Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:15 | maj 13, 2011

Uppdatering

God morgon min vän. Vet inte vad Livs fot gjorde med min dator egentligen, men jag såg nu att inlägget jag gjorde igår också försvann. Lyckades dock hitta det i sparade filer. Datahacker som jag är 🙂 Verkar dock som lite av texten försvunnit men, men. Här kommer det som finns kvar, igen…
Det blir alltid långluncher på en uteservering för mig när jag är på kontoret, och av övriga gäster att döma verkar det som jag inte är ensam om att dra ut på lunchen? Äter du helst din lunch ute i solen eller inne?

Dagens outfit är en ny favorit. Köpte linnet och harembyxorna på H&M igår för en av mina presentcheckar.

Dagens outfit är en ny favorit. Köpte linnet och harembyxorna på H&M igår för en av mina presentcheckar.


Till långlucnsh blev det thaimat. Vårrullar och wokad kyckling med grönsaker.

Till långlunch blev det thaimat. Vårrullar och wokad kyckling med grönsaker.


Idag kom Veronica Maggio till vårt kontor och hämtade sin nya vagn. Hennes söta son Bosse var med och såg ut att gilla den knallröda Joolz-vagnen med svart chassi. Bra val 🙂
Gillar hennes musik och kan inte annat än att gilla henne också nu när jag träffat henne. Vår grannes dotter Louise är ett av hennes största fan så du kan inte ana hur glad hon blev när hon fick en personlig hälsning och autograf av Veronica.
Nu har pojkarna och granntjejen gett sig ut på en cykeltur. De skulle köpa glass. Så gulligt när de vill vara lite vuxna och med en slant i fickan bege sig ner på byn.
Liv ville också ha glass så vi for ner till Våfflan och köpte glass innan cycklligan kom. Ville stanna kvar och ta ett kort på dem men ångrade mig. De hade nog känt sig förföljda om jag och Liv stod där när de skulle vara lite tuffa så vi for fort hem igen innan de hann fram.

Liv ville också ha glass så vi for ner till Våfflan och köpte glass innan cykel-ligan kom. Ville stanna kvar och ta ett kort på dem men ångrade mig. De hade nog känt sig förföljda om jag och Liv stod där när de skulle vara lite tuffa så vi for fort hem igen innan de hann fram.


Liv hade fått håret fint flätat på förskolan. Hon brukar annars vägra att ha något i håret. Så gulligt att hon har små inbakade flätor. Måste lära mig att göra det, känns som det är något en flickmamma ska kunna.

Liv hade fått håret fint flätat på förskolan. Hon brukar annars vägra att ha något i håret. Så gulligt att hon har små inbakade mini-flätor. Måste lära mig att göra fiskbens- och inbakade flätor, känns som det är något en mamma ska kunna.


Nu ska jag laga middag åt glassmätta barn 🙂
Puss och kram ♥


4 kommentarer4 kommentarer om “Uppdatering”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Provade samma top på h&m, men inte sjutton satte den så på mig…..:(. Du kan bära upp kläder du;). Min dotter har alltid varit likadan, är 6 nu och vägrar fortfarande hårspännen odyl.. (Men när hon gick på dagis kom hon också hem men flätor osv. ibland, tror hon tyckte det var lite mysigt när fröknarna gjorde det…)
  Nu klipper vi ”pannlugg”, annars skulle det inte gå, för resten av håret går nästan ned till rumpan…;-)
  Ha en fin helg! Kram

  Svara
 • Snyggo där.Du är skitsnygg i glasögon Hannah. mina så himla sköna.Snygga ballerinaskor har på pricken likadana.Köpte mina på scorett.Sugen på ett par i rosa också.Fin fläta på lilla Livan.Jag har aldrig heller kunnat göra invecklade flätor.Skickade alltid min dotter till grannen som var jätteduktig.Kram på dig o tack för att du är du.

  Svara
 • Nu blev det lite virrigt i texten haha.Så går det när man inte läser igenom innan man trycker på knappen.Hoppas du fattar ändå.

  Svara
 • Fiskbensfläta är lätt: http://www.youtube.com/watch?v=vRw8Sl-KINk&feature=related

  Svara