Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:18 | mars 16, 2011

Beauty

Idag kom mitt paket med krämer och annat som jag beställt på internet. Mina ansiktskrämer är nästan slut så jag tänkte prova på något nytt.

En för dag och en för nattbruk. Fick även ett serum på köpet som tyligen ska göra underverk, så jag får väl återkomma med resultatet :-)

Brukade använda No 7 förut men inte just dessa. En för dag och en för nattbruk. Fick även ett serum på köpet som ska göra underverk, så jag får väl återkomma med resultatet 🙂


Beställde även denna från No 7. den ska tydligen få små linjer och rynkor att försvinna direkt. Spännande.

Beställde även denna från No 7. Den ska tydligen få små linjer och rynkor att försvinna direkt. Verkar vara någon form av spackel. Istället för bygg-spackel så kan man nu spackla igen fårorna med beauty-spackel.


Torrschampo är det bästa som finns. Älskar det! Har hört mycket om detta så jag tyckte det var dags att prova. Torrschampot är min räddare måmga gånger när tid inte finns för att tvätta och styla håret. Med några spray mot hårbotten så doftar håret gott, det får volym och alla spår av flott försvinner. Perfekt för en stressad småbarnsförälder.

Torrschampo är det bästa som finns. Älskar det! Har hört mycket om detta märket så jag tyckte det var dags att prova. Torrschampot är min räddare många gånger när tid inte finns för att tvätta och styla håret. Med några spray mot hårbotten så doftar håret gott, det får volym och alla spår av flott försvinner. Perfekt för en stressad småbarnsförälder.


img_2161
Nu ska jag sätta igång med middagen.
Hej på en stund 🙂


10 kommentarer10 kommentarer om “Beauty”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Torrschampot är jättebra! Jag hade i doften ”Diva”, doftar sååå gott 🙂
  Krämerna är to die for..superbra!
  Kram//Linda

  Svara
 • Var på nätet kan man köpa det här torrschampot? Jag skulle verkligen behöva ett nu, vi ska renovera badrummet 😉 kram

  Svara
 • Åh, uppdatera gärna om torrschampot! Jag har aldrig testat, men tänkt köpa flera gånger! KRAM

  Svara
 • torr schampo är super bra! var kan man köpa det du har köpt? har bara testat lee stafford och den luktar inte så gott och det vill man ju!! Kram

  Svara
 • Hej torrshampo-tjejerna 🙂 Det här köpte jag på Eleven.se. Den finns i flera olika dofter. Jag har tidigare använt torrshampo från Toni & Guy, den doftar gott och är jättebra. Finns på tex Kick och ICA Maxi. Håller med dig Maxmamma att Lee Staffords luktar illa. Lite som gubb-pomade 🙂
  Kram
  /H

  Svara
 • Så nu beställde jag ett sånt schampo på eleven.se…………..Va på maxi innan o höll i ett Lee Stafford men kom inte ihåg om det va de som luktade illa så jag va tvungen o läsa i bloggen på maxi…..så jag inte köpte fel 😉

  Svara
 • Hej!
  Nyfiken vart du beställt krämerna nr 7 ifrån?
  Skriv gärna och berätta vad du tycker om dem!
  Trevlig dag / kram Tina

  Svara
 • God middag fina du.Jag har aldrig provat nr 7 krämerna.Jag har så torr hud speciellt efter denna vintern.Jag har jättesvårt att hitta någon dagkräm med tillräckligt mycket fukt i.Jag brukar använda Dermalogica.Jag har hittat en butik här på nätet där dom är mycket billigare och utan frakt.Har du inte testat dom så gör det.Puss o kram hela dan.

  Svara
 • No 7 är det bästa/skönaste krämer som finns, tycker jag 🙂 …kramar

  Svara
 • Hallåå!
  Vill bara tipsa om ett kanonpris för Batistes torrschampoo. Finns på ASOS.com och kostar ca 25-30 SEK!!! Jag handlar själv väldigt mycket på nätet, men har inte beställ från just ASOS tidigare. Har dock hört väldigt mycket positivt om dem! Om jag inte är fel underrättad, är det fri frakt om man väljer ”standard-delivery”. Som sagt, ett litet tips bara. Varför betala mer om man inte måste?? 🙂
  Kram alla!!
  Maja

  Svara