarat oss. Jag har en släng av hypokondri och även en hemsk fobi för kräksjukan, så jag inbillade mig nog att jag var sjuk 🙂 Ska dock inte ropa hej ännu…

Igår var det fullt hus. Lance är så duktig med Liv och lekte länge med henne. Tycker det ser ut som om Liv gör något hon inte får, av blicken att döma.

Igår var det fullt hus. Lance är så duktig med Liv och lekte länge med henne. Tycker det ser ut som om Liv gör något hon inte får, av blicken att döma.


William tyckte det var så tråkigt att ligga på sitt rum när alla andra var på nedanvåningen. Kan förstå honom.
Till middag fick barnen fiskpinnar med potatismos och ärtor. dersa favoritmat. Särskilt Peters. Liv åt upp mina rester och slickade nästan tallriken.

Till middag fick barnen fiskpinnar med potatismos och ärtor. Deras favoritmat. Särskilt Peters. Liv åt upp mina rester och slickade nästan tallriken ren.


Mätta killar.

Mätta killar.


Imorse vägrade Liv lämna Morran. Hon satt länge och kramade henne. Morran verkade dock glad när det var dags för Liv att fara till förskolan.

Imorse vägrade Liv lämna Trassel-Morran. Hon satt länge och kramade henne. Morran verkade dock glad när det var dags för Liv att fara till förskolan.


Provade en Make Up Stores egna mascara idag. Den ger lagom färg och verkar sitta bra. Återkommer senare om den satt hela dagen.

Provade Make Up Stores egna mascara idag. Den ger lagom färg och verkar sitta bra. Återkommer senare om den satt hela dagen.


Nu ska jag servera William frukost på sängen 😀
Du är fin du!
Kram kram ♥


29 kommentarer29 kommentarer om “Trasselkärlek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas att ni klarar er, kräka är ju aldrig kul.
  Själv är vi inne på tredje omgången med halsfluss, så vi är rätt trötta på det med ; )
  Ha en skön dag söta du!
  Kramis

  Svara
 • Usch och fy! Lider med er och hoppas att ni slipper det snart!
  Krya på er.
  Puss 🙂

  Svara
 • Fy för att bli väckt. Hoppas att du får en fin dag. Jag och min dotter är jätte förkylda och krassliga, blä.
  Kram

  Svara
 • Ja du Hannah du är fiiiin du också.Visst ser Liv lite pillimarisk ut.Härligt med stor familj några dagar.Roligt för kusinerna och att man kan hjälpa varandra.Hoppas snart William blir frisk igen.Kram till världens bästa Hannah.

  Svara
 • Du har så fin hy!!! Har du någon speciell kräm eller foundation eller tips? Du ser alltid så jättefräsch ut! Ha en bra dag! KRAM

  Svara
 • Hej. Tack så mycket! Jag ska lägga ut en bild imorgon och berätta. Inga mirakeltips dessvärre men småknep och krämer 🙂
  Kram
  /H

  Svara
 • Åh tack!!! Ser fram emot det!!! KRAM

  Svara
 • Godmorgon!
  sitter o väntar på min man och min dotter, de e på öppna förskolan…. snart ska jag bege mig till jobbet en snabbis (på min lediga dag) för att hjälpa till med nästa schemaperiod. Må gott! kram// Petra.

  Svara
 • måste bara säga att du är så otroligt vacker och verkar vara en sån fin människa! 🙂 synd att du inte dansade vidare i lets dance.. tycker för övrigt att folk är tröga som inte fattade att din syster skämtade när hon sa fan ta er. jag skrattade iaf åt henne 😉 ha det bra , all värme till dig !

  Svara
 • Hej Hannah!
  Usch, inget vidare med kräksjuka, jag är precis som du, det räcker att någon säger att dom mår illa så gör jag det också.
  Sen måste jag säga att du verkar vara en helt fantastisk människa och bry dig inte om alla dumma kommentarer om fingervisningen i fredags, jag reagerade inte ens en gång utan uppfattade det bara som en ploj.
  Alla andra skrattade så varför skulle inte vi kunna göra det.
  Nej, var bara precis som du är, det är det som vi som läser din blogg gillar hos dig.
  Sen att rösta på någon som är folkkär, men hallå, man röstar väl på dansen och inget annat och du och Calle dansade jättebra så jag blev såååååååå besviken att du inte fick vara kvar.
  Men gläds åt din familj som verkar vara hur mysig som helst och finns för dig i alla väder.
  Jag gillar dig jättemycket och läser din blogg flera gånger om dagen och den förgyller min vardag.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

  Svara
 • Hej! Vet att du har både ett vackert inre och yttre. För många år sedan..kanske 95-96 så var du med på en mässa i lilla Karlstad. trots att alla slet och drog i dig (och jag inte hade bokat möte) så tog du dig tid att prata med mig och dessutom var du såå jättevänlig, fast jag var helt grön och jättenervös och krånglade med bandspelare..(kan inte låta bli att le åt minnet) har tänkt på det många ggr för det visade en del om din person tycker jag 🙂 så all cred till dig!!

  Svara
 • Kul minne 🙂 Dina ord värmde! Tack!
  Kram
  /H

  Svara
 • Skönt att W är bättre! Håller tummarna för att ni andra klarar er!!
  Nyfiken på vad du tyckte om mascaran 🙂 Måste fråga vad du använer för läppglans på sista bilden? Märke och nr? Det är sååååååå snyggt!!
  Ha det gott!!
  KRAM!

  Svara
 • Hej Henemo, läppglanset är grymt fint och även vårdande för torra vinterläppar. Naturligt rosa färg. ”Instant light” från Clarins nr01, 02 är också super. Mascaran hölls sig helt ok hela dagen.
  Puss 🙂

  Svara
 • Hallå.
  Är det nån mer än jag som inte kan läsa ”fröken Bauer”, har inte funkat på flera dar? Alla andras sidor funkar, vet inte om jag gör nåt fel?
  //christel

  Svara
 • Christel, det är jättekonstigt. Vi kollar genast upp det!
  Kram
  /H

  Svara
 • Fin bild på dig! Jag vill också ha så fin hy!! 🙂 Är Make up stores läppglans bra (om du prövat dom)? Jag har aldrig prövat det märket, men har hört/läst att det ska vara väldigt bra. Kramis!!

  Svara
 • Tack sötis 🙂 Hoppas Mio, du och hela familjen mår bra. Make Up store har riktigt bra make Up. Särskilt deras läppglans, ögonskuggor och rouge.
  Stor kram
  /H

  Svara
 • Du är såååå vacker kvinna 🙂
  Ja jag kan inte heller läsa ”Fröken Bauers” blogg här på familjen… Snälla lös det 🙂
  Kram å önskar alla en trevlig tisdag! Tänk snart är det helg igen 😉 Och då ska jag på en weekend till Göteborg!

  Svara
 • Tack fina Annabelle 🙂 Konstigt med Fröken Bauers-blogg, jag kan läsa den?! Har tagit upp detta med min ”tekniske” make och han ska genast kolla upp det. Jag ska ner till Båstad med Livan imorgon och till helgen blir det en sväng till Götlaborg 🙂 Kanske vi ses.
  Kram
  /H

  Svara
 • Åh, söta Livan. Hon är såå lik min dotter som liten. Hon är nu 6, ganska jämngammal med Mio tror jag, minns att jag Läste ett fint reportage i Mama med dig o Mio när hon var nyfödd(tror jag…)ni var nog på omslaget också vill jag minnas. Minns att jag tyckte att han var såå lik min systers äldsta son som liten.
  Dottern min trodde tom att det var gamla bilder på henne jag kollade på, når hon såg Liv i din blogg:-)!!! Gulligt.
  Kram

  Svara
 • Va tvungen o köpa Amelia idag o läsa din intervju, blev tårögd 😉 …….Du är så fin…….tänker positivt o vill ge alla en chans. Ha en mysig kväll 🙂 kram

  Svara
 • Hej Hannah
  jag e nyfiken på hur MakeUp Stores mascara är, så berätta gärna om det sen 🙂 jag använder deras foundation å e supernöjd, har provat så många innan jag fastnade för deras, läppglanset e oxå jättebra, använder Maybellines mascara vilken ja är mycke nöjd me, men oxå nyfiken på Make Up stores oxå 😉
  attans att du inte e me på Lets Dance på fredag, vem ska ja nu rösta på?
  får bli Bagge tror ja 😉
  kram från Annelie 43 gbg

  Svara
 • Tjena vackra Hannah!
  tittade igenom din blogg innan idag och undrar om du kan lägga ut ett klipp när William och Mio spelar gitarr och piano det skulle varit väldigt kul om du kunde dela med dig av det!-)
  hoppas att du får en trevlig fortsatt kväll!-)
  Kram Jessica M

  Svara
 • Vilken go trasselkärlek! hoppas nu ni håller er friska!
  kramar

  Svara
 • Halloj.
  Nu funkar fröken bauer för mig igen. Tack för att ni fixade detta!
  🙂 jätte kram christel

  Svara
 • Hej Hannah
  eftersom vi bor så nära Gekås 2.7 mil…….så var jag där igen idag, du skulle bara se så mycket fint de har fått hem i butiken:) KRAM

  Svara
 • Hoppas ni får hålla er friska 🙂

  Svara
 • God morgon, ljuvliga Hannah!!! Hoppas att natten har varit snäll mot er och att inget mera kräk har förekommit…stackars lilla William 🙁 Här har du en till med superfobi för kräk…och då är inte ordet fobi bara en dänga. Jag lovar. Men sedan jag hittade http://www.emetofobi.se så vet jag att jag inte är ensam. Detta var något jag inte pratade om innan…trodde att jag var riktigt sjuk. För inte kunde man vara livrädd för något så naturligt. Nu har vi haft tur i min lilla familj…det är fem år sedan barnen kräktes senast och för min egen del är det 34 år sedan 😉 inte ens under någon av mina fyra (fast fem barn) graviditeter. DET är bra tycker jag 😀 😀 Nog om detta äckliga..
  Dina ögonfransar Hannah…GUUUD vad gör du med dom???? Eller inte?? De är som plymor..å så vackra!!
  Kramar från ett iskallt Linköping och Suzanne

  Svara