Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:56 | mars 6, 2011

Chef in a box

Ja, det kan man faktiskt få 🙂 Här i Sigtuna finns det två bröder som är oerhört duktiga kockar. Tidigare jobbade de i en liten butik här som hette ÄKTA. Tyvärr flyttade verksmaheten in till stan och jag trodde att jag aldrig mer skulle få äta deras goda mat. Men då sprang jag på ”Chef in a Box” på ICA nere på byn. Gissa om jag blev glad. Med den här typen av mat kan jag imponera när jag bjuder på middag. Vill hjälpa dem att sprida detta för jag vill verkligen att det ska gå bra för dem.

De tre frensmännen har tidigare även jobbat som kockar på flera av de finaste restaurangera i Sverige.

De två fransmännen har tidigare även jobbat som kockar på flera av de finaste restaurangerna i Sverige.


Här hemma åt vi köttfärslimpa och i fredags när vi åt middag hos Filippa serverades lamm och Boef a la mode. Så gott!

Här hemma åt vi köttfärslimpa och i fredags när vi åt middag hos Filippa serverades lamm och Boeuf a la mode. Så gott!


Maten ligger i påsar som man enkelt lägger i ett vattenbad (som med en tepåse) i 15 minuter eller på tallrik i ca 3 minuter så har du en rätt, precis som på restaurang.

Maten ligger i påsar som man enkelt lägger i ett vattenbad (som med en tepåse) i 15 minuter eller på tallrik i ca 3 minuter i micron så har du en rätt, precis som på restaurang, fast till priset av en pizza.


Alla råvaror är de bästa och det finns inga tillsatser i maten. Gå in HÄR och läs mer om Chef in a box. Snart kan du förhoppningsvis hitta det i en butik nära dig.
Ett tips från mig till Dig.
Varma kramar ♥


10 kommentarer10 kommentarer om “Chef in a box”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej igen! Frågade i går om den bruna dun jackan men kan inte hitta det märket på nätet dom har ju ingen hemsida!? Var köpte du den?
  Häls Sofi

  Svara
 • Hej fina Sofi,
  Du missade nog mitt svar. Den är från märket db Brand. Finns i flera andra färger. Den röda är supersnygg 🙂
  Kram kram
  /H

  Svara
 • Hej
  Såg ditt svar och har prövat att söka på db brand och kan inte finna den någonstans på nätet därför undrar jag om du vet vilka butiker som säljer den? Kram

  Svara
 • Förlåt, såg nu att jag skrivit fel. Det heter D. Brand och säljs på bl a Bubbelroom.se och så finns det en butik på Fridhemsplan i Stockholm.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Du kan även gå in på dbrand.se och där hittar du återförsäljarna.
  Kram 🙂

  Svara
 • Ok 🙂 Tack!Bor i köpenhamn får kolla om jag hittar det här!

  Svara
 • Hej Hannah
  Måste bara fråga dig om du vill berätta för mig vilket hotell ni bodde på när ni var i New York i slutet av 2009? Jag och min man ska åka dit i juni då han fyller 30 år och jag tyckte att utsikten var kanon från ert rum! Vore tacksam ifall du kunde berätta det samt om ni var nöjda med hotellet.
  Kram kram

  Svara
 • ÅÅÅh. Jag bara älskar det tänkandet. Hur många gånger har jag inte saknat ett alternativ till den dödstjatiga pizzan en fredagkväll. JAG VILL HA HIT DEM TILL JÖNKÖPING. SNÄÄÄLLLLA

  Svara
 • Hannnnnnnaaaaaah!!!
  Här hemma är det hysteri, jag har sparkat upp hela familjen och skrikit att vi vunniiiiiit!!! Åååh jag är så sjukt lycklig nu! Gråter och larvar mig, har JOOOORDEN PMS dessutom. Har ALDRIG vunnit sånt här nånsin!
  TACK TACK TACK TACK fiiiinaste du!
  Massa puss & kram
  Ps:Hittade ingen mejladress till dig?!

  Svara
 • Ooh såna påsar skulle ofta komma till användning här hemma!! Helt perfekt när tiden inte riktigt räcker till 🙂
  Och jag känner igen det där med barn i sängen.. Vi har en snart 3 åring som0 kommer in innan midnatt till oss, och sen en 1 åring som ligger i spjälsängen bredvid mig.
  Kram

  Svara