Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:39 | april 30, 2011

Fin solkysst hud

God lördag min vän. Idag är det Valborgsmässoafton. Vad ska du göra? Jag och Peter ska på en stor middag och fest med vänner. Ska verkligen bli trevligt. Undras bara vad jag ska ha på mig? Det är alltid mitt dilemma när jag ska på fest. Har alltid min svarta Filippa K-klänning så den vägrar jag ikväll! Kanske tar jag den som är likadan fast grön 🙂

Igårkväll somnade Liv med mig i soffan. Vi satt och tittade på Talang och helt plötsligt blev hennes huvud tyngre och tyngre mot mig.

Igårkväll somnade Liv på mig i soffan (det ser ut som hon har världens ben). Vi satt och tittade på Talang och helt plötsligt blev hennes huvud tyngre och tyngre mot mitt bröst.


Man märker hur mycket tröttare barnen blir nu när vi haft så härligt väder. Från att helst velat sitta inne när det varit minusgrader till att bara vilja vara ute och springa, cykla och spela fotboll från morgon till kväll. Liv påtar runt i trädgården och leker med alla sina olika uteleksaker. De somnar utmattade av all frisk luft, aktiviteter och bus. Härligt!
Vem vill inte ha en vackert solkysst hud? Det vill jag! Särskilt denna tidpunkt på året då man börjar visa bara ben och armar. Jag ser mer och mer ut som en karta med bruna fläckar i ansiktet så nu ska jag prova på något nytt. Kanske slipper jag inte fläckarna, men ett som är säkert är att jag får bruna armar och ben 🙂
Guerlains Terracotta-serie har så mycket exklusiva och bra produkter. Den ena är ett serum som gör att man får en djup och hållbar tan. Man droppar två droppar i sin vanliga hudkräm och så börjar den direkt verka när solen når ditt ansikte eller kropp. Den stora glasflaskan är en väldoftande cooling bronzing mist som man kan smörja in ben och armar med. De kroppsdelar som ofta är vitare än vitast nu när våren kommer :-) Den ger en vacker färg. Den färgar inte av sig på kläderna och går bort med tvål och vatten.

Guerlains Terracotta-serie har så många exklusiva och bra produkter. Den ena här är ett serum som gör att man får en djup och mer hållbar tan. Man droppar två droppar i sin vanliga hudkräm (solskydd) och så börjar den direkt verka när solen når ditt ansikte eller kropp. Den stora glasflaskan är en väldoftande cooling bronzing mist som man sprayar på kroppen. Gärna på de kroppsdelar som ofta är vitare än vitast nu när våren kommer 🙂 Den ger en vacker färg. Den färgar inte av sig på kläderna och går bort med tvål och vatten.


Guerlains solpuder är alltid en hit. Den finns i fyra olika nyanser och ger ett härligt bronzing glow i ansiktet.

Guerlains solpuder är alltid en hit. Den finns i fyra olika nyanser och ger ett härligt bronzing glow i ansiktet.


Jag som har fått så fula pigmentfläckar i ansiktet undviker så gott jag kan att sola det, men jag vill ändå få lite färg. Då brukar jag smörja in mig med denna BUS från Guerlain. Den ger fin färg och luktar inte pyton, som många BUS gör.

Jag som har fått så fula pigmentfläckar i ansiktet undviker så gott jag kan att sola det, men jag vill ändå ha färg. Då brukar jag smörja in mig med denna BUS från Guerlain. Den ger fin färg och luktar inte pyton, som många BUS gör.


Lite tips för att få en solkysst hud utan att ligga och tokpressa i solen. Glöm inte att använda solskydd redan nu, ju högre desto bättre. Solen tar mycket trots att den inte bränner som på sommaren. Strålarna är skadliga som vi vet, så var rädd om dig och din hud.
Önskar dig en fin start på dagen.
Hej på en stund.
All kärlek ♥


13 kommentarer13 kommentarer om “Fin solkysst hud”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • go morron fina hannah
  idag blir de inte nått skoj alls. blir en lugn dag hemma som vanligt 😉
  va mysigt der ser ut att liv somnade så gott på dig men va lång hon e…
  min savis e bara 84 cm för att va snart 2 😉
  nu blir de ut till solen här..
  ha en fin dag/ kväll
  kram

  Svara
 • glömde å fråga vet du hur lång liv e? å vad hon väger? lite skoj att jämnföra, alla barn e ju olika 😉

  Svara
 • Hej Savis. Ja, hon ser galet lång ut på bilden 🙂 Hon är i och för sig rätt lång för sin ålder tror jag, 88 cm och väger ca 11 kg.
  Hoppas att du får en fin dag.
  Puss och kram
  /H

  Svara
 • Vad kostar dessa produkter? Ha en skön lördag! Imorgon flyger jag till Rom 🙂

  Svara
 • Hej AnnaBelle. Gud så härligt att åka till Rom. Har alltid velat fara dit. Du kommer få det fantastiskt.
  Guerlain kostar skjortan 🙂 Mellan 300-500 kr/produkten. Men du kan ju passa på att kolla efter det på Taxfree nu när du ska till Rom.
  Kram kram ♥

  Svara
 • Godförmiddag i solen! Här blir det jobb framåt eftermiddagen, men det är helt ok. vad trevligt med fest för er del i glada vänners lag! Ha det så jättetrevligt och du Hannah klär i allt så den gröna blir nog jättefin.
  kram kram

  Svara
 • Hej fina Helena, Här skiner inte solen längre utan regnmolnen hänger tunga på himlen 🙁
  Önskar dig en glad Valborg trots jobb 🙂
  Varma kramar
  /H

  Svara
 • Halloj.
  Jag brukade också få hemska pigmentfläckar i ansiktet förut.
  Men så hittade jag en kräm mot det SOM FUNKADE. Jag ska googla fram den åt dig. På återhörande :).
  Kram

  Svara
 • Super Glandin heter produkten som jag har använt mot pigmentfläckar och det fungerade verkligen.
  Du kan bla hitta cremen här:
  http://vitaminvaruhuset.se/shop/?artnr=2651
  Kram Anna

  Svara
 • Åh, det ska jag genast köpa! Tusen, tusen tack! Fungerar detta så blir jag så glad 🙂
  Stor kram
  /H

  Svara
 • Och då gäller det att inte sola nå mer eller?

  Svara
 • Var köper du dina guerlain produkter, på nätet eller i butik, tex taxfree? Hittar bara en engelsk sida som har serumet?/M

  Svara
 • Fina Hannah, jag behöver också veta var du köper dina Guerlain-produkter! Fanns inte på de senaste taxfreebutikerna jag besökt… och hittar dem bara på Amazon.com och de skickar inte till Sverige! Kram

  Svara