Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:29 | maj 17, 2011

Rädda Östersjön

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Igår hade jag och Peter en kväll på tu man hand. Vi har bott på Scandic Park över natten och myst tillsammans. Det är något vi försöker bli bättre på, att ta en dag eller två då vi bara har full fokus på varandra. Vi var på invigningen av Restaurang Gerdas och åt gott. Det var Micael Bindefeld som höll i arrangemanget så det gick inte av för hackor 🙂
Ska visa bilder och berätta mer när jag kommer hem. Har inte tillräckligt med batterier i datorn för att göra ett Hannah-inlägg, långt med massor av bilder.

Imorse vaknade jag och gick ut på balkongen på hotellet och såg ut öevr Humlegården.

Imorse när jag vaknade gick jag ut på balkongen på hotellrum och såg ut över Humlegården.


Idag har jag på mig min nya kavaj från H&M. Köpte den för min sista presentcheck :-) Tycker den är enkel och fin.

Idag har jag på mig min nya kavaj från H&M. Köpte den för min sista presentcheck 🙂 Tycker den är enkel och fin.


Nu till något som jag tycker är viktigt och som jag vill upplysa dig om.
Östersjön är idag ett av de mest förorenade haven i världen. Hoten mot vårt unika innanhav är många – bland annat leder algblomningen och utbredningen av döda havsbottnar till att våra blöta vänner i havet inte mår bra.
Världsnaturfonden WWF:s mångåriga räddningsarbete har gett resultat och nu sluter Ben & Jerry’s upp för att höja förutsättningarna för ytterligare framsteg. Nya smaskiga Nordic Water Peace är framtagen exklusivt för Norden för att öka medvetenheten om den allvarliga situationen i havet som omger oss. Under sommaren arrangerar Ben & Jerry’s och WWF gemensamma aktiviteter och insamlingar för att skydda fiskbestånden samt minska övergödning och oljeutsläpp i Östersjön.
Sätt skeden i nya Nordic Water Peace och hissa din Östersjövimpel! Tillsammans kan vi se till att kommande generationer får uppleva ett levande hav med glada djur, friskt vatten och stor artrikedom.
Ät en skopa glass för Östersjön 🙂 Avlägg ditt Östersjö-löfte på facebook.com/benjerrysweden och bli Östersjöfadder på wwf.se/ostersjofadder.
opennwp_vimpel_1000px
Vill du läsa mer om Nu städar vi upp Östersjön & om Ben & Jerry´s så klicka här.
Kram, hörs om en stund.


5 kommentarer5 kommentarer om “Rädda Östersjön”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den glassen ser supergod ut!!
  Va skönt att bara få rå om varandra. Ha en bra dag.
  Kram

  Svara
 • Åh vad härligt att ni haft en kväll på tu man hand, tycker ni verkar vara så bra på det! 🙂
  Ser fram emot bilderna.
  Kram!

  Svara
 • Hej!
  Var har du köpt dom snygga jeansen som du har på bilden?

  Svara
 • God eftermiddag söta du. Härligt med egentid.Det måste man unna sig lite oftare.Vardagen är tuff nog med tre små barn.Det är ni värda du och Peter.Snygg bild på dig Hannah.Men det var ju inget nytt.Alltid lika vacker.Kram och ha en fortsatt härlig Tisdag.

  Svara
 • Underbart med egentid!! Det vill man ha oftare med sin man, men måste bara fråga en sak som jag tänkt på ett tag.. Vem är barnvakt när ni sover borta så där? Vi får som inte riktigt ihop det och undrar hur ni gör? Tack för en bra blogg!

  Svara