Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:24 | maj 15, 2011

Afternoon tea

Mio och Liv hade en liten tebjudning som slutade i vattenkrig. Jag satt mitt i skottlinjen 🙂


9 kommentarer9 kommentarer om “Afternoon tea”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hi hi, så härligt med glada barn och vuxna 🙂

  Svara
 • Gokväll Hannah! vilken härlig film på Mio o Liv, så goa skratt! Här har det varit en mulen dag, hade planerat att göra en hel del men har bara slöat hela dagen, sådan dag behöver man ibland. Nu har jag kokat soppa som jag ska ta med till jobbet imorgon, luktar selleri i hela huset.
  Önskar er en go kväll! kramis

  Svara
 • Så söta, jag önskar man hade filmat lika mycket när man själv var barn 🙂 Kul att titta på 😀

  Svara
 • Vilka härliga skratt, svårt att inte skratta med dem 🙂

  Svara
 • Jag blir alldeles lycklig när jag ser den här filmsnutten, barnskratt är det absolut härligaste som finns!

  Svara
 • Underbara Mio o Liv.Skrattar högt här också.Puss o kram på er.

  Svara
 • Vilken syskonkärlek. Så stor lilla Mio charmtrollet har blivit. Han påminner om en av mina systersöner, som nu tar studenten!!! Minns så väl när Mio var en bebis o ni var med i Mama tror jag, medan jag väntade min dotter…
  Kram!

  Svara
 • Åhh blir alldeles varm i mitt mamma hjärta, vilken syskonkärlek..<3!!!
  Fina barn ni har Hannah!!
  kram Malinapralina

  Svara
 • Nu har jag äntligen blivit medlem på bloggfamiljen så här kommer min första men absolut inte sista kommentar 🙂 Vilken mysig video på Mio och Liv! När jag var liten lyssnade jag alltid på dina och Magdalenas låtar och tyckte ni var så bra! När jag var 19 började du blogga för mama och sen dess har jag följt dina härliga dagar och allt runtomkring här på bloggen – Love it! Beundrar dig som person då du verkar vara så positiv, genuin, klok och varmhjärtad.
  Jag har planer på att åka och volontärjobba till hösten och såg i ett tidigare inlägg att du undrade om det fanns intresse från bloggläsarna att åka ner till barnhemmet i Indien som din mamma bygger upp. Vet du om hon och dom andra behöver en hjälpande hand till hösten eller vintern?
  Tusen tack för en super bra och personlig blogg där du delar med dig av ditt liv Hannah!
  Kramis

  Svara