Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:05 | mars 25, 2011

En dansande fredag

God fredag min kära vän. Det ser ut att bli en vacker och solig dag, men det är ganska kallt i luften fortfarande. Hoppas att allt är väl och att du känner dig pigg och glad. Jag känner mig utvilad och vid gott mod. Det ska bli kul att vara med i Let´s Dance ikväll. Ska vara på SVT studios redan vid elva nu på förmiddagen. Vi är ju tolv stycken som ska sminkas och stylas plus att vi har två genrep av hela programmet innan det livesänds ikväll. Träffade fina Jessica igår och fick se en glimt av hennes shownummer som hon ska göra ikväll. Jag har trott på Jessica och Frank i final från första stund. Frank är grym men jag måste stå på tjejernas sida, nu är det faktiskt tid för en tjej att vinna! Go Jessica 🙂
Har en viss känsla av oro i kroppen. Är rädd att jag inte får på mig min vackra klänning som jag hade i min Quick Step. Har gått upp en del i vikt sedan min tid som hurtig 🙂 Det syns inte med kläder men får ha en gummisnodd som håller ihop knappen i mina jeans. Ja, ja, det finns väl resår att sy in i sidan. Hm, detta är väl även en god anledning att få köpa ett par nya jeans.
Här hemma är alla barnen äntligen friska men tyvärr var det Peter som stod på tur för att bli sjuk. Stackarn ligger i feber och kräksjukan sedan igår. Fick fara hem tidigt igår och bädda om honom och ge honom resorb och dryck. Han ligger i karantän i vårt sovrum. Allt för att inte vi andra ska bli smittade. Min största fobi är kräksjukan. Huvva!

Vad ser Liv som inte jag ser. Ett spöke? Eller kanske är det Peter som hasat sig ner.

Vad ser Liv som inte jag ser. Ett spöke? Eller kanske är det Peter som hasat sig ner.


Önskar dig en fin början på helgen.
All kärlek ♥


18 kommentarer18 kommentarer om “En dansande fredag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon! ikväll bänkar vi oss vid lets dance, ska bli så spännande! heja heja Jessica! Stackars Peter, hoppas ni andra slipper, ät vitpepparkorn.
  kram kram o lycka till med dansen ikväll!

  Svara
 • Hej! TGIF!! Jag slutade faktiskt titta på Lets Dance när du åkte ut, men då finns det anledning att kika ikväll med andra ord! Dansen kommer att gå jättebra!!! KRAM

  Svara
 • Godmorgon.Stackars Peter.Kräksjukan är inget vidare alls.Vi sak också se finalen i kväll i Lets dance.Vet inte riktigt vem jag hejar på.Får se ikväll när jag får se dom dansa.Frank har växt mycket i mina ögon så ja vi får se.Lycka till o kram härifrån.

  Svara
 • Massor av lycka till i kväll! Är dock säker på att det kommer att gå jättebra! Hmm, en liten reflektion bara… drar mig till minnes en period i livet när jag också hade en gummisnodd som höll ihop jeansknappen…. 🙂 Kan du gissa när det var… Hi-hi-hi! Vet vet, vi kanske snart får en växande nyhet här på bloggen…. Kram på dig!!!

  Svara
 • Lycka till! Det kommer att gå bra, kram!

  Svara
 • Åh! håller tummarna att ni klarar er från kräksjukan!!! Ha en trevlig helg!! KRAM

  Svara
 • Oj ni har verkligen otur med sjukdomar 🙁 Krya på er och LYCKA TILL IKVÄLL 🙂

  Svara
 • Vilket tjat om Let’s Dance överallt! Gör inte svenskarna något annat på fredagskvällarna? Jag kan ju inte se det utomlands, fast antagligen skulle jag inte kolla ändå. Jag inbillar mej att jag är alldeles för cool för att ryckas med i sådant trams. 😉

  Svara
 • LYCKA TILL fina Hannah <3
  har haft fullt upp med sjuka barn och man och packning inför nästa fredagens flytt. Läser varje dag men har inte lämnat kommentarer på ett tag. STOR kram och det ska bli kul att se dig i rutan igen!

  Svara
 • Åh du var underbar tjejen! Lika snygg som alltid 🙂

  Svara
 • Du var jätteduktig ikväll!!
  Kram /Katta
  http://www.kattabloggen.blogg.se

  Svara
 • Du dansade såååå bra ikväll!! Du är alltid så fin!! Hoppas du och barnen klarar er från magsjukan!!
  KRAM, Carina.

  Svara
 • Va duktig du va i kväll och jätte fin i din klänning.. måste va roligt att träffa alla igen. Hoppas maken kryar på sej kram kram och .. Trevlig helg

  Svara
 • Vad hände med kryssningen? Jag missade att hänga med i bloggen i en vecka, men jag ser ingenstans att det står om vad som hände?
  Den dagen den skulle gått av stapeln (24:e mars) ser det ut som du varit hemma?
  Hoppas att det blir fler tillfällen att träffas på. Det var så himla roligt sist, och du gav så mycket av dig själv, som jag ALLTID kommer att minnas.
  Tack för att du är du, fina Hannah!
  Kram.

  Svara
 • Du var jättevacker Hannah och dansade helt underbart.Kraaammm.

  Svara
 • Va duktig du var igår kväll på dansgolvet!!! Superduktig!!! Imponernade!!
  Jessica var duktig och var en värdig vinnare. Roligt program, synd att det är slut för denna gång.
  Ha en fin helg!
  Marika

  Svara
 • Du var toppen finaste Hannah! Hoppas maken är piggare och jag önskar er en solig o härlig helg!
  kram kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Du var enastående vacker och elegant igår och dins dans var fantastisk, var stolt!! Hoppas ni får en härlig helg trots sjukdomar.
  Kram

  Svara