Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:50 | april 11, 2011

Chicken

God kväll min vän. Hoppas att du har fått en bra start på veckan. Här valde solen att titta fram och det var 15 grader varmt. Underbart! Trots regn och grå förmiddag så blev det till slut en fin dag.
Nu är äntligen pojkarna hemma och Liv är vild av lycka.

Först tog hon fram kuddar och en filt och bäddade om Mio med ordet Myyysa, sedan lade hon sig på honom och pussades och kramades.

Först tog hon fram kuddar och en filt och bäddade om Mio med ordet Myyysa, sedan lade hon sig på honom och pussades och kramades.


På onsdag ska vi fara ner till Göteborg och We R Family-eventet på Svenska Mässan. Vi bor kvar där ett par dagar för att sedan bege oss ner till Båstad. Åh, det ska bli så härligt! Har dock massor att fixa med innan vi far. Imorgon bitti ska det bytas bromsskivor på vår stora ”buss”, så vi kan köra men framför allt bromsa, och så måste jag tvätta och packa. Eftersom vi är borta så länge så kommer en vän till Peter upp med sin familj och ska låna vårt hus. De har släkt i Uppsala så det kunde ju inte bli bättre än att de bor hos oss. De slipper dyrt hotell och kan fira påsk med familjen och vi får husvakt 🙂
Vad har du för planer över påsken? Älskar att påskpyssla så många ägg kommer att målas. Vill så gärna hålla i en riktig gul liten, tussig kyckling. Ska nog åka runt bland gårdarna i Skåne och fråga om de har några. Jag och barnen skulle bli överlyckliga.
kyckling_1175893639
Kram.


7 kommentarer7 kommentarer om “Chicken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag önskar att jag kunde varit med på WeRFamily som jag var bjuden till men åker inte upp till GBG förräns Lördagen pga jobb innan. Ska bli kul med mässan!
  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah! Tänkte bara lägga in en liten varning om att kycklingfarmar(heter det så…?) inte luktar så gott….:(..)
  Ha en jättebra resa med de dina! Åh, Liv påminner så mycket om min lilla dotter som nu är 6 1/2…:-)! Kram!

  Svara
 • Har tipsat Laila Bagge om er nya barnvagnskollektion 🙂
  Kramar Maja

  Svara
 • Hej. Sitter på jobbet och klockan är snart 3 på natten, det är lugnt. Såg att er lilla Liv har namnsdag idag, har en dotter som är jämngammal med Liv och de är kul att se vad lika barn är i utvecklingen.
  Ha en fin tisdag och gratta lilla sötnosen!
  Kram kram

  Svara
 • Hej Hannah! Vad mysigt att åka till Båstad igen. Har du varit på café och bistro Lycklig i Båstad? Ligger i Nötte Backar. http://www.lyckligibastad.se/
  Ville bara tipsa dig om det, tror att det är ett riktigt Hannah-ställe! =)

  Svara
 • Gratta Livisen på namnsdagen idag….Hurra Hurra Hurra

  Svara
 • Hurra hurra för Liv som har namnsdag!! Ge henne en kram från oss!!

  Svara