Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:56 | februari 2, 2011

WIOLIV

Hej min vän. Nu sitter jag och grejar på vårt nya kontor. All ombyggnad är klar och nu behövs det blommor, tavlor, hyllor och annat. Men jag trivs redan ändå. Vill dock bara fara och handla massor av fint till mitt skrivbord. Nu är det alldeles tomt. Brukar man inte jämföra skrivbord med huvudet 🙂 Nu är det tomt men snart kommer det vara rörigt som tusan.
Har gjort ett försök att filma kontoret. Det finns dock en liten risk att du blir åksjuk när du tittar.
Snart kommer vi få hem prover på bl a mjukdjur, bäddset och skötväskor. Vagnarna från JOOLZ och bilbarnstolar mm från BeSafe kommer stå fint i vårt Showroom. Det rummet glömde jag tyvärr att filma för det ligger på nedanvåningen. Vi kommer även hålla ”Homeparties” här framöver. Så jag hoppas vi ses 🙂
Var rädd om dig ♥
Kram
PS. Har fått flera frågor om min gråa tröja som jag hade på mig igår. Den köpte jag nu när jag var nere i Skåne på butiken SPIRIT. Märket är FEMME.


17 kommentarer17 kommentarer om “WIOLIV”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah:) jätte fint kontor, tror att de kommer bli kanon bra när allt är på plats.
  Är lite intresserad av era vagnar som du pratat lite om, när kommer du visa dom? Finns de någon hemsida till er ”butik´´ sen??
  Tack för en fin blogg!
  Kramar ida

  Svara
 • kommer att bli sååååå fint, ni är så mysiga, älskar din och Peters blogg….ni gör mig glad
  Kramar till Er.

  Svara
 • hej söta du!
  Kontoret kommer bli kanon 😉
  Är så nyfiken på era produkter 😉
  Jag är så förtjust i din plastmatta du har i köket, har sökt och sökt men kan inte hitta med det mönstret. Vart har ni hittat den om jag får fråga? 😉 Har så känsligt golv i vårt kök så behöver något som skyddar det lite!
  Ha en toppen dag! kramis

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag sitter och ler..skulle precis fråga om din grå tröja:-)
  Kontoret kommer att bli jätte fint – vad roligt det måste kännas.
  STOR KRAM!

  Svara
 • Som gravid med fyran 😉 (det är klart ni ska ha en till!) blir man supersugen på alla härligt nya babyprodukter 🙂 Gav bort allt efter trean…men så blev jag med ny man och nu en liten bebbe i september 🙂 Kram

  Svara
 • Jätte fint o mysigt kontor! Alltid trevligt med en lite tv-del hehe 😉 Är WIOLIV något mer än försäljning av barn-relaterade produkter? Har vart lite nyfiken på vad ni gör 😉 Och sen undrar jag, namnet WIOLIV står det för något? Jag har tänkt lite på att det skulle kanske kunna stå för barnens namn, men jag kan ha fel!
  Kram från Småland

  Svara
 • Du har så rätt. Wi=William, vänd upp och ner på WIO och du får Mio och Liv fick hela namnet. Wioliv är bolaget som äger Bloggfamiljen.se och sedan kommer vi nu börja med barnprodukter. Snart kommer en egen Wioliv-hemsida. Vi hojtar till när den ligger uppe.

  Svara
 • Då var jag inte helt ute o cyklade ändå haha 😉 Aha så företager äger denna sida, då fattar jag hur allt fungerar 😉 Tycker det är kul när man gör så med ett företagsnamn o får ett sjysst namn av det! Jag studerar eget företagande för närvarande så vet hur viktigt ett bra namn är o det har ni lyckats med! Ska bli kul när hemsidan kommer upp 🙂
  Mvh!

  Svara
 • Hannahs matta kommer väl fr Pappelina? Finns lite överallt, på Åhlens City, Inreda.com osv. osv.

  Svara
 • Vilket härligt kontor ni gjort i ordning!!
  Lycka till nu med alla nya projekt..!
  Lite synd att man är klar med barnafödandet, annars blir man ju väldigt sugen nu när det finns så mycket fiiint och mysigt till små barn på marknaden..
  stor kram <3

  Svara
 • Vilken bra ide ni har gjort verklighet av! Det kommer att gå hem,det är jag övertygad om. (kombinerat med hårt säljarbete från er sida såklart,men driv verkar det finnas gott om!) 
  Vi ska också arbeta med försäljning,men av telekomprodukter. Vi har startat ett callcenter som kommer att jobba med merförsäljning av Telenors produkter. Det innebär att vi kommer att ringa på redan befintliga telenorkunder (privatpersoner) och erbjuda paketlösningar med mobil+fast telefoni+bredband+mbb. Ofta blir det,det billigaste alternativet för kunden. 
  Det unika med vårt callcenter om man jämför med många andra (tyvärr) är att vi kommer att jobba hårt med våra behovsanalyser. Vi kommer att fråga om allt kring ringmönster och önskemål för att verkligen hitta bästa möjliga lösning för kunden.(som inte alltid är Telenor..)  
  Vi kommer att satsa mycket på säljarna. Se till att de utbildas i våra värderingar och med rätt säljteknik. Vi kommer att sitta i centrala lokaler,driva en bra personalpolitik och satsa på en härlig säljkultur!
  1april alt 1maj kickar vi igång! 🙂
  Just nu är det mycket praktiskt jobb med lokal och inköp. Mitt driv ligger egentligen inom ”säljdelen” så det här ser jag mest som ett nödvändigt steg på vägen..(läs delegerar mycket till mannen hehe)  
  Har ett bra kontaktnät inom försäljning på tex facebook. Bara att höra av dig om du vill att jag ska länka något. Tror vi letar efter lite olika profiler 🙂 Vet inte om det skulle ge effekt,men det skadar aldrig att testa!
  Lycka till så länge,kämpa på och ha så kul! 
  Kram 
      

  Svara
 • Läste om dig i Amelia, du verkar vara en sådan underbar människa som man bara vill gå fram och krama:-) Och har följt bloggen när du började blogga via Mama. Lycka till med det fina kontoret! Kram

  Svara
 • Ni har fått det jättefint på kontoret =)

  Svara
 • Hej! vilket fint kontor, kul att du visar runt med filmen. Har legat på sjukhus med sonen några dagar, men nu är vi hemma igen. Fick ett gott skratt kan man säga när det plötsligt stod en 2 m lång manlig clown o tittade in i vårat sjukhusrum genom dörrglaset. Spelade visst ingen roll att man är 15 år, man får besök av clowner ändå. In for två stycken o jag som mamma låg dubbelvikt av skratt. Sonen skrattade också men tyckte samtidigt det var lite pinsamt. Tänk vad dessa clowner glädjer många barn som ligger inne lätt eller svårt sjuka och så proffsiga de är på att spontant agera beroende på ålder.
  Härligt att ditt konfrencierjobb gick så bra! visst växer man o mår så bra efteråt när man lyckas o vågar.
  kram kram

  Svara
 • Jättefräscht och fint!

  Svara
 • Vad fint kontor ni fixat! Och härligt att få en rundtur av dig 🙂
  Hade varit alla tiders att få sitta på ett sådant kontor och få pilla med det jag tycker om allra mest (bildbehandling/foto/layout) 😉
  Ända sedan jag började läsa din blogg för något år sedan så har jag tyckt att du verkar vara en genomhärlig människa med stort varmt hjärta.
  När jag pratade med grannen häromdagen visade det sig att jag hade rätt. Hon gick nämligen och fixade naglarna hos dig för längesedan och hon har bara gott att säga om dig.
  Härligt att för en gångs skull ha rätt! 🙂
  Hoppas du får en fortsatt fin vecka! Kram på dig!

  Svara
 • Ni har verkligen fått det jättefint, å finare komme rdte ju bli när ni är klara 🙂 Jag önskar er verkligen lycka till med erat projekt så himla kul att ni har förverkligat en dröm 🙂 Kram

  Svara