Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:59 | februari 13, 2011

Vinterbad och sol

God söndag min kära vän. Dagen kommer bli lugn och skön med brunch på Park och lite All hjärtans-firande i förväg. Hade tänkt att laga en lite lyxigare middag till Peter ikväll. Vet inte vad ännu, men får han betsämma så blir det nog allt annat än lyx. Spaghetti och köttfärssås. Men då får jag lyxa till det med ett glas bubbel 🙂
Igår var jag och Liv ute i flera timmar. Vilken dag det var. Helt otroligt vacker. Solen värmde och vore det inte för all snö var det nästan vår i luften.

Har du sett så vackert.

Har du sett så vackert.


Liv satt skönt i en pulka.

Liv satt skönt i en pulka.


Trpts att det var några minusgrader så blev man varm i solen och jag hade byllsat på mig på tok för mucket.

Trots att det var några minusgrader så blev man varm i solen och jag hade byllsat på mig på tok för mycket.


Vi gick ut på den snötäckta bryggan och satte oss. det var massor av folk ute på isen som pronerade med sina hundar, åkte skridskor och barn som lekte.

Vi gick ut på den snötäckta bryggan och satte oss. Det var massor av folk ute på isen som promenerade med sina hundar, åkte skridskor och barn som lekte.


Vinterbad.

Vinterbad.


När vi kom jn åt Livis en glass och jag började med middagen. Det blev fläskfilé i ugnen även denna lördag och så schlager. Fy, vad dåligt det var igår. Höll på Sanna Nielsen och Christian Waltz som jag tyckte var klart bäst.

När vi kom hem åt Livis en glass och jag började med middagen. Det blev fläskfilé i ugnen även denna lördag och så schlager. Fy, vad dåligt det var igår. Höll på Sanna Nielsen och Christian Waltz som jag tyckte var klart bäst och så tycker jag Marie Serneholt är duktig som programledare.


Nu ska vi göra oss klara och fara in till stan och bruncha med Maria Montazami 🙂
Önskar dig en underbar söndag och allt gott.
Kärlek ♥
Ps. Mitt krull tog ca 45 minuter att göra.


4 kommentarer4 kommentarer om “Vinterbad och sol”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh vad roligt!! Jag väntar med spänning på att få höra var jag kan köpa hennes väskor!! 😀 Ja vilket vackert vinterväder vi har. Underbart med sol, det ger energi. Ha en mysig dag, kram

  Svara
 • Godmiddag.Här har vi också härligt vinterväder med strålande sol fast ingen snö.Visst var Melodifestivalen kass?Jag blev så besviken.Hejade på Brolle och Sanna.Nästa år vill jag se DIG som programledare Hannah.Puss o Kram M.

  Svara
 • Riktigt vacker dag har det varit!! Gott med brunch. Vi brukar äta brunch på Scandic park men inte idag 😉

  Svara
 • Ja Hannah, du som programledare nästa år!! Jag höll på Brolle 😉 .. Christian Walz och han som liknade en munk 😉 var oxå bra!

  Svara