Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:04 | mars 21, 2011

Tre Amigos

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Förlåt för frånvaron men jag har sovit nästan hela dagen. Vaknade med fruktansvärd migrän. Det är verkligen vidrigt. Liv fick dessutom hög feber inatt igen så hon har också sovit med mig i flera timmar 🙁
Pojkarna har varit lediga från skolan idag, då den var stängd, och har mest varit ute och lekt. Det är skönt att de är så stora så de klarar av att vara själva en dag som denna.

Två glada killar och en hängig liten Livis.

Två glada killar och en hängig liten Livis.


Nu har jag hasat mig upp för att fara in till stan med pojkarna. Har lovat dem att gå på premiären av Justin Bieber-filmen ikväll. Är måttligt sugen, men vad gör man inte för de man älskar 🙂
Hörs ikväll igen.
All kärlek ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Tre Amigos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch fy tusan för migrän. Jag brukade också få det för ett par år sedan. Använder du någon medicin? Migraleave som finns här i England fungerade superbra för mej. Vet inte om det finns i Sverige, och det innehåller säkert en massa grejer som klassas som narkotika i Sverige, men bra är det! Krya på dej!

  Svara
 • God kväll fina.Usch det verkar jobbigt med migrän.Jag har som tur är aldrig haft det.Du är en go Mamma du Hannah.Hoppas du och lilla Liv kryar på er snart.Puss o kram.

  Svara
 • Hej! lider verkligen med dig, migrän är tufft!
  Du är godhjärtad som ska gå på filmen ikväll, trots ditt onda huvud. Hoppas nu bara att det släpper, ska tänka på dig !!!!!

  Svara
 • Fy, låter inget vidare… Hoppas verkligen att du mår bättre och känner dig helt kry imorgon!
  Hoppas premiären blev trevlig trots allt!
  Kramar Bella

  Svara
 • Hej Hanna:) Vad synd om dig och jobbigt!! Vet precis hur det är att ha migrän, har själv det i bland 2ggr i veckan.. Tar du imigran då? Jag kan varm rekomendera ”Excedrin” från USA som man inte blir sömnig av för där är koffein i tabletterna, finns i gelcaps också:) Du kan läsa om det på Drugstores och Walgreens tex..
  Har du haft migrän länge? Jag har haft min sen år 1990.. Men tack o lov har anfallen blivit mildare men i bland blir jag riktigt dålig och kräker och så känns det som huvudet ska gå i tusen bitar!! Och så hade du Liv att ta hand om, att du bara klarade det..:)
  Tur pojkarna är så stora att dom klarade sig lite själva:)Kan sluta vid 40 års åldern.. Men det är länge för dig tills dess, och inte säkert att det försvinner heller..
  Vet du kanske orsakerna som gör att du får anfallen? Kosten spelar en viss roll, som tex godis, sötsaker kan man få migrän av..
  Men du kan väl alltid fråga Andreas om han kan ta med sig hem:)
  Hoppas LIv blir bättre snart! Må bättre Fina Hanna!!:)
  Varm Kram Ann-Sofie /Helena.S i Helsingborg

  Svara
 • sch va ni åker på grejer, hoppas verkligen Liv blir bättre å att din migrän gått över, min har det då å då, å det är en riktig pina. Tyvärr verkar det ju som att man inte kan göra så mycket åt det:( Sitter själv med urinvägsinflammation som bara accelererar, kan inte sova å väntar på att klockan ska slå 8 så jag kan ringa VC. Usch va jobbigt det är, å så vill man bara sova när man vet att man ska till jobbet om några timmar, suck…jaja, ha det så bra 🙂 ..Kramkram

  Svara