Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:48 | april 26, 2011

Bygglovs-Hannah och röda näsor

God kväll min vän. Dagen har gått i ett men nu har jag fått min stund i lugn och ro och tittat på Desperate Housewives.
Ikväll var jag tvungen att fara till Kungsängen. Mamma har tagit hand om Williams hamster över påsk då vi har varit bortresta. Men när vi kom hem i måndags efter middagen där så kom vi på att vi hade glömt kvar Leffe Storpung 🙂 Jag är verkligen snurrig!
Tidigare idag var jag på BONTI på Norrtullsgatan och hjälpte dem att bygga ihop JOOLZ-montern. Apropå Joolz så uttalas det som jewels, alltså juveler på engelska. De var så de kom på namnet. Våra barn är ju våra dyrbara juveler.

Jag borde bli snickare. Tror fasen att jag skulle kunna bygga allt möjligt, kanske ett hus.

Jag borde bli snickare. Kanske behöver "Bygglov" ett tillskott i sitt crew? Tror fasen att jag skulle kunna bygga allt möjligt, kanske ett hus...


... eller inte.

... eller inte.


Färgproverna i ramar på ena väggen.

Färgproverna hänger i ramar på ena väggen av stället.


b42
När jag kom hem så var det dags för Mio att gå på säsongens första fotbollsträning. Som han har längtat! Jag cyklade ner till fotbollsplanen, vilket gick lätt med tanke på att det bara är nedförsbacke dit. Hem var en ren fasa, tortyr på hög nivå. Tänkte ett tag kasta cykeln i ett dike och lägga mig ner som ett barn och vägra gå en meter till. Tog mig dock hem men lider fortfarande av halsont då jag flåsat som en halvt uttorkad hund. Tungan börjar lossna från gommen och mjölksyran har sakta avtagit, fem timmar senare 🙂
Förra året så fick jag upp flåset rätt bara då jag cyklade överallt, i alla fall här i krokarna. Nu har jag börjat matchen mot mig själv och mitt dåliga flås.
Tänk att Liv fyller två år på torsdag. Imorgon ska jag köpa tårta och planera för hennes fest. Hon är ju fortfarande lite liten för att ha kalas med kompisar så det blir nog bara vi. Men jag älskar kalas och fest så här kommer det inte hållas tillbaka på något. Kanske ska jag be någon vara clown? Hon älskar ”näsorna”, som hon kallar clowner 🙂
Glöm inte att boka bord till brunchen på Scandic Park nu på söndag den 1 maj. Det är sittning klockan 12 och 14.30. Jag kommer hänga där hela dagen. Ska berätta mer imorgon.
Hur har din dag varit?
Sov så gott.
Puss och kram ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Bygglovs-Hannah och röda näsor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Om du vill få lite inspiration till tårta så gå gärna in och titta på min blogg. har precis börjat baka tårtor men lite finns där att titta på.
  Ha en fortsatt trevlig vecka.

  Svara
 • Satt uppe och ammade inatt, och läste din blogg under tiden. Så sen drömde jag om dig och din familj! Jag drömde att du lagade fransk mat, men att Peter (som pratade världens norrländska) bara ville äta gårdagens indiska mat, men det visste inte du, så du lagade franskt ändå. Under tiden du lagade så pratade Peter i telefon samtidigt som han skällde på mig om att jag skulle stänga av alla apparater som var på så att han skulle höra när han pratade i telefon, och så sa han till mig att plocka upp all disk runt er säng. Så jag gick och gjorde som han sa, men runt sängen låg bara massa av Livs använda blöjor som jag fick ta hand om. Sen var du jättesur på mig för att jag var sur på Peter, så jag fick inte smaka din franska mat. 🙁 haha!

  Svara
 • Ha ha, vilken sjuk dröm. Vad äckliga vi var med disk och gamla blöjor runt sängen. Tror dock att det ligger en kaffekopp och en blöja, från inatt, där nu. Lite av en sanndröm 🙂
  Men du ska nog ändå vara glad över att du slapp äta min mat trots att jag var sur 😀
  Puss och kram
  /H

  Svara
 • Oj, var visst inoggad som Peter!
  /H

  Svara
 • Vagnen är verkligen snygg! Får försöka hinna förbi och spana in den på Bonti.
  Kram
  M

  Svara
 • Hej Hannah!
  Önskar dig en trevlig onsdag! =)
  Vad ska hända för spännande på brunchen på Scandic Park 1 maj? Låter kul!
  Kramar!

  Svara
 • Vad tuffa och snygga Joolz-vagnarna är!
  Måste kolla med min hollänska kusin om de är vanliga där hon bor.
  Jag var också ute och cyklade idag, med min dotter i cykelsitsen bakom. Herrejösses så det sög i lårmusklerna och flåset… ja det ska vi inte tala om.
  Jag MÅSTE träna helt enkelt :).
  Kram på dig

  Svara
 • Jag har läst din blogg ett tag nu men har inte varit medlem. Nu ville jag bli medlem för att kommentera detta inlägg. Att Liv fyller år imorgon, min dotter fyllde 1år idag nämligen. Lite kul att det var dagarna inpå! Jag hoppas hennes dag blir alldeles så perfekt som den kan bli!

  Svara