Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:59 | maj 13, 2011

Troll

Hej min vän. Fredagen den 13:e är det idag. Det är ett datum och dag som förknippas med otur och annat otäckt. Är du vidskeplig? Jag kan vara det ibland men inte på ett sätt att mitt liv styrs av det utan mer av vana från då jag var barn. Jag gick aldrig på A-brunnar och något i mig gör att jag än idag undviker dem. Jag spottar dock inte över axeln när jag ser en svart katt, jag vågar lägga nycklar på bordet och gå under stegar 🙂
Liv välte en stol på sin tå så den blev blå, William gick rakt in i dörrtröskeln med sin fot och fick en svullen tå och Mio gjorde volter i studsmattan och hamnade fel så han gjorde illa sig i nacken. Hm, är det bara för att det är fredagen den 13:e?!

Nu blommar häggen. Hägg och syrén är fantastiska dofter. Mmm!

Nu blommar häggen. Hägg och syrén är fantastiska dofter. Mmm!


Trots att det sett ut som om jag rest ragg hela dagen med min gåshud så köpte jag glass. En kula himmelskröra med kola och marschmallows och en kula jordgubbsglass i kylan.

Trots att det sett ut som om jag rest ragg hela dagen pga min gåshud så köpte jag glass. En kula himmelsk röra med kola och marschmallows och en kula jordgubbsglass i kylan.


Liv kom även idag hem från förskolan med en fin frisyr...

Liv kom även idag hem från förskolan med en fin frisyr...


Så sött. Imorse såg hon ut som ett busigt troll med yvigt hår och kom som en liten flicka med prydlig fläta.

Så sött. Imorse såg hon ut som världens busigaste, men sötaste, troll med yvigt hår och nu som en liten prinsessa med prydlig fläta.


Ett ständigt bus-troll.

Ett ständigt bustroll.


William, min lilla stora älskade pojke.

William, min lilla stora älskade pojke.


Jag ska strax börja med middagen men innan dess ska jag plöja lite skvaller.

Jag ska strax börja med middagen men innan dess ska jag plöja lite skvaller.


Puss och kram ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “Troll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhhhh avis på både den mumsiga glassen med kola och alla skvallertidningar. Har just läst upp mig på skallver från Sverige via Hänt Extra som mamma hade med sig ner. Härligt med bra läsning! Trevlig helg! kram towe.

  Svara
 • Gud vad söt Liv var med flätan! 🙂
  Kram o trevlig helg till dig!

  Svara
 • Åh, vad heter den förskolan? Dit vill jag också åka för att bli lite fin i håret :)! Tråkigt att höra att barnen gjort sig illa idag. För mig har det varit en annorlunda, men underbar dag. Liten kusin till världen och maken fick en rejäl befordran på jobbet :)! KRAM

  Svara
 • Åh vad söt hon är lilla Liv. Sitter och sjunger med till ”Så ska det låta” och kom att tänka på att du skulle ju passa in där Hannah. Skulle du ställa upp om du blev tillfrågad?
  Kram
  M

  Svara
 • Jag har följt din blogg länge och jag glömde fråga dig förra sommaren var du har köpt den stora kojan som du har som utemöbler. Den är så mysig. Passar mina tre barn perfekt. Kram S

  Svara
 • gokväll fina hannah 🙂
  va söt livan e uppsatt hår.. det passar henne.
  min savis älskar allt som har me tofsat å spännen heter..
  idag har vi varit å handlat i din favorit affär gekås 😉
  nu e de hockey som gäller sen vi har kommit hem
  ha en jättefin kväll..
  kram
  tror inte på fredagen den 13 😉 men absolut inga nycklar på bordet hehehe de e ju super noga me 🙂

  Svara
 • Fiiint med uppsatt hår på små flickor.Det ser mer välvårdat ut.Hon e så söt så.Killarna går inte av för hackor heller.Jättesöta är dom också ,charmar nog allt o alla.Puss o kram på dig goaste Hannah.

  Svara
 • sladdertidningaran ligger här också…

  Svara
 • Visst är det en löjligt härlig känsla när man har en hög olästa tidningar som väntar…Fast det måste ju kännas lite annorlunda för dig förstås, som faktiskt kan dyka upp själv någonstans däri, eller någon du känner i alla fall….:) Kram

  Svara