Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:35 | mars 1, 2011

Jag längtar till våren

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Än lyser våren med sin frånvaro. Tänk att det redan är mars. Känns som om det var julafton förra veckan 🙂
Här hemma tar jag och Liv det lugnt. Vi åt frukost sent efter att ha legat i sängen och dragit oss ända till halv tio. Det är skönt med sportlov. Liv vill kramas hela tiden och jag har dessvärre vant henne vid att alltid bli buren så min tidigare S:formade rygg kommer nog kunna liknas med en 8:a. Jag gör allt med henne på höften, lagar mat, borstar tänderna, dammsuger, sminkar mig och hon vill t.o.m. sitta i mitt knä när jag går på toaletten 🙂 Tror bestämt att jag måste vänja henne vid att använda sina egna ben.

När hon inte kramas med mig så gosar hon med sina tygdjur.

När hon inte kramas med mig så gosar hon med sina tygdjur.


Hon älskar att sköta om sin docka, som hon kallar Babyen Mio. Hon matar. byter blöja och bäddar om den. Gulligt när hon leker mamma.

Hon älskar att sköta om sin docka, som hon kallar Bebia Mio. Hon matar, byter blöja och bäddar om den. Gulligt när hon leker mamma.


Igår kväll lyckades jag med mina köttbullar. Har knappt vågat mig på att göra köttbullar efter mitt totala misslyckande när jag var gravid med Liv. Visst, det var ju pga gammalt härsket ströbröd som de smakade skit, så helt mitt fel var det ju inte 🙂 Synd att inte Mio var hemma igår och kunde smaka på mina lyckade köttbullar, för då kanske han skulle byta favoriträtt. Frågar du honom vilken hans favoritmat är så svarar han ”Mammas misslyckade köttbullar”! Han vet precis hur han ska charma mig 🙂
Tillagade dem i ugnen i ca 20 minuter innna jga stekte dem för att få en fin stekyta. Helt enligt Victoria, Matplatsens tips.

Tillagade dem i ugnen i ca 20 minuter innan jag stekte dem för att få en fin stekyta. Helt enligt Victoria, Matplatsens tips.


Med stuvade makaroner (barndom) blev det en succé. Liv åt som en häst.

Med stuvade makaroner (barndom) och gräddsås blev det en succé. Liv åt som en häst.


Igår möttes jag av mig själv på Expressens GI-bilaga. Gårdagens middag var inte särskilt GI.

Igår möttes jag av mig själv på Expressens GI-bilaga. Gårdagens middag var inte särskilt GI. I tidningen ger jag lite tips och råd som jag tycker fungerar. Jag är nästan lika hurtig som jag ser ut, i alla fall nästan 🙂 Har ju köpt träningskort.


Den här veckan ska jag försöka hinna med ett par pass på gymmet. Pilates gillade jag verkligen, men nästa gång blir det Core. Hur och vad brukar du träna?
Ikväll ska jag prova på ett Gi-recept från tidningen. Kalops är ju alltid gott!

Ikväll ska jag prova på ett GI-recept från tidningen. Kalops är ju alltid gott!


Önskar dig en fin dag.
Hej på en stund.
Puss och kram ♥


10 kommentarer10 kommentarer om “Jag längtar till våren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha, vad jag känner igen det! Med första barnet var jag nog mer hård men tredje får klänga på mig som en liten apunge. Haha

  Svara
 • Klart lilla Liv skall använda sia egna ben, misstänker att hon gör det på dagis ;o)
  Ha en bra dag!
  //U

  Svara
 • Hej, härligt med vårkänslor:)
  var på Gekås igår, där är verkligen våren på G…sÅÅÅÅ mycket fint! nu är det rätt tillfälle att åka dit! Kramar.

  Svara
 • Gosa, bär och ha henne i knät så länge du orkar och hon vill…Tiden går för fort..Jag längtar såååå tillbaka i bland när mina var små och det var 100 % gos, och inga protester…:)
  Träna, oh Hannah, jag som aldrig varit en träningsmänniska. Är sen drygt 1 år tillbaka helt såld.
  Jag säger bara…BODYCOMBAT (det bästa av det bästa, så kul sån endorfin kick!!!!!) och spinning, jösses känslan att på ren svenska köra skiten ur sig är den ultimata känslan!
  Lova att prova dessa två, och du kommer springa till gym. så fort du hinner..:-)
  //kram och vem längtar inte till våren….????

  Svara
 • Jag har ju gått ner 26 kg på 2 år och började då träna regelbundet för första gången i mitt liv (är 47 år). Jag började på gymmet för att få in rutinen men nu har jag köpt crosstrainer, löpband och vikter hem. Älskar att träna i mitt hem. Att komma hem från jobbet, byta om, tända massa doftljus, sätta på TV eller musik och sen kunna strosa en stund i träningskläderna innan en varm dusch och en kopp te. Älskar det fullkomligt och då säger ni ”men då blir inte träningen av” men det blir det om man vill och längtar som jag gör idag och har lärt mig vad jag ska göra på gym och via PT Olga(www.blogg.mama.nu).
  Kolla gärna min blogg så får ni se mitt gym!
  http://natcoachen.blogg.se

  Svara
 • Du är ju en riktig klippa i köket nu, härligt!! 🙂 Blev så sugen på broccolisoppa när jag såg din så det blev lunchen i dag, gott!!!
  Kan dock inte hålla med om att det ”redan” är mars, jan & feb har kännts som ett halvår!!! Men nu hoppas jag det äääntligen blir lite vår ute.
  Kram och ha en fin tisdag!!
  Victoria

  Svara
 • Haha hon är bra söt den där lilla 🙂 Usch, jag är alldeles för dålig på att kommentera din blogg, men jag läser den varje dag! Kul att du lyckades med köttbullarna 🙂 Ligger nedbäddad i sängen tredje dagen i rad med feber så matlusten är inte på topp direkt men köttbullar blev jag faktiskt sugen på nu *s* synd bara att det är jag som brukar stå för matlagningen här hemma, riktigt så kry är jag inte att jag ställer mig och trillar köttbullar just nu… Men snart så 🙂 Ha en fin dag!

  Svara
 • Gud vad gott med hemma gjorda köttbullar. Det blir isterband och potatismos till kvällsmat här hemma i dag. Ja du, träning. Jag har varit aerobic instruktör i 14 år men slutade för 2 år sedan. Jag tappade suget helt enkelt. Har höga krav på mig att alltid leverera på passen. Barnen är små och jag jobbar mycket kväll, så det tog emot att åka iväg och ha pass på kvällarna. Har kommit igång och träna igen (som kund) och nu kan jag bestämma själv när det passar med jobb och familj. Jag älskar Pump pass och step up, även dans inspirerande pass. Jag är beroende av bra musik och fart i passen. Ta tag i träningen du Hannah, så ska du se att ryggen din kommer att överleva många år till med eller utan Liv
  på höften:)

  Svara
 • Godeftermiddag Hannah.Hemmalagade köttbullar och makaronstuvning.Jag bara ÄLSKAR det.Hon är så söt Liv med sin lilla bebis.En riktig liten lillmamma.Träna??? Vad är det??? Tyvärr kan jag säga blir det inte mycket till träning.Jag tar mina långpromenader som funkar utmärkt för mig.Orkar inte med fler måsten i livet.Såg dig på tidningshyllan igår.Hoppas tidningen är kvar idag.Stor kram och var rädd om dig och framförallt din rygg.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Så gott med stuvade makaroner:-) I em ska jag träna ett pass Body pump, brukar även gå och simma. Man mår ju så bra efterråt.
  Må så gott!
  STOR KRAM PÅ ER!

  Svara