Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:39 | februari 7, 2011

Måndag hela veckan

God morgon kära Du. Måndag och en ny vecka. Den här veckan har jag massor att göra och kommer vara iväg flera kvällar. Hur ser din vecka ut?

Pojkarna är i skolan och Livis sitter i mitt knä och vill trycka på alla tangenter. Själv är jag nyduschad men morgonens förklaringar, samma saker som påminns om VARJE morgon, att man måste knyta skorna och ha mer än en t-shirt under jackan fick mig att bli svettig och äcklig igen. Tänk att man måste säga samma saker varje dag. När ska det fastan?

Pojkarna är i skolan och Livis sitter i mitt knä och vill trycka på alla tangenter. Själv är jag nyduschad men morgonens förklaringar med mothugg, samma saker som påminns om VARJE morgon, att man bl a måste knyta skorna och ha mer än en t-shirt under jackan fick mig att bli svettig och äcklig igen. Tänk att man måste säga samma saker varje dag. När ska det fastna? Det känns som filmen "Måndag hela veckan".


Innan ojkarna for till skolan var det full rulle. Mio och Liv körde runt varandra i hennes Lära-gå-vagn.

Innan pojkarna for till skolan var det full rulle. Mio och Liv körde runt varandra i hennes Lära-gå-vagn.


Nu vill Liv köra runt på mig istället :-)

Nu vill Liv köra runt på mig istället 🙂


Dags att sätta på sig ansiktet och bege sig till kontoret.
Önskar dig en underbar måndag och start på veckan.
Tack för att du finns 🙂
Kärlek ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Måndag hela veckan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • gomorron fina hannah..
  denna veckan blir lugn förutom lite storhandling sen en del andra måsten hemma..
  ha en fin och skön vecka
  kram

  Svara
 • Ha en jättebra vecka goa du!
  Jag ska också bege mig till jobbet snart, men var ju tvungen att titta in här först.
  Kram!

  Svara
 • Ha ha, Livan blev såååå lik sin farmor när du klippte henne – hur söt som helst! Har inte använt just det där färgmedlet utan ett annat där man behövde tillsätta salt, detta verkar ju smidigt. Vart inhandlar man sådant? Ha en bra dag!

  Svara
 • Godmorgon! Låter som samma morgonbestyr som här 😀 Har också en på 9 (tjej) och en på 7 (kille) plus en liten tjej på snart 10 månader. Sååååå mysigt!!
  Måste fråga dig en sak sng fläskfilén du lagade här om dagen…..Hade du lättprodukter eller vanlig grädde och creme fraische? Funderar på att testa den nån dag. Tyckte dina barn om det? Barn kan ju vara lite ”knussliga” med mat ibland… 😉
  Fyller år på ondag…..har du nåt tips på nån god parfym jag kan önska? Min börjar tryta och jag skulle vilja testa nån ny doft. Vilken använder du?
  KRAM!!

  Svara
 • Hoppas du/ni får en bra vecka 🙂
  Kram!

  Svara
 • Hej fina du.Här är det också fullt upp hela veckan.Jobb ,passa barnbarn lite möten här och där.Men men snart är det FREDAG igen.Tack för att DU finns Hannah.Dagens höjdpunkt när jag tittar in här hos dig.Ha en skön dag.Puss o Kram.M.

  Svara
 • God måndag Hannah!
  Hoppas att du får en trevlig start på veckan.
  Har du sett mitt mail?
  Kram
  M

  Svara
 • God kväll på dig fina du!
  Tänk om en annan hade lika mycket energi när man vaknar som barnen har. Tar minst en timme för mig att bara förstå att man är vaken.
  Den här veckan är galet tokig, visning på lght, tvätt tider, jobba, jobba på ett nytt extra jobb till, men på fredag hoppas jag att jag får tid över till min goa Pernilla för lite vin och go prat i soffan. Måste hinna andas lite oxå nu när jag inte röker längre 😉
  Stor kram och kärlek på dig och önskar dig en underbar vecka.
  Kram från Viveka

  Svara
 • Har stressat som en gnu med den nya lokalen som ska öppnas om en vecka,skoj men allvarligt tröttsamt.Synnerligen jobbigt var det när min äldsta dotter kaskadspydde på golvet inatt ett flertal ggr,fick skrapa upp det med en skyffel, blääurgh. Har seriöst fått flera rynkor…skrynkliga kramar botoxdesperadon

  Svara
 • tjoho! Du behöver ingen ”mask# du är naturligt vacker… och nej det är inte smör jag har i mina mungipor utan bara ren ärlighet från en kvinna till en annan. Kram

  Svara
 • Hej hej hoppas att ni får en jätte skön vecka . söta dina små barn är i vagnen .. på morgonen och allt hihi .. kram

  Svara