Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:35 | februari 27, 2011

Glitter, fest och hemkomst

God söndag min vän. Har du haft en fin helg? Vi gick inte på genrepet igår för vi fick inte riktigt ihop tiden. Missade direktsändningen också. Var den bra? Gick rätt låtar vidare? Tänkte försöka se den på SVT-play om det går annars så får jag ta fram tändstickorna så mina ögonlock hålls upp inatt när reprisen visas.

Nu är vi i alla fall hemma i Sigtuna igen. Älskar känslan av att komma hem, trots att vi bara varit borta i ett dygn. Livis gnager på ett knäckbröd och det ser ut som om hon ä hämtad från 70-talet. Ikväll ska vi äta gott och bara mysa. Imorgon startar sportlovet. Jag och Peter ska ta det lugnt hela veckan så Livis kan vara med oss och vara ledig fån förskolan.

Nu är vi i alla fall hemma i Sigtuna igen. Älskar känslan av att komma hem, trots att vi bara varit borta i ett dygn. Livis gnager på ett knäckebröd och det ser ut som om hon är hämtad från 70-talet. Är det luggen? Ikväll ska vi äta gott och bara mysa. Imorgon startar sportlovet. Jag och Peter ska ta det lugnt hela veckan så Livis kan vara med oss och vara ledig från förskolan.


Min kära svägerskas födelsedagsfest var lyckad och rolig, den var som en fest ska vara 🙂 Alla glittrade ikapp i vackra fodral, smokingar och långklänningar, kostymer och den lilla svarta.
Festen ägde rum på vackra Fridhemsborg granne med Zlatans hus. Jag och Peter hade även vår bröllopsfest där för snart tre år sedan. Det gav mig en varm känsla att vara där igen.

Festen ägde rum på vackra Fridhemsborg, granne med Zlatans hus. Jag och Peter hade även vår bröllopsfest där för snart tre år sedan. Det gav mig en varm känsla att vara där igen.


Min andra familj. Älskade Pernilla 45 år. Grattis! Underbaraste svärmor Marianne och min man, som är min dröm och livs kärlek.

Min andra familj. Älskade Pernilla 45 år. Grattis! Underbaraste svärmor Marianne och min man, som är min dröm och livs kärlek.


a330
Denna stilige man är min fina svärfar Kai.

Denna stilige man är min fina svärfar Kai.


Vi minglade runt och bjöds på champagne i den vackra salen.

Vi minglade runt och bjöds på champagne i den vackra salen.


Födelsedagsbarnet med sina vänninor som flygit dit från Schweis för att fira henne. Efter några glas vin så pratade jag nästan flytande franska, i alla fall enligt mig själv. Men ingen verkade förstå mig? Por qua?

Födelsedagsbarnet med sina vänninor som flygit dit från Schweiz för att fira henne. Efter några glas vin så pratade jag nästan flytande franska, i alla fall enligt mig själv. Men ingen verkade förstå mig? Pour qua?


Butlern James lyckades ingen charma. Han rörde inte en min under hela kvällen. Än minder rörde sig.

Butlern James lyckades ingen charma. Han rörde inte en min under hela kvällen. Än mindre rörde sig.


Vi bjöds på god mat.

Vi bjöds på god mat.


Sedan blev det dans.

Sedan blev det dans.


a105
a1113
a1212
Kusinerna Victor och Kim.

Kusinerna Victor och Kim.


Här sitter jag på Sturup och väntar på att få flyga hem.

Här sitter jag på Sturup och väntar på att få flyga hem.


Nu ska jag laga oss en god middag och njuta av denna söndag.
Tack för att du finns.
All kärlek ♥
Ps. Gå gärna in och följ tråden och kommentera på Familjeliv.se så jag kan ta upp dina tankar på Lugna Favoriter nu på tisdag morgon. Klicka HÄR.


3 kommentarer3 kommentarer om “Glitter, fest och hemkomst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God Söndag kära Hannah.WOW vilken super fest.Du var verkligen vacker.Din fina svärmor och svägerska Pernilla går ju inte av för hackor dom heller precis som din Peter.Ni var så fiiina allihopa.Borta bra men hemma bäst sägs det ju.Så sant som det är sagt.Jag har inte sett på Melodifestivalen.Jag har bara hört i efterhand att jag inte missade något.Gillar det inte alls i år.Kram och ha en fortsatt skön Söndag.

  Svara
 • Gokväll & godnatt! vilken kul fest ni verkar varit på, så uppklädda o fina med god stämmning! Du är så fin i håret Hannah, på ett kort har du så fint Sandra Dahlberg hår. Vilken vacker festlokal! Hälsade ni på hos grannen på hemvägen från festen??haha….
  Ha en lugn o kul sportlovsvecka, hr hade vi sportlov v 7.
  kram kram o natti

  Svara
 • Hej Hannah. Jag vill bara säga att jag är en ung tjej som läser din blogg dagligen och tycker att du verkar vara en så otroligt geniunt gullig och varm människa. Jag funderar om det finns nåt sätt att skriva till dig, typ mejl? Du har säkert inte tid att läsa men hade varit skönt att skriva till någon som verkar kunna lyssna. Tack

  Svara