Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:27 | februari 14, 2011

Det lilla hjärtat

Februari har av Hjärt-Lungfonden utsetts till Alla barnhjärtans månad. Extra fokus ligger på Alla hjärtans dag den 14 februari, men under alla månadens dagar uppmärksammar Hjärt-Lungfonden barn med hjärtfel och samlar in pengar till forskning som kan hjälpa dem till ett bättre och längre liv.
heart
Idag går mina tankar till de barn som är sjuka. Vi kan tillsammans hjälpa till att bidraga till forskningen så fler liv kan räddas. Klicka in HÄR och ge en gåva.


2 kommentarer2 kommentarer om “Det lilla hjärtat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Å så bra att det uppmärksammas <3 Kram

  Svara
 • Tack Hannah för att du uppmärksammar detta. Jag är själv hjärtopererad två gånger när jag var 4,5 år 1982. Jag höll på att inte bli äldre, för hjärtat stannade under andra operationen, men den fantastiska thoraxkirurgen Göran Südow och hans team på Sahlgrenska i Göteborg jobbade och fick igång det igen. Så jag firar numer två födelsedagar, min riktiga i augusti och min hjärtfödelsedag i maj.
  Därför innebär ”Alla hjärtans dag” något helt annat i vår familj än vad det gör för många.
  Ta vara på varandra, för man vet inte hur länge man har varandra.
  Varma hjärtliga kramar från ett iskallt Göteborg

  Svara