Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:22 | februari 18, 2011

Morgonruffs

God morgon min vän. Härligt med fredag! Favoritdagen 🙂
Pojkarna har kommit iväg till skolan och jag och Liv sitter under en filt i soffan och myser.
Snart ringer Lugna Favoriter. Inte varje fredag jag börjar min morgonen med Peter Borossy och Maria Lindberg. 08.35 kan du höra vårt snack inför tisdag. Följ gärna tråden på Familjeliv.se HÄR. Ska ge dig alla länkar till rätt sida på Lunga Favoriter så att du kan lyssna oavsett var du bor.

Mitt morgonkaffe gjorde mig tack och lov piggare. Liv har hållt låda hela natten.

Mitt morgonkaffe gjorde mig tack och lov piggare. Liv har hållt låda hela natten.


Livis fick sin present vi köpt på båten när hon vaknade.

Livis fick sin present vi köpt på båten när hon vaknade.


Tycker att det finns en viss likhet mellan Liv och hårbollen. Likadanan frisyrer.

Tycker att det finns en viss likhet mellan Liv och hårbollen. Likadanafrisyrer.


Kamma, kamma , kamma.

Kamma, kamma , kamma.


Hörs om en stund med bilder från kryssningen.
Önskar dig en underbar fredag ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Morgonruffs”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon Hannah! Naw, så söt hon är Livan med sin lilla kam och docka 🙂 Sitter på jobb och ska ta mig en kopp kaffe, ser att ni har det så ljust uppe hos er och kl är endast 08.25 här i malmö är det ganska mörkt ute fortfarande, usch vill ha vår nu!
  Önskar er en skön fredag.
  kram L

  Svara
 • Hej hjärtat. Om du kallar det där morgonruffs så har du inte sett mig.. 🙂 eller menar du kanske Livans docka?
  Jag önskar dig det finaste av fredagar idag. Själv blir det till att åka och jobba och sen hem och fortsätta packa. Men har barn ångest. Har man sin son varannan vecka och sen när han är här har jag inte riktigt tid. Usch vad det gör ont. Får så dåligt samvete. Men jag får förgylla kvällen med honom istället och gottgöra att jag varit tråkig.
  Kärlek på dig och de goa dina nu.
  Viveka

  Svara
 • Hej!
  Ja, visst är det skönt med fredag!! 🙂 Tycker det även fast jag är mammaledig. Nästa vecka är det sportlov för det två stora barnen! Tänk vad tiden går fort!!
  Mysigt med hemmehelg! det ska nog vi också ha, men på söndag tänkte vi åka till badhuset. Jag blir nog sittandes i barnpölen med alla djur som sprutar vatten ur sina munnar med lillan. Den är ju varm i alla fall 😀
  Har du nåt tips på nåt gottigt att ta i helgen! Testade dina goda fläskfilé och den blev en riktig 10-poängare. T.o.m sonen (som alltid ställer den klassiska frågan är det nån lök i??) godkände maten!!
  Ha en riktigt bra fredag!! ♥
  Kram!!

  Svara
 • Det är något speciellt med fredagar men min favoritdag är ändå lördagarna då vi (hela familjen) är lediga och bara kan mysa 😀
  Önskar dig en trevlig fredag och helg!
  Kram
  http://cissileandersson.blogg.se

  Svara
 • Haha, livans docka 😉
  Kommer det var olika teman ni pratar om varannan tisdag? Är det då via telefon eller åker du till studion? haha, jag fasar alltid för tidiga mornar. 😛
  kram

  Svara
 • Måste bara fråga, var har du hittat de där fina muggarna? Ha en skön fredag!

  Svara
 • Vad lustigt, undrade precis samma som föregående.. vart har du hittat muggarna?Superfina! Trevlig fredag och helg!

  Svara
 • Söt hon är din lilla tjej..=) Önskar er er underbar helg!!

  Svara