Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:16 | februari 10, 2011

Vad är en bal på slottet?

God kväll min vän. Jag och min kära man skulle egentligen varit på fest nu, men istället sitter vi hemma i soffan. Vi skulle gått på en tillställning som Micael Bindefeld höll i. Hans fester brukar alltid vara trevliga. Ikväll var det modevisning på Café Opera mm, det är ju Stockholm Fashionweek.
Jag tog mig extra mycket tid, lockade håret och Peter hade t.o.m. kemtvättat sin kostym, så vi var redo för fin-fest. Väl på väg in så avlöste olyckorna varandra. Bilar for av vägen som vantar, vilket gjorde totalstopp på motorvägen. Det tar ca trekvart att köra in till stan under normala omständigheter men det här hade tagit minst två och en halv timme. Vi fick helt enkelt ge upp och vända hem efter en timme i bilen och inte ens i närheten av att vara halvvägs till stan 🙁

Livan ville vara med och låna mitt smink när jag gjorde mig i ordning.

Livan ville vara med och låna mitt smink när jag gjorde mig i ordning, men apan tog till sist henne uppmärksamhet och mitt smink behövde inte längre användas som målarfärg på vägg, golv och gulligt bebisansikte.


Ikväll blir det fest. det trodde jag i alla fall när jag tog den här bilden på inbjudan när vi satt i bilen.

Ikväll blir det fest! Det trodde jag i alla fall när jag tog den här bilden på inbjudan när vi satt i bilen.


Lockad med feststass.

Lockad med feststass.


Köer och åter köer.

Köer och åter köer.


Blåljus och bilar i diket. Ingen olycka som jag såg var allvarlig. Tycker det är så otäckt och jag kan må dåligt i dagar när jag sett en ölycka. Tänker på dem i bilen, på anhöriga, hur de mår och hur lätt livet kan tas ifrån oss eller någon nära.

Blåljus och bilar i diket. Ingen olycka som jag såg var allvarlig. Tack och lov. Tycker det är så otäckt och jag kan må dåligt i dagar när jag sett en olycka. Tänker på dem i bilen, på anhöriga, hur de mår och hur lätt livet kan tas ifrån oss eller någon nära.


fest och snittar byttes ut mot mys och skrovmål på Sibyllan.

Fest och snittar byttes ut mot mys och skrovmål på Sibylla.


Hade på mig min svarta Filippa K-klänning. Likadan som den jag hade i tisdags på Let´s Dance middagen, men den var mörkgrön. Fick frågan om den, så nu vet du 🙂
a76
Idag köpte jag den här skivan på Statoli. Så bra! Timmen i bilen blev en timme med sång. Jag satt och sjöng med till allt, till sist stängde Peter av stereon :-)

Idag köpte jag den här skivan på Statoil. Så bra! Timmen i bilen blev en timme med sång. Jag satt och sjöng med till allt, till sist stängde Peter av stereon 🙂


Imorgon ska vi fixa klart på kontoret. Åh, det blir så fint. Sedan ska vi ha flera roliga möten. Ska träffa en skönsjungande vän som jag inte sett på länge. Det ser jag framemot.
Jo, jag måste berätta om min söndag. Jag och Peter ska fira Alla Hjärtans Dag redan då och fara in till stan, äta brunch och bara rå om varandra. Några små överraskningar blir det också 🙂
Jag och Peter har bokat bord på Scandic Park som nu sätter igång med sina söndags-bruncher igen. Äntligen! Det som är extra roligt är att det kommer vara olika värdar/värdinnor som hälsar välkomna. Den här söndagen är det underbart härliga Maria Montazami som kommer vara där och ta hand om gästerna. Ska passa på att fråga henne om var man kan köpa hennes väskor, som jag lovade. Jag fick ju en av henne personligen och passade på att stjäla en kram 🙂 Snart ska jag vara värdinna, kommer du då?
Maria Montazami Collection.

Maria Montazami Collection.


Vad har du för planer inför helgen? Det är redan fredag imorgon, veckan har verkligen gått fort.
Tack och god natt.
All kärlek ♥


18 kommentarer18 kommentarer om “Vad är en bal på slottet?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ja vad e en bal på slottet-.– borta bra men hemma bästa heter de ju 😉
  synd bara me festen men de kommer fler tåg som tur e
  du va jättefin i klänningen å me håret 😉
  va skoj att träffa maria. de hade ja me velat.
  i helgen blir de träff me släkt å vänner hela helgen.
  ha en skön helg..
  kram

  Svara
 • Men åh era stackare.. Denna skit snö får bara sluta nu . Skulle bara säga att du va sååå fin med lockar o håret och fin klänning. Stor kram

  Svara
 • Synd det är lite långt från mej hade gärna kommit annars.. gillar väskan skarpt.. Min är det inget kvar av snart .. håller på att gå sönder överallt .. en sån skulle jag önskat mej 🙂 Kram igen

  Svara
 • Jag och min fästman skall rå om varandra på lördagkväll 🙂 Sonen skall vara några timmar med mormor och morfar (gissa om dom är glada över att få rå om Mille ensam utan oss, haha!) medan vi äter en bit mat och sedan går på bio 🙂
  Jag har bokat in en sminkning på Make Up Store för att skämma bort mig lite och för att fylla sminkförrådet såklart 🙂
  Igår postade vi bröllopsinbjudningarna, väntar spänt på att folk skall börja OSA 🙂

  Svara
 • Åh, vad du är snygg Hannah 🙂 bättre sällskap kunde ju inte Peter ha fått i snökaoset i alla fall. Som sagt det kommer säkert fler Bindefeld-tillställningar….älskar att ni fick till en mysigstund trots allt <3 Hoppas nu att helgen blir skön och att söndagen blir som du hoppas. Kram

  Svara
 • Ville bara säga att du blev skitsnygg i håret när du klippte dig. Sätt inte i löshår igen, du blev som sagt skitsnyggt i den längden på håret!
  Ha en härlig fredag i snöovädret! Brrr!

  Svara
 • Kan man ngnstans hitta vem som är värd/värdinna på Scandic park? tänkte på när jag och sambon kommer upp och skall springa Sthlm marathon i maj. Du har ju redan tipsat om en restaurang att besöka men en brunch dagen efter loppet hade varit fint!
  Ha en bra helg!
  //Ulrika

  Svara
 • Hej
  Vad fin du är med ditt kortare hår! Mysigt med brunch. Veckoslutet firar vi med frukost vid poolen och middag ute på någon mysig restaurang.
  Kram

  Svara
 • JA kolla Med MAria vart man kan köpa hennes snygga väskor…
  Å ska göra allt för att kunna komma till Scandic när du är värdinna..Kram på dig å ha en bra helg…

  Svara
 • Godmorgon! vad synd att ni missade festen, men det blev ju en lugn myskväll, inte fel det heller. Du är såå fin i håret hannah, bra längd som man kan göra mycket med, du ska inte vara rädd att ta mer på längden om du skulle vilja, för du klär i det. Helgen börjar lugnt, men på söndag ska jag lasta in sonen med fotbollskompisar och rulla ner till Lund för träningsmatch, har aldrig varit i Lund så det ska bli kul o se den staden lite.
  Rå om varandra och ha en bra helg!
  Varm kram Helena

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Du blev jätte fin i håret – tycker längden är jätte fin.
  En kväll på Sibylla med sin älskling är inte heller fel:-)
  Puh vilken morgon – inga bussar så jag och en annan tjej tog upp tummen och liftade in till stan…vad gör man inte för att komma till jobbet.
  Säg till när det är dax för dig att vara värdinna vore mysigt att ta med darlingen på en brunch.
  Önskar Dig och Peter en underbar helg och en mys-pysig söndag!
  STOR KRAM Helene

  Svara
 • Så fin du var !! O så vart det ingen fest.
  Du är alltid så fint sminkad . . . jag som totalt okunnig när det gäller make undrar om du har några tips . . . . eller helt enkelt . . . . hur gör du ???
  Ha en fin helg !

  Svara
 • Ja joooo sen undrar jag vad det är för snygg kappa du har på dig eller är det en kofta ????
  kram

  Svara
 • Åhh vad söt du är!! 🙂 Du är MINST lika glad för en korv på Sibylla o mys med familjen som en Bindefelt fest!… Här ser jag fram emot en lugn helg och ska nog anamma din idé om ett Alla Hjärtans Dag firande redan på söndag, med brunch på stan o sen en tidig bio 😀 Önskar er en underbar helg i snön!! (Är sååå trött på snö men glad för att det kommer precis till barnens sportlov, sen får det gääärna försvinna!) KRAM

  Svara
 • Vad synd när det inte blir som man planerat och snökaos som ställer till det men riktigt SNYGG var du iallafall 😉

  Svara
 • Tur att ni kom hem oskadda! Fast trist när du gjort dig så fin…..fast det är ju lite lyxigt att sitta festklädd på Sibylla också ;)Själv är jag lite bekymrad då min man ska åka hem från Svenska rallyt ikväll…… 🙁
  Vad använder du för mascara? Du har alltid så fina ögnfransar 🙂
  Fortsatt trevlig fredag!
  KRAM! C

  Svara
 • Du och Maria, vilket team! Hennes väskor är grymt snygga och din frissa blev stentuff! Kramar!

  Svara
 • Du är sååååå vacker Hannah 😉

  Svara