Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:46 | mars 1, 2011

Biodags

Hej igen. När man är hemma hinner man blogga massor 🙂
Hade glömt bort att jag och Peter ska gå på biopremiären av filmen Ritualen med Anthony Hopkins ikväll.

har inte hört eller läst om den, men jag hoppas att den är bra. Om inte så får jag i alla fall äta mina favoriter, biopopcorn.

Har inte hört eller läst om den, men jag hoppas att den är bra. Om inte så får jag i alla fall äta mina favoriter, biopopcorn.


Ett litet tips tänkte jag också dela med mig av. Nu när jag var i Malmö i helgen och gick på fest så köpte jag en foundation. Brukar aldrig använda det men det var utförsäljning och jag älskar röda prislappar.

Ett litet tips tänkte jag också dela med mig av. Nu när jag var i Malmö i helgen och gick på fest så köpte jag en foundation på Åhléns. Brukar aldrig använda det men det var utförsäljning och jag älskar röda prislappar.


Det kommer en "duttare" med i asken. Den här foundationen var tunn och lätt att använda. Den ger inte ett sminkat intryck, utan är väldigt naturlig. Jag har färgen Golden 75.

Det kommer en "duttare" med i asken. Den här foundationen är tunn och lätt att använda. Den ger inte ett sminkat intryck, utan är väldigt naturlig. Jag har färgen Golden 75.


Färdig för bio.

Färdig för bio.


All kärlek ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Biodags”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina du! Härligt att du och din man rår om varandra ordentligt, ni är riktigt bra på det låter det som! <3 Tack för foundations tips. Tycker d är såå svårt att hitta bra men ska testa din o se hur ja känner. Vill verkligen ha en ”lätt” foundation och ingen ”kaka” i ansiktet 🙂 Önskar er en fin kväll 🙂

  Svara
 • Som vanligt vacker som en dag.Ha det så kul ikväll.Kram kram.

  Svara
 • Jag tror den är hur läskig som helst! Hör av er om ni vill ha en träningsblogg till sajten! du såg ju min idag? bloggar om sund kost och träning.
  Ha en skön kväll

  Svara
 • Godkväll. Hoppas att ni får en mysig biokväll. Jag har en crosstrainer som jag tränar på i stort sett varje dag. Sen går jag på ett gym två ggr/v, mest för att stärka rygg m.m och efter tre barn så behöver jag det 🙂 . Bär min Alice som du ungefär 🙂 det sätter sina spår. Kram

  Svara
 • Hej Hannah. Kan du rekommendera några fina uteserveringar i Sthlm, gärna något som serverar skaldjur? 🙂 Jag och blivande maken åker dit på bröllopsresa i sommar! /Linnea

  Svara