Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:58 | maj 24, 2011

Glasstest

Hej igen. Igår hade jag och pojkarna glasstest när Liv somnat. Vi provade Ben & Jerrys nya smaker Nordic Water Peace och Coconutterly Fair. Det var särskilt Mio som skrek av lycka då han har fått en låsning på just Ben & Jerry glass 🙂
Jag skrev tidigare om Ben & Jerrys samarbete med WWF att rädda Östersjön. Härligt när man kan blanda nytta med nöje. Köpa och äta en god glass och samtidigt stötta arbetet att rädda Östersjön. Jag har blivit Östersjöfadder. Bli det du ockå vet ja. Klicka då HÄR. Eller varför inte avlägga ditt Östersjö-löfte på Facebook. Klicka då HÄR.

Coconutterly Fair är en chokladglass fylld med kokoskolasås och härlig chokladknäck. Den här var Mios favorit. Tror även att det kommer bli Livs. Hon ska få smaka det som finns kvar, bottenskrapet, när hon kommer hem från förskolan. Nästa gång får hon vara med från början.

Coconutterly Fair är en chokladglass fylld med kokoskolasås, som ger en smak av sommar, och härlig chokladknäck. Den här var Mios favorit. Tror även att det kommer bli Livs. Hon ska få smaka det som finns kvar, bottenskrapet, när hon kommer hem från förskolan.


en här föll mig och William i smaken. sweet cream-glass, chokladfudge, chokladkex och fredsmärken av choklad. För Ben & Jerry’s är glassen ett viktigt drag i fighten för en bättre miljö.

Nordic Water Peace föll mig och William i smaken. Sweet cream-glass, chokladfudge, chokladkex och fredsmärken av choklad. För Ben & Jerry’s är glassen ett viktigt drag i fighten för en bättre miljö.


Vill du läsa mer om deras miljösatsning klicka HÄR.
Nej, nu måste jag fara till kontoret.
Hej på en stund.
Puss och kram ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Glasstest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Å vad goda dom såg ut!! Måste testas nån dag framöver.
  Kram

  Svara
 • Åhh vad det ser gott ut.Jag har aldrig testat den.Kanske jag kan göra ikväll när jag ska vara ensam hemma och mysa hela kvällen.Kram på dig.

  Svara
 • Haha… Jag har också en låsning på Ben & Jerry 🙂 Ska absolut prova Nordic Water Peace! Vattnas i munnen redan…
  Kram

  Svara
 • Åh de har ju så god glass;)
  Hoppas dagen varit bra//Victoria http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Åååh, så gott det ser ut!! Jag fullkomligt älskar glass och har gjort sen jag var liten så de här nya smakerna bara måste jag testa. Provade GBs nya halvliters paket med Noggersmak för ett tag sedan, riktigt smarrig 🙂 så ett tips till alla andra glassälskare!
  Hoppas du får en mysig tisdagkväll
  Kramar Bella

  Svara