Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:27 | mars 13, 2011

Liggsår, bågar och skruvar

God kväll vacker. Här hemma har det bara slappats hela dagen. Så skönt! Jag och Peter har precis ätit middag. Jag gjorde en kycklingsallad. Så nyttigt och fräscht att vi var tvungan att snuska lite innan helgen är slut. ICA stänger nio och tio i kom vi på att vi måste ha ostbågar 🙂
Nöden har ingen lag så Peter kastade sig in i bilen och åkte och köpte det. Nu kom han hem igen. Kolla vad gott!

Gillar du ostbågar så måste du prova de i mitten.

Gillar du ostbågar så måste du prova de i mitten.


Sängen, soffan och sedan sängen igen. Sov t.o.m. middag med Liv.

Sängen, soffan och sedan sängen igen. Sov t.o.m. middag med Liv idag.


Liv har pysslat om sina bebisar.

Liv har pysslat om sina bebisar.


När hon såg att jag kom smygande med kameran så flinade hon genast upp sig.

När hon såg att jag kom smygande med kameran så flinade hon genast upp sig.


Nej, nu ska jag kolla på film och äta osbågar och skruvar 🙂 Har hyrt en film som Peter vägrar se. Undrar varför jag hyrde den över huvudtaget, en sjuk sketans film. SAW. Usch, kommer nog bli jätterädd så jag tittar på Skavlan istället.
Vill tipsa om OLW:s tävling där du kan skapa din egen chipssmak och vinna 100.000kr. Jag är så sugen på allt just nu så jag vill hitta en ny smak där man kombinerar ostbågar med marängswiss och sourcreamchips 🙂 Gå in och tävla HÄR! Och glöm inte rösta på Peters Cheeips som är ostbågar i chipsform 🙂
Puss och god natt ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Liggsår, bågar och skruvar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ååhh, sova middag är så himla skönt!! Sover också gärna middag när mitt lilla troll Max sover. En ovana eller vana som jag gärna fortsätter med så länge det går. Helgerna är så bra på det viset 🙂 Kramar

  Svara
 • Mums med ostbågar.Godaste jag vet.Äter hellre det än chips.Jag kan också komma på att jag är sugen på något 10 min.innan stängningsdax.Livisen är en riktig lillmamma.Så himla söt och så go.Antagligen bra gener eller hur??? Kram.

  Svara
 • Gjorde precis likadant här…vi bor i England och många mataffärer stänger tidigt på söndagar, men jag hittade ett Tescos express där jag hoppade in och köpte ostbågar som dessutom var ”baked” och inte friterade…lite nyttigare?? Supergott i allafall!!! KRAM

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag föredrag original ostbågarna, har testat dom i mitten men dom smakade ”pekka”, rent ut sagt vidriga.
  Kontaktade faktiskt OLW och fick skicka prover på dom ostbågarna och det var något fel på dom och fick då kompensation för detta och givetvis så blev det dom vanliga jag köpte då, vågar mig inte på dom andra igen även fast det var fel på dom.
  Brukar köpa på Överskottsbolaget, 450 gr för ENDAST 20:-, billigt eller hur och vem kan motstå det, inte jag i alla fall.
  Gillar din blogg jättemycket, den har en blandning av allt.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

  Svara
 • Jag ÄLSKAR orginal ostbågarna 😉 Mums!
  På tal som kassa filmer, The Silent House. En film där ingen säger nånting under 1½ timme – skräck (fast man skrattar nästan) 😛

  Svara