Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:52 | februari 14, 2011

Lugnt möte och nytt smink

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en fin dag ♥
Jag började min dag med möte och planering uppe på Lungna Favoriter. På tisdag nästa vecka klockan 07.30 (och varje tisdag framöver) kommer du kunna höra mig. Jag kommer även lägga upp en länk så du kan lyssna på inslaget när du vill om du inte har möjlighet på morgonen. Om du mot all förmodan vill lyssna så klart 🙂

Det är Peter jag och Maria som kommer prata på tisdag morgnar. Jag kommer dit och delar med mig av ett ämne så pratar vi och så får lyssnarna ge sina åsikter och feedback. Ser så mycket framemot att jobba med dem på Lugna. Ska bli fantastiskt kul.

Det är Peter, jag och Maria som kommer prata på tisdag morgnar. Jag kommer dit och delar med mig av ett ämne, så pratar vi och så får lyssnarna ge sina åsikter och feedback. Ser så mycket framemot att jobba med dem på Lugna. Ska bli fantastiskt kul.


Min käre man bjöd mig sedan på en härlig lunch. det blev skaldjur och en marängswiss á la lyx till efterrätt. Mmmm!

Min käre man bjöd mig sedan på en härlig lunch. Det blev skaldjur och en marängswiss á la lyx till efterrätt. Mmmm!


Röda rosor fick jag också dagen till ära av Peter.

Röda rosor fick jag också dagen till ära.


William, Mio och Liv kom hem med de finaste kärleksförklaringar. Hjärtan och kort som de skapat själva.

Mio, Liv och William kom hem med de finaste kärleksförklaringarna. Hjärtan och kort som de skapat själva.


a513
a611
I fredags hade en i sällskapet roligt med min väska och slungade den så hantaget gick av och allt mitt puder gick i tusen bitar. Idag köpte jag nytt. Inga roliga pengar. Provade två nadra märken än de jag haft tidigare.

I fredags hade en i sällskapet roligt med min väska och slungade den så hantaget gick av och allt mitt puder gick i tusen bitar. Idag blev jag tvungen att köpa nytt. Provade två andra märken än de jag haft tidigare.


Bronze Goddess från Estée Lauder i färgen 03 och Invisible matte 101 från Clinique för flottig T-zon.

Bronze Goddess från Estée Lauder i färgen 03 för att få lite färg och Invisible matte 101 från Clinique för min flottiga T-zon.


Dags för sängen 🙂
Puss och god natt


6 kommentarer6 kommentarer om “Lugnt möte och nytt smink”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här


 • Kram på dig både idag och resten av de 364 dagarna till nästa alla hjärtans dag. ♥
  Blir ff lika glad varje dag jag läser din blogg, du förgyller min dag.
  Kram kram från Viveka

  Svara
 • Jättekul att du ska jobba med Lugna Favoriter.
  jag kan tyvärr aldrig lyssna vid den tiden, men jag kommer definitivt att gå in via länken!!

  Svara
 • Hoppla vilken marängswiss, den såg galet god ut!
  Kul m radio, lycka till! Kram J

  Svara
 • Hoppas du får en bra dag!
  kram

  Svara
 • Va kul med Lugna favoriter 🙂 och vilken smarrig efter rätt!
  jag fick också ett litet sött hjärta av minstingen på 2 ½ år så himla sött och så glad manblir :D!
  Kram L

  Svara
 • Hej!! Måste få fråga dig en sak ang brunchen på Scandic…..Är det flera sittningar eller bokar man till 12 och sitter hur länge man vill? Vad kostar det? Skulle vara kul att åka när du är värdinna!! 🙂 Frågan är bara med eller utan barn (bor i Katrineholm)…..de är 9 och 7 år och en liten på 10 månader. Det får jag fundera på, men Liv såg ju att att trivas som fisken i vattnet. Hon är ju för söt eran lilla prinsessa!!
  Ha en bra tisdag!!
  KRAM!

  Svara