Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:07 | februari 22, 2011

Moppemuschar och sopgubbar

God kväll min vän. Nu ligger jag äntligen i sängen. Min dag har varit fullspäckad. Började min morgon med att städa, sedan ett kort frisörbesök där jag döljde mina mörka rötter 🙂 Efter den lilla stunden av vila fyllde jag bilen med kartonger och skrot, som stått staplat i grovéntren hemma allt för länge, och for till tippen. Hade tagit på mig ansvaret att tömma kontoret på kartonger och skräp också. Du kan inte förstå hur många kartonger och lådor vi samlat på oss. Kanske inte så konstigt när vi inrett ett helt nytt kontor. Väl på tippen tittade en man som jobbade på mig och frågade om jag fick betalt för att köra hela grannskapets sopor. Det var ju andra gången jag kom dit med en fullastad minibuss 🙂
Resten av dagen har gått till att köra William till bandyträning, Mio till sin judoträning, laga middag och allt annat som hör mammarollen till. William saknar Peter extra mycket nu när jag hjälpt honom med hans matteläxor. Han tycker inte att jag är någon bra lärare. Tror jag har lite dåligt tålamod, och så sa han att jag var uråldrig i mitt sätt att räkna matte. De räknar inte likadant som man gjorde  på min tid 🙂
Dagen har gått alldeles för fort. Har inte hunnit med hälften av allt jag skulle ha gjort. Tur att det är en dag imorgon också.

Jag och Livis firade våra avklarade turer till soptippen med att dela på en tjock, härlig semla.

Jag och Livis firade våra avklarade turer till soptippen med att dela på en tjock, härlig semla.


a233
a328
Mio och hans kompis Pelle laddade inför Judoträningen.

Mio och hans kompis Pelle laddade inför judoträningen.


Det är hård disciplin och träning. Jag hade inte orkat i fem minuter. Vilket träningspass.

Det är hård disciplin och träning. Jag hade inte orkat i fem minuter. Vilket träningspass. Puh!


Mio har provat på måmga olika sporter men Judon är nog den enda som han verkligen fastnat för. Han är hooked. Judo passar honom bra för han är väldigt modig, rörlig och har lite för många myror i brallan.

Mio har provat på många olika sporter men judon är nog den enda sport som han verkligen fastnat för. Han är hooked. Judo passar honom bra för han är väldigt modig, rörlig och har lite för många myror i brallan.


Stackars Pelle råkade bli knockad och började blöda näsblod. Jag tyckte nog att det var läskigare än vad han tyckte.

Stackars Pelle råkade bli knockad och började blöda näsblod. Jag tyckte nog att det var läskigare än vad han tyckte.


Mina pojkar har blivit så stora. Det går så fort. Snart sitter de med finnar och moppemusche och tycker att jag är pinsammare än någonsin 🙂
Tar ibland fram gamla kort och ler för mig själv när jag tittar på dem. För i mina ögon kommer de alltid vara mina små bebisar.
Mini-Moj 2 år, långt från judogrepp och moppemusche.

Mini-Moj 2 år, långt från judogrepp och moppemusche.


Nu ska jag försöka sova, med betoning på försöka. Nu när Peter inte är hemma så har alla barnen flyttat in i vårt sovrum. Vi är mörkrädda 🙂 Så på min vänstra sida ligger Mio på en uppblåsbar-madrass och snarkar. På min högra sida i samma säng som mig ligger Liv och William. Ingen av dem sover tyst så nu åker öronpropparna in. Kan ändå inte låta bli att tycka att det är så mysigt. Mina tre små bebisar (förlåt William och Mio jag menar så klart mina stooora pojkar) ♥
God natt.
All kärlek


11 kommentarer11 kommentarer om “Moppemuschar och sopgubbar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack Hannah för att du delar med dig, det här var ett riktigt roligt inlägg att läsa, bloggning när den är som bäst : )
  Ha en bra onsdag och ta hand om dig!
  Hälsningar
  Sara

  Svara
 • Tänkte bara fråga, vilken färg använder din frisör till ditt hår? Det blev väldigt fint! Är det slingor i hätta el folie kanske el är det en toning? Kanske lägger frisören slingorna direkt på håret? Nyfiken i en strut som jag är!

  Svara
 • Min son har tränat judo i många år och det är som sagt en kanon sport! Men så kom tonåren och då var det tyvär rinte lika roligt längre, så nu har han slutat. Önskar att han ville börja igen…..
  Ha en bra dag!

  Svara
 • God morgon! Såg tidningen S intervju med dig. Ni såg ut att ha riktigt kul, förutom Liv då. Hon såg vett skrämd ut;). Det såg ut som hon tänkte – Vad är det för familj jag har kommit till! ha ha ha Skruttan. Hon vänjer sig snart;).
  Ha en bra dag!

  Svara
 • Äntligen efter några års flitigt läsande här på din blogg är jag nu medlem 😉
  Såg ert FINA hus i nya plaza. Men jag ville ju se mer! 😉
  Kan du inte ta me oss på en liten rundvandring av ditt hus och gärna lite bilder utifrån.
  Fortsätt vara så härlig!!
  /Elin

  Svara
 • Jag såg med i Plaza men skulle med vilja se mer 🙂 Ni har ju skitsnyggt hus, rent ut sagt!!

  Svara
 • Fick tårar i ögonen och en klump i halsen när jag läste om att barnen blir stora, man tycker ju så mycket om dem. Mina son 4½ är min bebis också precis som min 1½-åring ;o)
  /Fia

  Svara
 • Hej vacker!
  Va fin du blev i håret 🙂 och Mio , så fin han är på bilden i badkaret, så himla söt!
  jag brukar också flytta in alla barnen i mitt rum när min man är bortrest .. 😉
  Kram Lommo

  Svara
 • Åh vad mysigt!!! Mina stora/små killar kommer in till oss varje natt…de börjar i allafall i sina sängar numera (men vi måste ligga brevid när de somnar fortfarande…de är 4 och 7 år..), men de är ju verkligen bara små en gång..eller hur? Mysigt….

  Svara
 • Åhh vad mysigt!! 😀 Börjar bli lite bebissugen igen… Jag har inte drömt någonting de senaste 3 åren, antagligen fööör trött av småbarnsåren, men nu har jag börjat drömma varje natt igen! Inatt drömde jag att jag fått en liten son till… mysigt <3 kram!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Men va fin du blev i håret!! 🙂
  Ja jobbigt att sova men ändå mysigt. Sen längtar man nog när de inte kommer mera. Ja har inte sett plaza måste köpa då:) Är oxå nyfiken älskar hus så fota gärna!! Mysigt att följa med på barnens aktiviteter även om det tar tid. Du har så din blogg och ni är så fina
  Stor kram till dej

  Svara